Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از گجت‌نیوز، سه مورد از گران‌ترین خانه‌های آمریکا در دره سیلیکون واقع شده است؛ جایی که بزرگان دنیای فناوری با پرداخت هزینه‌های کلان، به دنبال عمارت‌های بزرگ و متفاوت هستند.

قیمت یکی از همین ملک‌های تاریخی که در 1550Portola Road در وودساید کالیفرنیا واقع شده است، ماه جولای به 48 میلیون دلار رسید که این میزان 700 درصد بیشتر از قیمت آن در اوج رکود اقتصادی در سال 2008 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خانه بزرگ که زمانی متعلق به آدلاید کیرک براید (Adelaide Kirkbride) بوده است، حدودا در سال 1915 با مساحت هفت هکتار، همراه با یک دریاچه شخصی و اصطبل‌های اسب ساخته شد و حالا به عنوان گران ترین خانه در سیلیکون ولی شناخته می‌شود. پیر بولان (Pierre Buljan)، از فعالان این حوزه، در رابطه با این ملک گران‌قیمت توضیح داده است:

وودساید از نواحی نیمه‌روستایی سیلیکون ولی بوده و برخی از بزرگان دنیای فناوری همچون استیو جابز، لری الیسون و موسس سافت بانک، ماسایوشی سان در آنجا زندگی کرده‌اند.

تصویر پیش رو، جاده‌ای خصوصی و منتهی به Jackling House را نشان می‌دهد؛ عمارتی تاریخی در وودساید که زمانی به استیو جابز تعلق داشته است.

با 48 میلیون دلار، شما می‌توانید همسایه بسیاری از افراد تاثیرگذار حوزه تکنولوژی باشید. عکس ضمیمه‌شده، نمایی هوایی از این ملک بزرگ در جاده پورتولا را به تصویر می‌کشد.

این عمارت تاریخی با نام “Canardia”، زمانی به آدلاید کیرک براید تعلق داشته و چندین خانواده به واسطه اعتماد خانوادگی صاحب آن بوده‌اند. بعد از مرگ چندین نفر از اعضا، در سال 2008 سرمایه‌گذاری که نامش اعلام نشده است، آن را در دوره رکود مسکن به ارزش 6.1 میلیون دلار از بانک خریداری کرد.

گران ترین خانه در سیلیکون ولی که با الهام از کشور فرانسه طراحی شده است، شامل هفت هکتار فضای شاداب و باشکوه می‌شود. پنجره‌های عظیم در تقریبا تمام اتاق‌های این خانه، اجازه می‌دهد نور به کاشی‌های چوبی کف آن بتابد.

در این خانه، پنج اتاق خواب و هفت حمام در فضایی به مساحت 6 هزار و 305 فوت مربع (تقریبا 585 متر مربع) بنا شده است.

در آشپزخانه بزرگ این ملک، دو میز جداگانه برای صرف غذا به همراه محلی برای آماده کردن آن در نظر گرفته شده تا مشکلی از بابت فضا وجود نداشته باشد.

شاید محیط کمی گره‌خورده باشد؛ اما احتمالا فردی با امکان پرداخت 48 میلیون دلار، توانایی اصلاح آن را خواهد داشت.

صاحبان اصلی این خانه رویایی، هنگام ساخت آن از هیچ هزینه‌ای دریغ نکردند. اینجا یک اتاق بزرگ و متفاوت با سقف‌های معلق نیز وجود دارد که درهای فرانسوی آن به یک بالکنی خصوصی منتهی می‌شود.

حمام اصلی خانه نیز فوق‌العاده بزرگ است.

کمدهای دیواری اینجا احتمالا از برخی خانه‌های استودیویی هم بزرگ‌تر باشد.

به تمام این موارد باید استخر شنای مخصوص را نیز اضافه کرد.

البته برای شنا، تنها گزینه موجود استخر نبوده و از دریاچه شخصی هم می‌توان لذت برد.

1550Portola Road یک اصطبل بزرگ با گنجایش 14 راس اسب دارد. بولان می‌گوید از این اصطبل به خوبی نگهداری نشده است؛ اما با کمی هزینه به راحتی می‌توان آن را به یک گاراژ بزرگ تبدیل کرد.

آشپزخانه بیرونی به همراه میز پذیرایی بزرگ، محل مناسبی برای مهمانی خواهد بود.

اگرچه بخش‌های بیرونی این خانه احساس بسیار خوبی را منتقل می‌کند، ولی احتمالا باغ خصوصی، محل مناسبی برای مدیتیشن باشد.

احتمالا شما نیز متوجه انزوا و محیط خلوت این عمارت بزرگ شده‌اید؛ اما گران ترین خانه در سیلیکون ولی فاصله چندانی با دفاتر گوگل، فیسبوک، دانشگاه استنفورد و شرکت‌های معتبر دیگر ندارد.

به گفته بولان، قیمت این مکان 48 میلیون دلار است. هرچند، این مبلغ، پول زیادی برای میلیاردهای فعال در حوزه فناوری نیست:اعداد واقعا اهمیتی برای این افراد ندارد، خصوصا زمانی که شما یک شرکت را به ارزش یک میلیارد دلار یا بیشتر می‌فروشید.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز را به حالت تعلیق درآورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

بر اساس این گزارش، هیئتی از دادگاه تجدیدنظر پنجم نیواورلئان در حکمی درخواست مقامات ایالت تگزاس برای اجرای قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی را رد و در یک پیروزی بزرگ برای دولت بایدن، این قانون را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

دادگاه عالی آمریکا هفته گذشته اجازه اجرایی شدن این قانون را صادر کرد، اما دادگاه منطقه ای پنجم ساعاتی بعد حکم یک قاضی برای اجرای دستور مسدود سازی این قانون را بار دیگر احیا کرد.

براساس این حکم ایالت ها نمی توانند قوانین اجرایی مهاجرتی در تضاد با قوانین فدرال را اتخاذ کنند.

در همین حال، دولت بایدن در ماه ژانویه سال جاری در دادخواستی اعلام کرد که این قانون  با مداخله قدرت دولت آمریکا برای تعدیل موضوع مهاجرت، قانون اساسی ایالات متحده و قوانین فدرال را نقض می کند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

تشدید تنش میان بایدن و آبوت، به ویژه با توجه به وجود زمینه‌های تاریخی درگیری میان ایالت‌های جنوبی و واشنگتن به هشدارهایی درباره احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا منجر شده. برخی از طرفداران تگزاس با راه‌اندازی هشتگ «تگزیت» بر طبل جدایی‌طلبی نیز کوبیده‌اند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

بر این اساس، این دادگاه با درخواست جو بایدن رئیس جمهور کشور برای توقف اجرای حکم دادگاه پایین تر که در آن ماموران فدرال را از تخریب سیم های خاردار در حالی که فرآیند دادرسی آن در حال انجام است، منع کرده بود، موافقت کرد.

براساس این حکم، مقامات اداره مهاجرت اجازه تخریب سیم‌های خاردار در مرز بین ایالت تگزاس با کشور مکزیک به‌منظور جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی از طریق رودخانه ریو گراند و ورود به خاک آمریکا کشیده شده است.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

قاضی موسز با اشاره به اینکه حتی پس از طرح شکایت دادستان‌کل مبنی بر تخریب غیرقانونی اموال ایالتی، این سیم‌های خاردار تخریب شده‌اند، اظهار داشت دولت بایدن احتمالاً به تخریب این سیم‌های خاردار در صورت نبود حکم قانونی منع تخریب ادامه می‌دهد.

دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، از قضات عالی کشور خواسته بود تا حکم دادگاه منطقه ای را لغو کند. دولت اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

دادگاه عالی آمریکا اجازه برداشتن سیم‌های خاردار در مرز مکزیک را صادر کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش مردی در کالیفرنیای آمریکا برای ربودن یک خودروی در حال حرکت
  • تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا
  • بازدید بیش از ۱۲ هزار مسافر نوروزی، از جاذبه‌های گردشگری تویسرکان
  • ببینید | فروریختن پل در بالتیمور
  • سیگنال عجیب دلار به قیمت مسکن/ قیمت‌ جدید خانه‌های پایتخت را ببینید (+ جدول)
  • 41 متر خانه در توکیو، نظرتان درباره این رویکرد ژاپنی چیست؟! (+تصاویر)
  • آتش سوزی جنگل‌ها در ۱۸ ایالت مکزیک
  • خانه‌های کم‌کیفیت و گران
  • سیگنال عجیب دلار به قیمت مسکن/ قیمت‌ جدید خانه‌های پایتخت را ببینید + جدول
  • پیش بینی قیمت مسکن در سال ۱۴۰۳ / جدیدترین قیمت خانه در تهران