Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@13:25:25 GMT

تامین تجهیزات پاتولوژی در کشور با مشکل مواجه است

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۶۲۴۹۴

تامین تجهیزات پاتولوژی در کشور با مشکل مواجه است

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش مهم پاتولوژیست‌ در تشخیص بیماری‌ها، گفت: در تهیه تجهیزات و مواد مصرفی مشکل داریم و به آسانی به دستمان نمی‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زهرا صفایی نراقی در آستانه برگزاری نوزدهمین همایش سالیانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه، اظهار داشت: این همایش در واقع مکانی برای تبادل و ارائه دستاوردهای جدید علمی با حضور اساتید داخلی و خارجی در حوزه آسیب شناسی و طب آزمایشگاه است و مطالب در قالب پانل و کارگاه همچنین پوستر ، مقاله و سخنرانی ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نوزدهمین همایش سالیانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه ادامه داد: همچنین در این همایش از اساتید آسیب شناسی برجسته همچون دکتر تابعی، دکتر رخشان، صدقیانی تقدیر خواهد شد و از محققین برجسته نیز قدردانی به عمل می‌آید چرا که این افراد نقش بسیار مهمی در جهت پیشرفت رشته پاتولوژی داشته‌اند.

وی به نقش پررنگ پروفسور شیدا شمس در ایجاد فلوشیپ درماتوپاتولوژی همچنین استاد یحیی دولتی در احیا و پیشرفت این حوزه از علم اشاره کرده و افزود: در حال حاضر رشته‌های فلوشیپ هماتوپاتولوژی، سیتوپاتولوژی، مولکولار پاتولوژی راه اندازی شده است و امیدواریم با راه اندازی فلوشیپ‌های مختلف و به وجود آمدن انجمن های وابسته به آن با همکاری مسئولان مرتبط و وزارت بهداشت بتوانیم در آینده کنگره‌های پربارتری را برگزار کنیم.

صفایی نراقی با بیان اینکه پاتولوژیست‌ها یک مشاور و همکار اصلی در تشخیص بیماری‌ها هستند، گفت: جوانانی که علاقمند به فعالیت در این حیطه هستند باید بدانند که در واقع تنها پاتولوژیست شدن هدف نیست بلکه مسئولیت بزرگ که به عهده ما بوده والا نگه داشتن جایگاه این رشته است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش مهم پاتولوژیست‌ در تشخیص بیماری‌ها، افزود: تجهیزات ایران در حوزه پاتولوژی قابل رقابت با سایر کشورهای خارجی است ولی باید توجه داشت که در تهیه تجهیزات و مواد مصرفی مشکل داریم و این مواد به آسانی به دستمان نمی‌رسد که لازم است اقدامات موثر در این راستا انجام گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۲۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • مسئولان امنیت شغلی کارگران را تامین کنند
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان