Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته،18 درصد افزایش پیش بینی اشتغال را به همراه دارد.
سال هاست که اشتغال یکی از دغدغه های مردم به شمار می رود، به قدری که رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 1396 را سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ملی» نامگذاری کردند. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز همانند همه ارگان های دیگر در راستای رسیدن به این هدف در تلاش است تا در کنار اقتصاد مقاومتی و تولید، اشتغال را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به همین منظور پیش بینی افزایش صدور مجوز اشتغال با افزایش قابل توجهی همراه بوده است به طوری که در هفت ماهه امسال شاهد افزایش 18 درصدی پیش بینی صدور مجوز اشتغال در جواز تاسیس و افزایش 22.3 درصدی پیش بینی اشتغال در پروانه بهره برداری بخش صنعت بوده ایم.
در پروانه بهره برداری معدن نیز 158 درصد و در پروانه بهره برداری نرم افزار تجارت الکترونیک افزایش 189.3 درصدی را شاهد بوده ایم.
برپایه این گزارش، در این خصوص در بخش جواز تاسیس صنعت تا پایان مهر ماه شاهد افزایش 38.2 درصدی و در پروانه بهره برداری با افزایش 21.3 درصدی مواجه بوده ایم. در گواهی کشف معدن نیز 24.2 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته ایم.
در هفت ماه امسال با صدور 10 هزار و 456 فقره جواز تاسیس و با پیش بینی سرمایه یک میلیون و 372 هزار و 228 میلیارد ریالی، مجوز صدور اشتغال 241 هزار و 088 نفر پیش بینی شده است.
مقایسه ارقام فوق با مدت مشابه سال قبل نشان دهنده افزایش 12.6 درصد در تعداد، 38.2 درصد در پیش بینی سرمایه گذاری و 18 درصد پیش بینی اشتغال است.
 
** پیشتازی استان های همدان و خراسان رضوی در صدور جواز تاسیس
در این مدت بیشترین تعداد جواز تاسیس صادره به استان های خراسان رضوی و همدان به ترتیب با 999 فقره و 818 فقره تعلق دارد.
 
** افزایش 22.3 درصدی اشتغال با صدور سه هزار و 235 فقره پروانه بهره برداری
در هفت ماهه امسال، سه هزار و 235 فقره پروانه بهره برداری با اشتغال 53 هزار و 165 نفر صادر شده است. مقایسه ارقام فوق با مدت مشابه سال گذشته نشان دهنده روند افزایشی 8.3 درصدی در تعداد، 22.3 درصدی در اشتغال و 21.3 درصدی در سرمایه گذاری است.
از این تعداد پروانه بهره برداری صادره، یک هزار و 786 فقره آن پروانه بهره برداری ایجادی و یک هزار و 449 فقره آن پروانه بهره برداری توسعه ای ست.
بیشترین تعداد پروانه بهره برداری صادره در بین استان های کشور مربوط به استان آذربایجان شرقی با 279 فقره و کمترین آن با 14 فقره به استان خراسان جنوبی اختصاص دارد.
بالاترین میزان سرمایه گذاری درج شده در پروانه های بهره برداری صادره را استان خراسان رضوی با 186 هزار و 999 میلیارد ریال با سهم 11.5 درصدی به خود اختصاص داده است.
متوسط سرمایه گذاری برای راه اندازی یک واحد در این دوره 50.4 میلیارد ریال بوده و بالاترین اشتغال با پنج هزار و 143 نفر در استان تهران ایجاد شده است.
 پرداخت 26 هزار و 851 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید، صدور چهار هزار و 950 جواز تاسیس و یک هزار و 724 پروانه بهره برداری صنعتی از اهم اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت در یکصد روز نخست دولت دوازدهم بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد

سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد و افزود: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستورکار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود ۲ هزار گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان