Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها با عبور از ساحل خلیج فارس شاهد انباشته شدن زباله ها و تبدیل شدن آن به خوابگاه معتادین و زندگی جمعی موش ها خواهیم بود که متاسفانه جلوه ی بدی از خلیج فارس را برای شهروندان و گردشگران نمایان ساخته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛آلودگی آب از جمله مواردی است که این روزها به دغدغه اصلی شهروندان، گردشگران و دوست داران محیط زیست در هرمزگان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشاهده زباله های محیطی در کنار سواحل دریای خلیج فارس موجب شده تا مردم از نزدیک شاهد گسترش بیماری های پوستی بر اثر شنا در دریا شوند.
ازآنجایی که دریا یکی از منابع مهم غذایی بومیان هرمزگانی محسوب می شود قطعا دیدن زباله های رها شده در ساحل و تغذیه جانوران دریایی از آن ها موجب نگرانی این شهروندان شده است
وجود زباله های پلاستیکی در کنار سواحل خلیج فارس تنها دغدغه محسوب نمی شود بلکه دیدن معتادین و کارتون خواب هایی که با جمع آوری زباله ها برای خود مامن کوچکی ساخته اند نیز یکی دیگر از مشکلات قابل لمس در سواحل خلیج فارس به شمار می آید
با توجه به اینکه قایق ها و کشتی های تجاری در کنار ساحل پهلو می گیرند ریختن مواد نفتی از جمله گازوئیل یکی دیگر از چالش های این دریا است همچنین فرود پساب های فاضلاب در دریا به وسیله کانال های متعدد موجب شده تا شهروندان میلی برای شنا در دریا پیدا نکنند.

زباله های ساحل،پناهگاهی برای معتادین
سید ابوالفضل حسینی، گردشگری که سواحل استان هرمزگان را برای بازدید انتخاب کرده بود، در گفت و گو با خبرنگار هرمز، با اشاره به اینکه آلودگی دریا باعث به خطر افتادن جان آبزیان و انسان ها می شود، اظهار کرد:  متاسفانه وجود حجم وسیعی از زباله های پلاستیکی در کنار سواحل قطعا آثار زیان باری برای شهروندان و آبزیان به دنبال خواهد داشت.
این گردشگر تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های سواحل خلیج فارس متاسفانه اقدامات مطلوبی برای جذب گردشگر در سواحل و اقامت آنان وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه هجوم موش ها و معتادین باعث تعجب یک گردشگر می شود، خاطرنشان کرد: معتادین به وسیله زباله ها برای خود خانه ساخته و زندگی می کنند و رفت و آمد موش ها در زیر سنگ ها و ساحل به گردشگران اجازه اقامت نمی دهند.

آلودگی دریایی زمینه ساز مرگ پرندگان مهاجر

بهروز شهابی ، شهروند هرمزگانی در گفت و گو با خبرنگار هرمز، اظهار کرد: آلودگی دریا به حدی افزایش یافته که موجب مرگ آبزیان و پرندگان مهاجر شده است.شهروند هرمزگانی تصریح کرد: صاحبان لنج ها و قایق های صیادی بدون توجه به سلامت دریا سوخت های فسیلی از جمله گازوییل و نفت را به دریا می ریزند.
شهابی افزود: کثیف بودن دریا به حدی قابل مشاهده است که مردم مجبورند برای شنا به استخرها و رودخانه هایی که در روستاها قرار دارد، بروند.

وی با بیان اینکه تعداد سطل های آشغال در ساحل بسیار کم است،بیان کرد: کمبود سطل آشغال وعدم نظافت در حاشیه ساحل باعث شده تا  زباله های غیربازیافت بر روی هم انباشته شود.
شهروند هرمزگانی خاطر نشان کرد: از آنجایی که بندرعباس یک شهر تجاری و تفریحی محسوب می شود دیدن آلودگی در ساحل برای گردشگران داخلی و خارجی دور از انتظار خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل پرسپولیس بعد از واگذاری به گروهی از بانک‌ها واگذار تغییر نکرد و هم چنان رضا درویش این تیم را به عنوان مدیر هدایت می‌کند.

بر اساس خبر‌های رسیده باشگاه استقلال هم تا پایان فصل قصد تغییر مدیرعامل را نداشت و بعد از کنار گذاشتن علی خطیر یک نفر از اعضای هیات مدیره را به عنوان سرپرست مدیرعاملی انتخاب کرد. واقعیت این است مجموعه خلیج فارس بر این عقیده است، مدیرانی که هم اکنون در باشگاه حضور دارند بهتر می‌توانند تیم را تا پایان فصل اداره کنند به این خاطر که از مجموعه فعلی شناخت دارند.

ماجرای اخراج علی خطیر از جایی آغاز شد که او قرار بود همه پولی که از مجموعه خلیج فارس می‌گیرد، برای پرداخت دستمزد بازیکنان و کادر فنی هزینه کند، اما گفته می‌شود او بخشی از این هزینه‌ها را صرف بدهی کرد و این جا بود که هلدینگ خلیج فارس تصمیم گرفت این مدیر را به خاطر عدم تبعیت از دستور مجموعه برکنار کند.

این منجر به اختلافات جدی میان علی خطیر و هلدینگ خلیج فارس شد و در نهایت این هلدینگ تصمیم به برکناری علی خطیر گرفت و جای مدیرعامل قبلی را یکی از اعضای هیات مدیره گرفت.

بر اساس خبر‌های رسیده از ساختمان سعادت آباد گزینه‌هایی که برای مدیرعاملی باشگاه استقلال نام برده می‌شود، دست کم تا پایان فصل اداره تیم را برعهده نخواهند گرفت. هر چند گفته می‌شود شانس شهریاری از همه بیشتر است. مدیری که ارتباط خوبی با هلدینگ خلیج فارس دارد و پیش از این مدیرعامل باشگاه صباباطری تهران بود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه