Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، «بن کاردین» سناتور دموکرات ایالت مریلند و نایب رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در یک مصاحبه به مسائلی از قبیل توافق کنگره این کشور درباره مواردی از قبیل تحریم‌ها علیه روسیه، کره شمالی، ایران و همچنین «اجرای دقیق برجام» و خارج نشدن یکجانبه واشنگتن از آن پرداخته است.

وی به پولیتیکو گفت: «در موضوعات سیاست خارجی، اختلاف کمی بین دموکرات‌ها و جمهوریخواهان کمیته روابط خارجی سنا وجود دارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانونگذار ارشد آمریکایی در این مصاحبه به لیستی از موضوعاتی اشاره کرده که «حالا»، اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره آنها توافق دارند.

کاردین، اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه را که علی رغم مخالفت‌های کاخ سفید با 98 رای مثبت و دو رای منفی تصویب شد، به عنوان یکی از این موارد مورد اتفاق جمهوریخواهان و دموکرات‌های سنا خوانده است.

از نظر این عضو ارشد کنگره آمریکا، تلاش برای حصول راه حل مسالمت آمیز در موضوع برنامه هسته‌ای و موشکی کره شمالی، یکی دیگر از موارد اتفاق نظر سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکایی است.

نایب رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره مواضع قانونگذاران این کشور در قبال توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 هم سخن گفت.

کاردین گفت: «روشن است که کنگره نقشی قوی‌تر(درباره موضوعات سیاست خارجی) اتخاذ کرده است. شما این موضوع را در لایحه تحریم‌ها علیه روسیه و همچنین کره شمالی و ایران دیدید. این اختیار به طور نرمال و عادی از کنگره گرفته شده و به رئیس‌جمهور داده شده و کنگره در نقش بازوی سیاستگذاری دولت قرار دارد. تجویزهای ما درباره مسئولیت‌های رئیس‌جمهور در حوزه سیاست خارجی، بیشتر شده است و این، امتیاز ویژه کنگره است و ما این کار را در دوره رئیس‌جمهور ترامپ کرده‌ایم و ما در حال اتخاذ نقشی فعال‌تر هستیم».

وی در بخش دیگری از اظهاراتش، به مواضع کنگره آمریکا در قبال کره شمالی و ایران اشاره کرد.

این قانونگذار آمریکایی گفت: «از نظر ما، بهترین مسیر برای مهار برنامه هسته‌ای کره شمالی از طریق دیپلماسی است و ما با ادبیات و زبانی که رئیس‌جمهور از آن استفاده کرده، مخالف هستیم چرا که چنین زبانی، تاثیرگذاری دیپلماسی را سخت‌تر کرده است».

نایب رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا افزود: «از نظر ما(دموکرات‌ها و جمهوریخواهان کمیته روابط خارجی سنا) در رابطه با توافق هسته‌ای ایران، ما باید به صورت دقیق آن را اجرا کنیم و آمریکا نباید یکجانبه از توافق خارج شود».

تاکید بر خارج نشدن یکجانبه آمریکا از برجام در حالی است که دونالد ترامپ 21 مهرماه در گزارشی به کنگره درباره برجام مدعی شد که ایران به این توافق پایبند نبوده است.

وی گفته بود: «ما نمی‌توانیم پایبندی ایران را تأیید کنیم و چنین هم نخواهیم کرد. من به دولتم و کنگره دستور داده‌ام با همکاری نزدیک کنگره و متحدانمان، نقائص جدی برجام را رفع کنند»(جزئیات بیشتر).

با تمام شدن مهلت قانونی کنگره آمریکا درباره اقدام عملی درباره برجام و به دلیل اختلاف‌های قانونگذاران برای ارائه مصوبه تازه درباره توافق هسته‌ای ایران، نهایتا قانونگذاران بار دیگر تعیین تکلیف درباره برجام را به کاخ سفید برگرداندند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد: واشنگتن در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است و تا زمانی که بررسی کامل انجام نشده، این پاسخ را قضاوت نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سی ان ان، متیو میلر به خبرنگاران گفت: من پاسخ حماس را تأیید می‌کنم. ما اکنون در حال بررسی این پاسخ و گفت‌وگو با شرکای خود در منطقه هستیم.

میلر از پاسخ به این سوال که آیا حماس با پیشنهاد مورد تأیید آمریکا موافقت کرده است یا نسخه دیگری از این پیشنهاد را پذیرفته، خودداری کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ویلیام برنز، رئیس سیا در منطقه است و او در حال کار بر روی این موضوع است. در ساعات آینده در مورد این پاسخ با شرکای خود بحث خواهیم کرد.

به گزارش ایمنا، جنبش حماس عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ اعلام کرد که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و «سید عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر تلفنی گفت‌وگو کرد. هنیه در این تماس تلفنی از موافقت حماس با پیشنهاد قطر و مصر درباره آتش‌بس در نوار غزه خبر داد.

شبکه «المیادین» نیز به نقل از یکی از رهبران مقاومت فلسطین گزارش داد که میانجی‌گران و جنبش حماس به یک فرمول جدید و محکمی درباره برقراری آتش‌بس دست یافتند و این مشکل نیز حل شد.

وی گفت که حماس نرمش بیشتری برای دستیابی به توافق از خود نشان داد و اکنون توپ در زمین رژیم صهیونیستی است.

«طاهر النونو» از رهبران حماس نیز گفت که با پیشنهادی که شامل برقراری آتش‌بس، بازسازی ویرانه‌ها، بازگشت آوارگان فلسطینی و آزادسازی اسراست، موافقت کردیم.

وی افزود: منتظریم ببینیم میانجی‌گران در پاسخ به جوابیه رهبران حماس چه کار خواهند کرد، هیأت حماس نیز به زودی برای بررسی توافق آتش‌بس به قاهره می‌رود.

پیشتر شبکه «القاهرة الإخباریة» به نقل از یک منبع عالی‌رتبه مصر گزارش داد که هیأت حماس فردا (سه‌شنبه) با هدف تکمیل مذاکرات مربوط به آتش‌بس در نوار غزه، به قاهره بازمی‌گردد.

هیئت حماس یکشنبه شب (دیشب) پس از پایان مذاکرات در قاهره به منظور مشورت با رهبران این جنبش در قطر، عازم دوحه شد.

منبع: ایرنا

کد خبر 751250

دیگر خبرها

  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • به پایان عمر سیاسی رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک می‌شویم‌
  • آمریکا در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است
  • نکته جالب در معماری کنگره آمریکا (فیلم)
  • دانشجویان خارجی حاضر در تظاهرات از آمریکا اخراج می شوند!