Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا- خارج شدن حساب کاربری جولیان آسانژ بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس در شبکه اجتماعی توییتر از دسترس کاربران، خبرساز شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، تارنمای خبری واشنگتن اگزمینر گزارش داد: حساب توییتر جولیان آسانژ روز یکشنبه درست پیش از آغاز جشن کریسمس حذف و از دسترس کاربران این شبکه خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساب توییتری منتسب به آسانژ که بیش از 600هزار دنبال کننده داشت، بار دیگر در بامداد روز دوشنبه فعال شد. این درحالی بود که آخرین پیام توییتری آسانژ مربوط به کاریکاتوری از 'بابا نوئل' بود که برای ارسال هدایای کریسمس از فهرست ویکی لیکس با مشخص کردن افراد 'خوب' و 'بد' استفاده می کرد.
این حساب توییتر پس از فعال شدن، در ابتدا پنج هزار دنبال کننده داشت که به سرعت به 388هزار دنبال کننده رسید. این حساب اکنون 631 هزار و 802 دنبال کننده دارد. مسئولان توییتر به این درخواست که علت حذف و خارج از دسترس شدن حساب توییتر آسانژ چه بود، پاسخی ندادند.

*** نیروی دریایی آمریکا نام جولیان آسانژ را توییت کرد
از سویی دیگر تارنمای خبری 'هیل' نیز گزارش داد نام 'جولیان آسانژ' توسط حساب توییتر رسمی نیروی دریایی آمریکا به یکباره توییت و انتشار یافت.
نیروی دریایی آمریکایی در توضیح این مساله که اندکی بعد، این عبارت را از حساب توییتر رسمی خود حذف کرد، آن را ' اشتباهی غیر عمد' خواند.
نیروی دریایی آمریکا در توضیح این امر در حساب رسمی توییتر خود نوشت: صبح امروز (دوشنبه) یک خطای غیر عمد توسط یکی از اعضای تیم اطلاعات دیجیتال رسانه ای دفتر نیروی دریایی آمریکا منجر به نوشته شدن غیر عمدی عبارت جولیان آسانژ و انتشار آن از حساب رسمی توییتر نیروی دریایی آمریکا شد.
نیروی دریایی آمریکا افزود: این نام که تنها چند ثانیه بیشتر بر روی این حساب توییتری باقی نماند، بلافاصله توسط همان کاربری که مرتکب این اشتباه غیرعمدی را انجام داده بود، حذف شد.
هیل نوشت: این درحالی بود که حساب توییتر جولیان آسانژ برای مدتی حذف و از دسترس خارج شده بود و صبح دوشنبه دوباره این حساب در شبکه های اجتماعی ظاهر شد، هنوز مشخص نیست که چرا این حساب بطور موقت از شبکه اجتماعی توییتر حذف شده بود.
به گزارش ایرنا، جولیان آسانژ 46 ساله بنیانگذار سایت افشاگر ویکی لیکس که در سال 2010 از سوی سیستم قضایی سوئد متهم به آزار جنسی شده بود، از بیم آنکه در صورت رفتن به سوئد به دلیل افشاگری های صورت گرفته از این کشور به آمریکا مسترد شود، در سال 2012میلادی به سفارت اکوادور در لندن گریخت و درخواست پناهندگی وی پذیرفته شد.
درحالیکه دستگاه قضایی سوئد در 19 ماه مه 2017 تحقیق دراین رابطه از آسانژ را کنار گذاشت و خواستار ابطال حکم بازداشت اروپایی وی شد اما پلیس انگلیس همچنان مترصد بازداشت وی به دلیل نقض برخی قوانین وثیقه گذاری دراین کشور است و آسانژ، همچنان در سفارت اکوادور محبوس است.
اروپام ***1302**مترجم: بهروز وفاداری **انتشار: زهرا هژبری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟