Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - جشنواره و نمایشگاه غذاهای سنتی و آثار و دست ساخته های سواد آموزان مرکز یادگیری محلی حسن آباد سنندج روز سه شنبه همزمان با سومین روز از هفته سوادآموزی برپا شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این جشنواره علاوه بر عرضه انواع غذاهای سنتی، آثار و دست سازه سواد آموزان شامل کلاش، فرشینه، گلیم، کریستال، بافندگی و خیاطی به معرض نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان در حاشیه این جشنواره با اشاره به اهمیت سواد در جامعه گفت: با تلاش های انجام شده از سوی نهضت سوادآموزی، امروز بیش از 81 درصد مردم استان با سواد هستند و در چهار دهه گذشته به صورت میانگین هر سال 12.5 درصد اقشار بیسواد در استان با سواد شده اند.
رمضان یوسفی با اشاره به آسیب های ناشی از بیسوادی، دور بودن از برنامه ریزی و عدم توانایی در اداره اقتصاد خانواده را از آسیب های بیسوادی دانست و افزود: اداره خانواده، بهداشت و سلامت خانواده با سواد رابطه تنگاتنگ دارد.
وی به ویژگی های مراکز یادگیری نیز اشاره کرد و یادآور شد: ورود به فعالیت های اجتماعی، آموزش سواد، آموزش مهارت های اساسی زندگی، آموزش مهارت های اجتماعی، آموزش حقوق شهروندی و حرفه آموزی از جمله ویژگی های این مراکز است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان با تاکید بر ضرورت تجهیز مراکز یادگیری به امکانات مورد نیاز، ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد راه اندازی مراکز یادگیری محلی در سایر نقاط استان و مرکز باشیم .
هفتم دی سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در سال 1358 است به همین مناسبت از دوم تا هشتم دی به عنوان هفته نهضت سواد آموزی نامگذاری شده است.
خبرنگار: افسانه گلباغی**انتشار: مجید سلیمانی
7348/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان مازندران با اشاره به اینکه شهروندان میتوانند با ارائه یکی از ۵ مدرک هویتی که در کتاب قانون انتخابات نوشته شده با آن در رای گیری شرکت کنند، گفت: بعد از احراز هویت شهروندان صندوق‌های الکترونیکی یک کارت به شهروندان ارائه می‌دهند و افراد پس از حضور در پای دستگاه با مشاهده چهره کاندیدا‌ها می‌توانند فرد مورد نظر را انتخاب کنند.

شهابیان همچنین یکی از مزایای صندوق‌های الکترونیکی را برای افراد کم سواد و بی‌سواد دانست و افزود: این افراد می‌توانند با رویت چهره کاندیدا فرد مورد نظر را انتخاب کنند تا دیگر مثل سنوات گذشته شبهه‌ای در آن نباش.

 وی یکی دیگر از مزایای این سیستم را تجمیع آرا دانست و افزود: در شمارش آرای الکترونیکی هیچ اشتباهی رخ نمی‌دهد و دستگاه صورت جلسه کل آرا را به صورت چاپی تحویل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج