Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: نماينده ولي فقيه درامور حج و زيارت با اشاره به هفت دستورالعمل پیامبرگرامی اسلام بعنوان الگو و روش زندگی تاکید کرد: وظیفه من و شما عمل کردن به این دستورالعمل هاست.


به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پايگاه اطلاع رساني حج ، حجت الاسلام والمسلمين سيد علي قاضي عسكر که امروز در مراسم تواصي بحق درجمع نمازگزاران سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبری سخن میگفت، به حدیث " اَمَرَنى رَبّى بِسَبْعِ خِصالٍ " از رسول خدا (ص) اشاره کرد وگفت: پیامبراکرم   می فرمایند پروردگارمرا به هفت خصلت امرنموده است خصلت هایی که برای ما درس آموز در زمینه چگونه زیستن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از "حُبِّ المَساكينِ وَ الدُّنُوِّ مِنْهُم" بعنوان اولین خصلت نام برد و اظهارداشت: پیامبرمی فرمایند خداوند امرکرده است که افراد مسکین را دوست بدارم وبه آنها نزدیک شوم.  
حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكر افزود: دوستی کشش ایجاد می کند و انسان با رفتن به سمت مساکین و مشاهده وضع و حال شان بیشتر شرایط سخت آنها را درک خواهد کرد و درنتیجه تلاش می کند تا آنها را  از فقر و گرفتاری نجات دهد.
وی با اشاره به اینکه این فرموده پیامبردر زمینه های فردی واجتماعی باید مورد توجه قرارگیرد، اضافه کرد: مسئولان باید به این مسائل بیشتر توجه داشته باشند و به اقشاری که امکانات مالی ندارند  اما بخاطر حفظ آبرو چیزی نمی گویند بیشتر رسیدگی  کنند.
نماینده ولی فقیه درامورحج و زیارت دربیان دومین خصلت به ذکر" لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّه " اشاره کرد و ادامه داد: باید باورکنیم ویقین داشته باشیم که هیچ قدرتی غیراز خدا در زندگی ما نقش آفرین نیست.  
وی ازصله رحم بعنوان سومین خصلت یاد کرد و گفت : صله رحم عمر را طولانی می کند و رفت و آمد با فامیل و خویشاوندان ثمرات ارزشمند فراوانی دارد و علاوه برگرمی زندگی موجب می شود اضطراب ها و مشکلات روحی و روانی که امروز جامعه دچار آن است، کمتر شود .
حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكر دربیان چهارمین خصلت افزود: پیامبر می فرمایند: "و اَن اَنظُرَ الى مَن هُوَ اَسفَلُ مِنّى و لا اَنْظُرَ اِلى مَنْ هُوَ فَوقى"  یعنی همیشه در زندگی به آن که از نظر امکانات بالاتراز من است ننگرم و همیشه به کسانی که وضع آنها نسبت به من پایین تر است نگاه کنم، توجه به این فرموده رسولخدا در فرد و جامعه ایجاد آرامش می کند.
وی افزود: برخی قشرهای مسلمان ، مومن  و زحمت کش جامعه که فراوان هم هستند چه بسا برای دو سه روز بیشتر ذخیره نداشته باشند اما با آرامش زندگی می کنند و از زندگی شان لذت می برند لذتی که ممکن است افراد ثروتمند از زندگی شان نبرند.
نماینده ولی فقیه دربیان پنجمین خصلت به نقل ازپیامبراظهارداشت: درتحقق فرامین پرودگارهیچ وقت سرزنش سرزنش کنندگان نباید درما تاثیر بگذارد .
وی با اشاره به شرایط امروز درحوزه سیاسی افزود: از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روزی نبوده است که قدرت های شیطانی علیه ایران موضع نگیرند، در یک دوره  تمام قدرت ها پشت سر صدام ایستادند و به او همه نوع کمک کرده وسلاح دادند و در تبلیغات یاری اش کردند ولی نتیجه این شد که امام و ملت نترسیدند و قاطع دربرابراین توطئه ها ایستادند.
وی اضافه کرد: ادعا کردند ایران در کشورهای دیگر دخالت می کند و گفتند چنین یا چنان شده که ما را بترسانند، اما نتیجه اش این شد که ملت ما استوارایستاده و انشاء الله درآینده هم موفق خواهد بود .
حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكرحق گویی راخصلت ششم ذکرکرد وبا اشاره به اینکه حق گویی  غیرازفحاشی وانتقام گیری است، گفت: متاسفانه درجامعه افراد به خاطرجناح بازی و برای اینکه طرف مقابل ازجناحشان نیست، انتقاد می کنند این ظلم فاحش وگناه است و فردای قیامت باید جواب دهند.
وی با اشاره به ششمین دستورالعمل رسولخدا که فرمودند " و اَنْ اَقولَ الحَقَّ وَ اِنْ كانَ مُرّا" اظهار داشت:انسان باید درهرموقعیتی که قرارمی گیرد حق وحقیقت را بگوید حتی اگرتلخ باشد، بارها رهبر معظم انقلاب فرموده اند انتقاد سازنده وصحیح موجب رشد کشورمی شود ولی انتقادی که با هدف انتقام گیری باشد باعث شکست مملکت ، دامن زدن به اختلافات و نگران کردن مردم می گردد.
وی ادامه داد: درشرایطی که دشمنان علیه ما بسیج شده اند اگر بخاطریک سلسه مسائل، اشکالی را درجایی پیدا کنیم و فریاد بزنیم این کاردرستی نیست، ما باید حق را بگوییم و راهکارهم نشان بدهیم.
نماینده ولی فقیه گفت: ازرهبری بزرگوارانقلاب یاد بگیریم، بارها افراد مطلبی را برای ایشان می نویسند و یا مطلبی را شفاهی می گویند که فلان جا این مشکل وجود دارد، رهبری هم سوال می کنند راهکار شما چیست؟ درکنار مشکل راهکارارائه دهید و بگویید اگراین گونه عمل کنیم مشکل برطرف می شود.
وی اظهارداشت: حیات جامعه به انتقاد سازنده است، مومنین برادریک دیگرند ومسلمان باید به فکر برادرمسلمان وخیرخواه برادر دینی اش باشد واین وقتی میسراست که دنبال انتقام گیری و بیان نقاط ضعف نباشد.
حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكردربیان هفتمین خصلت به نقل ازپیامبر که فرموده اند: " و اَن لا اَسْاَلَ اَحَدا شَيئا" گفت: انسان باید آن قدر عزت نفس پیدا کند که هیچ وقت چیزی ازهیچ کس طلب نکند یعنی خود را نزد دیگران ذلیل ننماید .
وی افزود: درحوزه کشور و اقتصاد باید به دنبال خود کفایی باشیم و درحوزه فردی هم باید قناعت پیشه کنیم واگرهم مشکلی داریم خود را نزد دیگران ذلیل و خوار ننماییم و عزتمان را نفروشیم.
وی با بیان دو روایت ازامیرمومنان و امام حسن مجتبی (علیهم السلام) درخصوص نحوه برخورد با افرادی که نیازبه کمک داشتند، تصریح کرد: نگذاریم مردم اظهار فقر کنند و بعد چاره اندیشی کنیم، درروایت صریح آمده است هیچ انسانی حق ندارد خود را ذلیل ونزد دیگران خوارکند بلکه باید عزت نفس داشته باشد.
وی درپایان خطاب به حاضران گفت : وظیفه من و شماست که این هفت دستورالعمل را در زندگی خود پیاده وعمل کنیم .
 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: اراده ایران و آفریقا در جهت توسعه روابط است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اجلاس بین جمهوری اسلامی ایران و قاره پرظرفیت آفریقا و نیز تشکر از گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اقدامات انجام شده برای برگزاری این اجلاس و نمایشگاه مرتبط با آن، بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق با زمان‌بندی مشخص برای تحقق اهداف اجلاس تاکید کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گام اول برای موفقیت و تحقق اهداف این اجلاس وجود اراده میان طرفین است که نفس برگزاری اجلاس نماد و نمودی از وجود این اراده است، گفت: گام دوم شناخت ظرفیت‌های متقابل است که اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در کنار این اجلاس، قدم مهمی برای معرفی این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها به کشور‌های آفریقایی است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه به رغم تحریم‌ها و فشارها، جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های بسیاری داشته و امروز می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فناور نامید، افزود: کسب شناخت از پیشرفت‌ها و دستیابی ایران به فناوری‌های نوین بسیار مهم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تقویت همکاری‌ها با کشور‌های قاره آفریقا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد تأکید امام راحل بوده و در این سال‌ها نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر این مسئله تأکید داشته‌اند، اظهار داشت: تفاوت معناداری در نگاه جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های غربی به قاره آفریقا وجود دارد، ما به دنبال همکاری با کشور‌های آفریقایی برای این کشور‌ها و پیشرفت آنها هستیم، اما کشور‌های غربی به گواهی تاریخ صرفاً به دنبال چپاول منابع و ثروت‌های کشور‌های آفریقایی بوده و هستند.
رئیسی با بیان اینکه به باور ما در صورت فراهم بودن بستر‌های لازم، مردم کشور‌های آفریقایی همانند کشور‌های غربی دارای استعداد و زمینه‌های فراوانی برای پیشرفت و دستیابی به جایگاه‌های رفیع علمی و فناوری هستند، تصریح کرد: اگر چه کشور‌های غربی اینگونه تبلیغ می‌کنند که فقط خودشان توانایی دستیابی به فناوری‌های نوین را دارند، اما باور داریم که استعداد‌ها و توانمندی‌های کشور‌های آفریقایی در این زمینه به هیچ وجه کمتر از کشور‌های غربی نیست.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و استعداد‌های موجود در کشور‌های آفریقایی، وجود معادن و منابع گسترده در این کشور‌ها و فناوری و دانش لازم برای بهره‌برداری و فرآوری این معادن در جمهوری اسلامی ایران را ظرفیت‌های متقابل و مکمل توصیف و اضافه کرد: کشت فراسرزمینی و تامین منابع اولیه برای رئیسی با بیان اینکه خدمات فنی-مهندسی در جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی بسیار پیشرفت داشته است، به بهره‌برداری از سد ساخته شده در کشور سریلانکا توسط متخصصان ایرانی در روز‌های گذشته اشاره کرد که با بالاترین سطح تکنولوژی‌های نوین احداث شده بود و تصریح کرد: امروز متخصصان ایرانی توانمندی ساخت پالایشگاه و نیروگاه‌های پیشرفته را دارند و این ظرفیت مهمی برای گسترش همکاری‌های فیمابین ایران و کشور‌های آفریقایی است.

رئیس جمهور گام بعدی در زمینه گسترش روابط دو طرف را شناخت موانع پیش‌رو و تلاش برای رفع آنها دانست و خاطرنشان کرد: تمهید زیرساخت‌های لازم برای گسترش روابط از جمله توسعه و تقویت خطوط کشیرانی، خطوط هوایی و رفع مشکلات نقل و انتقالات مالی و پولی از زمینه‌های ضروری برای گسترش روابط و همکاری‌ها میان دو طرف است.
رئیسی ادامه داد: طبیعتاً هر کدام از کشور‌های آفریقایی شرایط خاص خود را دارند و لذا برای توسعه روابط با این کشور‌ها لازم است برنامه متناسب با وضعیت هر کدام از کشور‌ها تهیه و عملیاتی شود.

رئیس جمهور ضمن تشکر از گزارش ارائه شده در زمینه برنامه وزارت صمت برای رفع موانع موجود در مسیر گسترش روابط تا اجلاس سال آینده، گفت: یکسال زمان برای رفع این مشکلات زمان بسیار طولانی است و باید تلاش کنید موانع موجود نهایتاً در مدت ۳ ماه برطرف شود؛ وزیر و دست‌اندرکاران وزارت صمت نشان داده‌اند که توانمندی این کار را دارند و رفع این موانع نباید یکسال به طول بیانجامد.
رئیسی نکته مهم بعدی را برای گسترش همکاری‌های میان ایران و کشور‌های آفریقایی بعد از برنامه‌ریزی‌های لازم با زمانبندی دقیق، پیگیری مجدانه برشمرد و افزود: شرط موفقیت در رسیدن به اهداف برنامه‌ریزی شده، پیگیری مجدانه به شکل روزانه است و محول کردن کار‌ها به گردش کار‌های اداری معمول نمی‌تواند اهداف مدنظر را محقق کند. لازم است در این زمینه از بخش خصوصی که کار‌ها را نه حتی روزانه بلکه ساعتی پیگیری می‌کنند، الگو گرفته شود.

رئیس جمهور با اظهار امیدواری نسبت به اینکه برگزاری این اجلاس و نمایشگاه مرتبط و پیگیری‌های بعدی با توجه به ظرفیت‌های متقابل و متناسب ایران و آفریقا بتواند باعث تحقق اقتصاد مکمل میان طرفین شود، اظهار داشت: هدف‌گذاری یک میلیارد دلاری برای همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یکسال آینده به هیچ وجه متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست و حتما باید به سمت هدف ۱۰ برابری حجم همکاری‌های اقتصادی و تجاری فیمابین حرکت کنیم.
 رئیسی با اشاره به فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در جمهوری اسلامی را که در سال گذشته حجم صادرات آنها به حدود ۲ میلیارد دلار رسید، از جمله ظرفیت‌های بسیار مناسب برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و روابط تجاری برشمرد و تصریح کرد: در سفر‌هایی که به برخی کشور‌های آفریقایی داشتم و در نمایشگاه‌هایی که در این سفر‌ها برگزار شده بود، محصولات دانش‌بنیان ایرانی در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، معدنی، درمانی، پزشکی و دیگر زمینه‌ها مشتری‌های بسیار خوبی پیدا کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه زمینه‌های صادراتی خوبی میان ایران و کشور‌های آفریقایی وجود دارد و عموما شاهد بوده‌ایم که کشور‌های آفریقایی برای همکاری با ایران تمایل زیادی دارند، خاطرنشان کرد: امیدوارم این نشست منشا تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های سازنده و موثری برای ارتقای اقتصاد مکمل و اثربخش میان ایران و کشور‌های آفریقایی و منشا پیشرفت اقتصادی بیش از پیش برای دو طرف باشد.

دیگر خبرها

  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و آفریقا در جهت توسعه روابط است
  • اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، اراده طرفین بر گسترش روابط اقتصادی
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • دستگاه قضا؛ نماد اعتمادمردم به نظام اسلامی