Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: رای مثبت 128 کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص قدس نشان داد که رژیم صهیونیستی پس از 70 سال نتوانست حتی نیمی از کشورهای عضو سازمان ملل را با خود همراه سازد. آفتاب‌‌نیوز : سعدالله زارعی با اشاره به رای مثبت 128 عضو مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص بیت‌المقدس در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: این رای بالای مجمع عمومی سازمان ملل به طرح مصر در خصوص فلسطین غیرمنتظره نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در گذشته هم عمده کشورها از آرمان فلسطین و قدس دفاع می‌کردند. اگر به عدد 128 نگاه کنیم می‌بینیم به عدد 120 عضو کشورهای غیرمتعهد نزدیک است بنابراین رای مثبت این کشورها به بیت‌المقدس طبیعی بود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه اگر 128 کشور از 200 کشور عضو در سازمان ملل در مخالفت الحاق قدس به رژیم صهیونیستی بیانگر حمایت دنیا از فلسطین است، افزود: آرای بالا در مخالفت الحاق قدس به اسرائیل سطح غیرمشروع بودن سیاست‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی از نظر جامعه بین‌الملل و این که در آینده چه وضعیتی خواهد داشت را می‌رساند.

زارعی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی سال 1948 مستقر شد و امروز از حدود 70 سال از استقرار این رژیم می‌گذرد. 70 سال یعنی سه نسل از فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی گذشته است. بعد از سه نسل هنوز تعداد آرای مخالف سیاست‌های اسرائیل در بین کشورهای جهان حدود 130 عضو در برابر کمتر از 70 عضو است یعنی هنوز اسرائیلی‌ها نتوانسته‌اند حتی بر نیمی از کشورهای جهان به موقعیتی باثبات دست یابند.

زارعی با بیان اینکه فلسطینی‌ها با آرای مثبت که مجمع عمومی سازمان ملل به طرح قدس داد می‌توانند امید داشته باشند که انتفاضه جواب داده است، افزود: فلسطینی‌ها در راس انتفاضه شهدای زیادی دادند و امروز می‌توانند شاهد نتیجه آن باشند و امید داشته باشند که پرونده فلسطین به نفع آنها به پایان برسد.

منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفو بین‌الملل: اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

عفو بین‌الملل اعلام کرد تحقیقات این سازمان نشان می‌دهد که نظامیان صهیونیست «با استفاده از مهمات ساخت آمریکا» علیه مردم فلسطین در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی می‌شوند.

به گزارش ایسنا، پل اوبراین، مدیر عفو بین‌الملل در پستی در ایکس نوشت: به همین دلیل ما از آمریکا می‌خواهیم که ارسال سلاح برای جنایات جنگی را متوقف کند.

 اوبراین از ۳۷ عضو کنگره که به لایحه ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی رای منفی دادند تشکر کرد.

در گزارش آناتولی آمده است: سنای آمریکا روز سه شنبه بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد. مجلس این لایحه را با ۸۰ رای موافق در مقابل ۱۹ رای مثبت به تصویب رساند و آن را برای امضای رئیس جمهور جو بایدن فرستاد.

عفو بین‌الملل در گزارش خود اعلام کرده است که گزارش‌ها نشان می‌دهد «شواهد جنایات جنگی همچنان در حال افزایش است، زیرا دولت اسرائیل قوانین بین‌المللی در غزه را به سخره می‌گیرد».

این گزارش به استفاده «گستاخانه» واشنگتن از وتوی خود برای فلج کردن شورای امنیت سازمان ملل در صدور قطعنامه ضروری برای آتش‌بس و ارسال مهمات به رژیم صهیونیستی که برای ارتکاب جنایات جنگی استفاده شده، اشاره کرده است.

در این گزارش آمده است: کشورهای اروپایی مانند انگلیس و آلمان با توجه به اعتراضات آنها نسبت به اقدامات روسیه در اوکراین ، در حالی که به طور همزمان اقدامات مقامات اسرائیلی و آمریکایی را در این درگیری تایید می‌کنند،  استاندارد دوگانه‌ای را بکار گرفته‌اند.

انی‌یس کالامار، دبیرکل این سازمان، گفت: شکست گیج‌کننده جامعه بین‌المللی در حفاظت از هزاران غیرنظامی - که درصد وحشتناکی از آنها کودک هستند - در نوار غزه اشغالی، به وضوح نشان می‌دهد که همان نهادهایی که خودشان برای حمایت از غیرنظامیان و حقوق بشر بنا نهاده‌اند دیگر برای این هدف مناسب نیستند.

کالامار تأکید کرد: آنچه در سال ۲۰۲۳ دیدیم تأیید می‌کند که بسیاری از دولت‌های قدرتمند ارزش‌های بنیادین انسانیت و جهان‌شمولی مندرج در اعلامیه جهانی حقوق بشر را کنار می‌گذارند.

بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه، در جریان نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، ۳۴۲۶۲ فلسطینی شهید و ۷۷۲۲۹ نفر زخمی شدند. علاوه بر این، حداقل ۷۰۰۰ نفر گمنام هستند که گمان می رود در زیر آوار خانه‌هایشان در سراسر نوار مانده‌اند. سازمان‌های فلسطینی و بین‌المللی می‌گویند که اکثر کشته‌شدگان و زخمی‌ها زنان و کودکان هستند.

حملات رژیم صهیونیستی منجر به قحطی در شمال غزه شده که منجر به کشته شدن بسیاری از فلسطینی‌ها، عمدتاً کودکان، شده است. تجاوز اسرائیل همچنین منجر به آوارگی اجباری نزدیک به دو میلیون نفر از سراسر نوار غزه شده است و اکثریت قریب به اتفاق آوارگان مجبور به ورود به شهر متراکم رفح در نزدیکی مرز با مصر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزرای دفاع عضو شانگهای حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند
  • نیویورک تایمز: ارتش اسرائیل به عمد امدادگران را هدف قرار می‌دهد
  • گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شد
  • اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود
  • عفو بین‌الملل: اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود
  • سازمان ملل هماهنگی با اسرائیل برای تخلیه رفح را رد کرد
  • بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح+ تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت
  • برنامه جهانی غذا: نیمی از ساکنان نوار غزه گرسنه هستند
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی