Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-02@22:05:27 GMT

مرغ تخم طلا را نمی‌کشند

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۷۱۰۴۸

مرغ تخم طلا را نمی‌کشند

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مشکلات تأمین منابع بیمه اقشار محروم گفت: نباید منابع بازنشستگی اقشار متوسط را برای حمایت از اقشار محروم به سقوط بکشانید.

در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی سوال حسن کامران نماینده اصفهان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد بیمه کشاورزان در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای جلسه علی ربیعی گفت: کمتر از یک ماه از جلسه غیرعلنی مجلس در مورد بحران ها و مشکلات سازمان تأمین اجتماعی و صندوق های بازنشستگی می گذرد. یکی از ابرچالش های نظام سیاسی و دولت های آینده صندوق های بازنشستگی هستند. از میان ۱۸ صندوق موجود، تنها یک صندوق می تواند دارای منابع پایداری باشد.

وی با بیان اینکه مشکلات صندوق فولاد تنها بخش کوچکی از مشکلات صندوق های بازنشستگی است، اظهار داشت: متأسفانه رویه ای در سالهای گذشته برای بیمه های حمایتی در پیش گرفته شده است اما نمی توان به بهانه اینکه می خواهیم از لایه های پائین جامعه حمایت کنیم لایه دوم جامعه که شامل اقشار متوسط جامعه هستند را به سقوط بکشانیم.

ربیعی با تأکید بر اینکه باید صندوق های بیمه ای را از صندوق های حمایتی جدا کنیم گفت: پیشنهاد ما ایجاد ۴ صندوق است که یکی از آنها صندوق حمایتی است.

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی افزود: مجلس مصوبات زیادی برای بیمه رانندگان، باربران، خادمان مساجد، سربازان، قالیبافان، اقشار خاص، کارگران ساختمانی داشته است اما اعتبارات سازمان تأمین اجتماعی کفاف اجرای این تعهدات را نمی دهد.

وی افزود: ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در کشور بهره بردار کشاورز وجود دارد که اگر بخواهیم ۲۵ درصد این افراد را تحت پوشش قرار دهیم، بار مالی آن در سال ۹۷، دو هزار و ۴۶۷ میلیارد تومان است.

ربیعی خاطرنشان کرد: مجلس تأمین منابع این مصوبه را منوط به صادرات میوه و سبزیجات کرد که درسال جاری، تنها ۱۸ میلیارد تومان از این محل درآمد داشته ایم.

در ادامه حسن کامران نماینده مردم اصفهان با اشاره به اظهارات وزیر تعاون در خصوص مشکلات سازمان تأمین اجتماعی گفت: علیرغم این مشکلات چرا تأمین اجتماعی به حیات خلوت دولت ها تبدیل شده و در شرکت های زیرمجموعه شستا، حقوق های نجومی پرداخت می شود. این سازمان دارای اقامتگاه رامسر است. کدام یک از کارگران می توانند از این اقامتگاه استفاده کنند.

در ادامه علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به قول معروف مرغ تخم طلا را نمی کشند و بخورند. یک سازمانی که سرپاست و باید بین نسلی عمل کند را به زمین نمی کشند.

وی تأکید کرد: من هم دلم می خواهد قالیبافان بیمه شوند، خودم طرح بیمه همگانی اجتماعی را به دولت بردم اما سوال این است که آیا باید با پول کارگران، اقشار فرودست را بیمه کرد؟

ربیعی افزود: مجلس ۲۴ قلم مصوبه تعهدآور برای بیمه ها داشته است که ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد اما هیچ اعتباری به سازمان پرداخت نشده است.

وی تصریح کرد: هیئت مدیره شستا، سلامت هستند و حقوق نجومی دریافت نکرده اند.

وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی از نمایندگان خواست منابع پایدار به کشاورزان اختصاص دهند تا این مصوبه اجرا شود. در صورت اجرای کامل قانون بیمه کشاورزان، صندوق تأمین اجتماعی سقوط خواهد کرد.

در ادامه حسن کامران، نماینده مردم اصفهان اظهار داشت: لیستی از کشاورزان بیمه شده با منبع ۱۸ میلیارد تومان به نمایندگان ارائه دهید تا مشخص باشد به تفکیک استانها، چند نفر بیمه شده اند.

در پایان نمایندگان با ۶۹ رأی موافق، ۱۰۳ رأی مخالف، ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در صحن، اعلام کردند که از پاسخ های وزیر قانع شدند.

 

مهر

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند