Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سومین کنفرانس ملی شهر سایبری با حضور محمد علی نجفی شهردار تهران، رضا فرجی دانا مشاور علمی رییس جمهور و رئیس شورای سیاست گذاری، حمیدرضا طبیبی رئیس جهاد دانشگاهی و مدیران ارشد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با محور‌های توسعه شهرهای هوشمند، دانش بنیان و نوآور، پلتفرم خدمات یکپارچه شهری در شهرهای هوشمند و تأثیر فناوری های نوین در ساختار دولت در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  محمد علی نجفی، شهردار تهران در این کنفرانس  گفت: باور امروز مدیریت شهر تهران آن است که دستیابی به شهر هوشمند از کلیدی ترین فعالیت های مدیریت شهری تلقی می شود هم اکنون با ساختار مدیریتی به غایت پیچیده و تو در تو در شهرداری روبرو هستیم که هم‌پوشانی های زیادی دارد. به همین دلیل یک سیستم اداری بروکراتیک و بسیار کندی در شهرداری حاکم است که همین سیستم به مزمن شدن فساد در شهرداری کمک کرده و گردش و شفافیت اطلاعات را بسیار دشوار می کند.

شهردار تهران افزود: در بعد اقتصادی شهری، کاربرد فناوری اطلاعات مفهوم جدیدی تحت عنوان اقتصاد اطلاعاتی را در دنیا مطرح کرده است، همچنان که امروز دیگر منبع اصلی تولید ثروت در دنیا خلق دانش جدید و استفاده از آن در تمامی عرصه‌ها است.

نجفی با اشاره به هوشمندسازی تهران گفت: برنامه شهر هوشمند تهران، باید به عنوان یک برنامه فراگیر و هدف قابل دسترس مطرح شود، شهری که به اتکای زیر ساخت‌های گسترده فناوری اطلاعات بتواند خدمات مدیریتی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان را تضمین کند. برای این منظور در حال نهایی سازی موضوع ستاد یا دبیرخانه شهر هوشمند تهران هستیم‌ک به به زودی ایجاد خواهد شد.

وی تاکید کرد: شهر هوشمند به عنوان یک راه حل عمومی برای مدیریت شهری مطرح شده و این امیدواری را ایجاد کرده است که بتواند موضوع پایداری شهرها و دستیابی به شهر پایدار را محقق کند.

همچنین در پنل تخصصی این کنفرانس موضوع پلتفرم یکپارچه خدمات شهری در شهرهای هوشمند با حضور  محمد فرجود رییس سازمان فاوا شهرداری تهران، مهدی بینا مشاور فناوری‌های نوین ریاست جمهوری و مدیر پروژه دولت هوشمند مرکز گسترش فناوری اطلاعات ایران، علی یزدیان عضو هیئت مدیره سازمان فناوری اطلاعات ایران و مهندس سجاد فلاح مدیرکل امنیت فاوا ریاست جمهوری، بررسی و راهکارهای توسعه شهر هوشمند مطرح گردید.

مهدی بینا، ضمن اشاره به روند تغییر پاردایم های مدیریتی و تفکر پلتفرمی در شهرهای هوشمند پیشرو، گفت: فلسفه اصلی پلتفرم این است که شما نیازی نیست برای خلق ارزش، مالکیتی را در اختیار داشته باشید، بلکه می‌توانید تنها با ایجاد یک بستر، هم افزایی ویژه ای در راستای توسعه اقتصاد هوشمند شهری ایجاد کنیم.

مدیر پروژه دولت هوشمند مرکز گسترش فناوری اطلاعات ایران گفت: داده‌ها و خدمات عمومی بر بستری امن و در قالب Open API از طریق پلتفرم‌های ابری باز خدمات شهری می‌توانند عرضه شوند. ارایه خدمات شهری بر بستر پلتفرم یکپارچه باعث افزایش و تسهیل دسترسی‌ها به خدمات  و اطلاعات، تجمیع داده‌های پراکنده و ایجاد کلان داده‌های شهری، تحلیل داده‌ها در جهت تصمیم سازی سالم شهر و هم افزایی در توسعه خدمات ترکیبی در راستای بهبود کیفیت زندگی مردم را فراهم می‌آورد.

در ادامه مراسم نیز فرجود به عنوان رییس سازمان فاوا شهرداری تهران ضمن تاکید بر اهمیت دبیرخانه شهر هوشمند تهران در سخنرانی شهردار تهران، اعلام کرد: هدف شهر هوشمند تهران، بهبود کیفیت زندگی شهروندان با تاکید بر استفاده از سرمایه‌های اجتماعی بالای شهروندان، سازمان‌ها و تعاملات و ارتباطات آنها با یکدیگر است.

وی همچنین ضمن اشاره به هوشمندسازی شهرداری تهران، به مصداق های جایگاه شهر هوشمند در سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و احکام‌ ماموریتی برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران اشاره کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سجاد موسوی سرپرست دبیرخانه HSE شهرداری تهران که در این سازمان مستقر است، اظهارداشت: با توجه به حضور گسترده شهروندان در ایام بهاری در بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران طرح بازرسی HSE از بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران توسط ادارت HSE واحدهای تابعه شهرداری تهران با نظارت مستمر دبیرخانه HSE اجرا شد.

وی افزود: در این طرح تعداد ۱۴۸۵ بوستان مورد بازرسی تخصصی HSE قرار گرفت و با در نظر گرفتن مخاطرات و الزامات قانونی تعداد ۱۵۶۱۴ عدم انطباق (موارد ناایمن) شناسایی شد که بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته از تعداد مذکور ۷۷۷۷ مورد رفع و باقیمانده در دست پیگیری است.

کد خبر 6091867

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل