Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اختلاف‌نظر جدی با اسنپ و تپسی، نسبت به نقش موثر تاکسیرانی مجازی در تشدید آلودگی‌ هوا هشدار داد.محسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری با اشاره به اینکه شهرداری به دنبال قانونمند کردن شرکت‌های تاکسیرانی مجازی است، گفت: معاونت حمل و نقل ترافیک یک آیین نامه پیشنهادی تهیه کرده و به این شرکت‌ها ارائه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال اختلاف نظر جدی میان معاونت حمل و نقل و این شرکت‌ها وجود دارد، چرا که به اعتقاد ما این شرکت‌ها نوعی شرکت تاکسیرانی بوده و باید تحت نظارت و کنترل قرار گیرند.

پورسیدآقایی در تشریح آیین‌نامه پیشنهادی شهرداری به شرکت‌های تاکسیرانی اظهار کرد: این آیین‌نامه به راه‌اندازی شرکت‌های تاکسیرانی اینترنتی مربوط می‌شود و قصد داریم پس از توافق آن را به تصویب مراجع ذیربط برسانیم. در حال همفکری با این شرکت‌ها هستیم و منتظریم نظرات خود را درباره آیین‌نامه به ما ارائه دهند، ولی در برخی موارد اختلاف نظر داریم.

 او در تشریح اختلاف نظرهای موجود میان شهرداری و شرکت‌های مربوطه در آیین‌نامه مذکور ادامه داد: تاکسی‌های شهر توسط این معاونت نوسازی شده است و تاکسی‌های زیر هشت سال استفاده نمی‌شود، همه تاکسی‌ها گازسوز شده و کلاس تاکسی‌ها به سمت ماشین‌های بالا‌تر ارتقا یافته است و اصرار داریم شرکت‌هایی که می‌خواهند تاکسی اینترنتی راه بیندازند تعهد دهند، ‌سال اول پنج درصد از خودرو‌هایشان پاک و بدون آلایندگی باشد و سالی پنج درصد به این سهم اضافه کنند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری افزود: در این زمینه با این شرکت‌ها اختلاف داریم و می‌گویند هر ماشینی با هر سن و شرایطی که در حال حاضر ثبت نام می‌کند، باید جزوی از سیستم باشد، در حالی که این اقدام همه تلاش‌های ما را برای کاهش آلودگی هوا در تاکسیرانی از میان می‌برد، چراکه هر پراید با هر سن، شرایط، میزان آلودگی‌ می‌تواند تاکسی باشد.

 او با اشاره به سهم اسنپ و تپسی در دامن زدن به آلودگی هوا افزود: اینها بیش از تاکسی‌های رسمی شهر کار می‌کنند، چراکه مجهز به سیستم اینترنتی خوبی هستند. عملا میزان کارکرد یک ماشین در نظام تاکسی‌های اینترنتی بیش از تاکسی‌های رسمی شهر است، بنابراین اگر یک خودرویی آلاینده است بیش از تاکسی‌های موجود به آلودگی هوا دامن می‌زند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری با بیان اینکه این پیشنهاد فقط به دو شرکت اسنپ و تپسی فرستاده شده است، ادامه داد: بیشتر با این دو شرکت در حال گفت‌وگو هستیم، کارپینو مجوز خود را از شهرداری گرفته است و تصور می‌کنم از شرکت‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام است البته برای ما تفاوتی نمی‌کند و همه جزوی از بخش خصوصی محسوب می‌شوند.

او افزود: اما درمورد کارپینو این بحث وجود دارد که ما مایل نیستیم تاکسی‌های اینترنتی دو منظوره کار کنند یعنی هم تاکسی بوده و هم خودرو شخصی باشند و اعلام کردیم باید تکلیف خود را روشن کنید. اگر می‌خواهند در تاکسی کار کنند، فقط تاکسی‌ها را مدیریت کنند و اگر می‌خواهند شخصی‌ها را مدیریت کنند و کارپینو در حال حاضر فقط در بخش تاکسی کار می‌کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد

سیدعلی دعایی لنگرودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح تجمیع محل دفع زباله در ساوه اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۳ قانون مدیریت پسماند، اجرای طرح مطالعاتی سایت پسماند در حوزه دهیاران، شهرداری‌ها و وزارت کشور است و سازمان محیط زیست ناظر بر حسن اجرای قانون است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه تصریح کرد: در همین راستا دستورالعملی توسط سازمان محیط زیست مبنی بر کاهش و تمرکز محل‌های دفع که بخش اعظم آنها فاقد مجوز و جانمایی نیز مغایر ضوابط بود، ابلاغ شد.

دعایی لنگرودی افزود: اکثر محل‌های دفع زباله در ورودی روستاها بود و این مساله علاوه بر چهره نازیبایی که به روستا می‌داد سبب آلودگی زیست محیطی، مشکلات بهداشتی و ورود شیرابه به روستاها و محیط زیست می‌شد که براساس ابلاغیه سازمان، تمرکز آنها در ساوه در سایت شهرداری ساوه پیش بینی شده است.

وی گفت: در کل استان مرکزی، سایت پسماند شهرداری ساوه به لحاظ موقعیت مکانی، تمرکز جمعیتی، زیرساخت‌های موجود و طرح توسعه آن به‌عنوان یکی از مراکز تجمیعی در شمال استان مرکزی ویژه جمع‌آوری، تفکیک و دفع زباله‌های سه شهرستان ساوه، تفرش و زرندیه انتخاب شده است.

دعایی گفت: هرچند در سایت شهرداری ساوه اکنون زباله‌ها به‌صورت بهداشتی دفن می‌شود اما باید حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت به صورت فنی و مهندسی احداث شود که کنترل شیرابه راه را داشته باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه افزود: لندفیل (حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت) فنی و مهندسی در این سایت تاکنون راه اندازی نشده طرح مطالعاتی آن انجام شده و امید است در آینده نه چندان دور، به مرحله اجرا برسد که کار تجمیع انجام شود.

شهروندان از گرفتن پلاستیک خودداری کنند

دعایی لنگرودی با تاکید بر مشارکت مردم در حفظ محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی، حفظ محیط زیست یک امانت است بنابراین باید حافظ آن باشیم و برای فرزندان خود به جا بگذاریم چرا که حمایت از فرزندان توسط والدین تنها جنبه مالی ندارد بلکه محیط زیست سالم، آب و خاک که بزرگترین نعمت است باید برای آنها به ارمغان بگذاریم.

وی با اشاره به مصوبه دولت در سال ۱۴۰۲ مبنی بر کاهش مصرف پلاستیک و کنترل آن است، گفت: موضوع پلاستیک بویژه نایلون و نایلکس از معضلات امروز کره زمین بویژه کشور ما است چرا که علاوه مشکلاتی که در حوزه سلامت ایجاد می‌کند، باعث منظره نازیبا و آلودگی بصری هم می‌شود که انتظار است شهروندان در خریدهای روزمره از گرفتن پلاستیک از فروشنده خود داری کنند و مسؤلیت اجتماعی خود را در این خصوص انجام دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ساوه تصریح کرد: وظیفه دولت تنها سیاست گذاری، قانون گذاری و تعیین خط مش است، بنابراین دولت به دلیل کمبود نیرو و امکانات نمی‌تواند تمام شرایط را کنترل و مدیریت کند.

دعایی لنگرودی با اشاره به سهم ۸۰ درصدی مردم در حفظ محیط زیست گفت: مردم باید به مسؤولیت اجتماعی خود در این خصوص عمل کنند و در راستای تحقق شعار سال مشارکت با محیط زیست و بدنه دولت در خصوص آلودگی طبیعت و پاکسازی داشته باشند.

وی در خصوص آلودگی واحدهای صنعتی ساوه گفت در سال گذشته حدود ۳۰ و احد صنعتی به دلیل آلودگی بویایی، هوایی، عدم صحیح مدیریت پسماند و آلودگی فاضلاب اخطاریه دریافت کردند و به دلیل توجه نکردن به اخطاریه‌ها اکثر آنها در لیست صنایع آلایندگی ما قرار می‌گیرند و مشمول پرداخت عوارض آلایندگی شدند.

کد خبر 6097260

دیگر خبرها

  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی