Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه اقدامات امام حسن عسکری(ع) نمونه بدون نقص در کار تشکیلاتی است، گفت: دانشجویان و فعالان فرهنگی ائمه را الگوی خود در امور تشکیلاتی قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا؛ امام حسن عسکرى(ع) در سال ۲۳۲ هجرى قمرى در روز هشتم ماه ربیع‌الثانی در شهر مدینه به دنیا آمد، پدر آن حضرت امام بزرگوار حضرت هادى، و مادر ایشان حدیثه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام ایشان حسن و کنیه آن بزرگوار ابومحمّد و از القاب ایشان زکى و عسکرى است.

فردا سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع) یازدهمین امام شیعیان است.

دوران زندگی امام حسن عسکری (ع) سراسر خفقان بود

احمد گل محمدی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک و استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار نسل فردا؛ با اشاره به زندگانی این امام بزرگوار گفت: دوران زندگی امام حسن عسکری(ع) سراسر خفقان بود، چراکه بیشتر طول عمر خویش را در پادگان نظامی و زندان به سر بردند و نتوانستند آزادانه و به شکل مطلوب با مردم ارتباط بگیرند.

وی افزود: خلیفه عباسی به‌شدت از قدرت و نفوذ امام عسکری به‌عنوان راهنما و پیشوا در بین مردم واهمه داشت و به همین دلیل ایشان را تحت نظر داشت.

مهم‌ترین اقدامات امام حسن عسکری (ره) ایجاد سازمان وکالت بود

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک فعالیت‌های فرهنگی توسط امام عسکری(ع) را قابل توجه برشمرد و گفت: با وجود خفقان شدید، اقدامات عقیدتی و فرهنگی در زمان امام حسن عسکری(ع) محسوس و قابل توجه بود. از مهم‌ترین اقدامات ایشان ایجاد شبکه وکالت و گسترش ارتباط میان امام و شیعیان را می‌توان نام برد.

وی ادامه داد: سازمان وکالت که با هدف جمع‌آوری و تحویل وجوه و حقوق شرعی، نظیر خمس، زکات، و هدایای شیعیان به ائمه تأسیس شده بود در کنار این مهم به انجام سایر وظایف به عنوان نماینده و وکیل امام مشغول بود که از جمله می‌توان به نقش علمی و دینی و تحویل نامه‌های حاوی سؤالات شرعی و درخواست‌های شیعیان از امامان (ع) و از همه مهم‌تر نقش ارشادی در معرفی امام معصوم(ع) پس از رحلت امام پیشین اشاره کرد.

دانشجویان نگاهشان به سیره ائمه باشد

گل محمدی با اشاره به اینکه اقدامات امام حسن عسکری(ع) نمونه بارز و بدون نقص در کار تشکیلاتی است، افزود: تمامی معصومین به ویژه امام حسن عسکری(ع) در شرایط سخت و فضای غبارآلود اقدامات خود را از تربیت شاگرد تا تبیین مسائل دینی، از مبارزه با حکومت‌های نامشروع تا تألیف کتب مختلف بر اساس کار تشکیلاتی انجام می‌دادند.

وی تصریح کرد: بنابراین دانشجویان و فعالان فرهنگی باید ائمه را الگوی خود در امور تشکیلاتی قرار دهند.

منابع محدود و ناچیز تاریخی در شناخت امام حسن عسکری محسوس است

معاونت نهاد رهبری دانشگاه اراک در پایان به مظلومیت و غربت امام عسکری(ع) در بین شیعیان اشاره کرد و گفت: در زمینه معرفی اهل‌بیت(ع) کمتر اقداماتی صورت گرفته است. منابع ما در معرفی امامان به‌ ویژه امام حسن عسکری(ع) بسیار محدود است.

وی خاطرنشان کرد: امام را باید شناخت، با شناخت امام ارتباط ایجاد می‌شود و درنتیجه‌ی ارتباط مودت و محبت شکوفا می‌شود و همین محبت، گره‌گشای دنیا و آخرت ماست.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا

انتشار تصاویری از اقدام پلیس آمریکا در برداشتن حجاب یک زن مسلمان به زور در حالی که در دانشگاه ایالتی آریزونا بازداشت شده، خشم مردمی را به دنبال داشت و شورای مسلمانان آمریکا خواستار تحقیقات کامل درباره آنچه که یک حادثه اسلام‌هراسی خوانده می‌شود، شده است.

به گزارش ایسنا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی [CAIR-AZ] اقدامات پلیس را محکوم کرد و خواستار تحقیق در مورد این حادثه شد.

ابوسیف، مدیر اجرایی شورا در بیانیه‌ای گفت: قانون، آزادی عمل مذهبی را تضمین می‌کند. پلیس نمی‌تواند این حق را به حالت تعلیق درآورد. ما اقدامات گزارش شده پلیس را محکوم می‌کنیم و خواستار تحقیقات کامل در مورد این حادثه هستیم.

این فیلم در شبکه ایکس به طور گسترده پخش شده و واکنش شدیدی علیه پلیس را به دنبال داشته است.

این اولین بار نیست که پلیس با تجاوز به حقوق معترضان و دانشجویان به اعتراضات پاسخ می‌دهد. از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر کشور به ۱۰۰۰ نفر رسیده است. این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه محاصره‌ شده برپا کنند.

دانشجویان خواستار آتش بس در غزه و قطع روابط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. حوادث اسلام هراسی که از زمان شروع تهاجم مستمر رژیم صهیونیستی به غزه در حال افزایش بوده است، چندان جدی گرفته نشده است. سازمان دهندگان تظاهرات اتهامات یهودی ستیزی را رد می‌کنند و استدلال می‌کنند که اقدامات آنها با هدف دولت صهیونیستی و پیگرد قانونی درگیری در غزه انجام می‌شود.  فیلم‌هایی از پلیس با تجهیزات ضدشورش که در کالج‌های مختلف احضار شده‌اند تا تظاهرات‌ها را خنثی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین تهدید به تعلیق را نپذیرفتند
  • دانشجویان حامی فلسطین با تهدید به تعلیق عقب‌نشینی نکردند
  • پیروزی بدون جنگ
  • کتک خوردن دانشجویان معترض به نسل کشی در فرانسه
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است