امام حسن عسکری(ع) مسیر امامت موعود را فراهم کرد
تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۸۲۰۰۴
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، هشتم ماه ربیعالثانی فرا رسیده است و بانگ جشنی تازه از آسمان به گوش میرسد، ولادت یازدهمین چراغ هدایتگری، حضرت امام حسن عسکری(ع)، فرزند امام هادی(ع) که در سال 232 هجری قمری در شهر مدینه متولد شد و همانند خورشیدی درخشان راه حقانیت را ادامه داد.
این روزها ندای شادی، زمین و زمان را فرا گرفته است و محبان اهل بیت(ع) در گوشه و کنار جهان برای این جشن میلاد، بیقرارند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
نسیم، میلادی بزرگ را به اهل زمین و آسمان نوید میدهد، فرشتگان، آسمان را با شکوفههای الهی مزین میکنند و زمین نیز با عطری آسمانی معطر میشود.
ولادت امام حسن عسکری(ع) یازدهمین چراغ راه هدایتگری، امامی که برای هدایت مردم، همچون سایر پیشوایان ایستادگی کرد و با مشقتهای فراوانی روبهرو بود.
امام حسن عسکری(ع) در دوران کودکی خویش نیز از علم الهی بهرهمند بود و ایمان در وجودش میدرخشید.
امام یازدهم شیعیان، در میان مردم از احترامی خاص برخوردار بود و حتی مخالفان را مجذوب زیبایی رفتار خویش کرده بود.
وجود حضرت از صفات آسمانی سرشار بود، در علم و زهد زبانزد بود و در عقل و خرد، عصمت، شجاعت، کرم و بزرگواری از تمام مردم زمان خود برتر بود.
امام حسن عسکری(ع) عابدترین فرد زمان خود بود و در اطاعت خداوند و انجام دستورات الهی از دیگران پیشی میگرفت، شبها سر بر سجده مینهاد و با تمام وجود برای معبود میگریست.
اخلاق امام(ع) نیز مانند سایر امامان، درخشان بود، خلق زیبا و خوشرفتاری ایشان، تمام مردم حتی دشمنان را تحت تاثیر قرار دادهبود.
هنگام حضور امام در زندان، بدخلقترین زندانبانان تحت تاثیر منش ایشان قرار میگرفتند و با نور ایمان ایشان، هدایت میشدند، جلوههای والای اخلاقی در امام(ع) نمایان بود و مردم نیز از نور این خورشید هدایتگر، بهره میبردند.
یازدهمین خورشید درخشان امامت در بردباری بینظیر بود، گرچه زندگانی سختی داشت و بیشتر عمرش را در حبس به سر برد و تحت کنترل شدید خلفای عباسی بود، اما لب به شکایت نگشود و در سختیها تنها بر خداوند توکل میکرد.
سخاوت و بخشش نیز در وجودشان درخشان بود و در کمکرسانی به دیگران پیشگام بود، عظمت اخلاقی ایشان، دوست و دشمن را شیفته خود میکرد و همانند جدش رسول خدا(ص) اخلاق نیک ایشان همگان را فرا میگرفت، امام یازدهم(ع) علمی الهی داشت و داناترین فرد زمان خود بود.
امام حسن عسکری(ع) تنها 6 سال امامت کرد و سرانجام در سال 260 هجری قمری به دست خلیفه عباسی مسموم شد و به شهادت رسید، ایشان در شهر سامرا در کنار مرقد مطهر پدر بزرگوارشان به خاک سپرده شدند و حرمشان مأمنی برای عاشقان شده است.
ایشان برای هموارکردن مسیر امامت حضرت مهدی موعود(عج)، تلاش فراوان کرد تا پس از شهادتشان، دوازدهمین منجی بشریت بدرخشد و خورشید هدایتگری برای مردم شود.
در هشتم ربیعالثانی، سامرا به جشنی بزرگ مزین میشود، اینروزها مهدی موعود(عج) نیز جشن میلاد پدر بزرگوارشان را به پا کردهاست و بیشک عطر حضورش سامرا را فرا گرفتهاست.
گرچه نااهلان روزگار، بارها مرقد مطهر امام حسن عسکری(ع) و پدر بزرگوارشان را آماج فتنههای خویش قرار دادند اما شیعیان همچنان در عشق به اهل بیت(ع) بیقرارند و در این روز بزرگ، نیز به جشن میپردازند.
قلبهای عاشقان اهل بیت(ع) همچنان از عشقی الهی سرشار است و نقشههای شوم دشمنان نه تنها خللی در این عشق وارد نمیکند، بلکه سبب میشود تا وجود عاشقان از حب اهل بیت(ع) بیشتر بدرخشد.
صائمه یوسفی گلافشانی
منبع: بسیج نیوز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
پشتیبانی از تولید و سرمایهگذاری، راهحل توسعه پایدار همدان
استاندار همدان با بیان اینکه همبستگی و وفاق موجود بین مردم و مسئولان امید به آینده روشن همدان را افزایش داده است، گفت: پشتیبانی از تولید و حمایت از سرمایهگذاری، راهحل توسعه پایدار استان است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری شمسی شامگاه گذشته در دیدار صمیمانه با جمعی از طلاب و روحانیون مقیم قم، اظهار داشت: نقش مهم روحانیون و علما در کاهش آسیبهای اجتماعی و توسعه پایدار اقتصادی همدان غیر قابل انکار است.
وی با بیان اینکه در مدیریت جدید استان همدان، به دنبال استفاده از تمام ظرفیتها برای پیشرفت استان هستیم، تاکید کرد: همه ارکان نظام باید در این مسیر وارد شوند چرا که این مسأله تنها وظیفه قشر خاصی نیست بلکه همه مردم باید در توسعه و رشد اقتصادی مشارکت کنند، از این رو، باید زمینههای لازم برای سرمایهگذاری و تولید را فراهم کنیم تا مردم به جای نگهداری سرمایهها در بانکها، آن را در پروژههای تولیدی به کار گیرند.
استاندار همدان افزود: یکی از مهمترین دغدغههای امروز مردم، مشکلات اقتصادی و معیشتی است که باعث کاهش تمایل به ازدواج و فرزندآوری میشود بر همین اساس مسئولیت ما این است که به این مسائل توجه جدی کنیم و با ارائه بستههای حمایتی، شرایط بهتری را برای جوانان فراهم آوریم.
ملانوری با تأکید بر اهمیت تولید و اشتغالزایی در استان همدان، بیان کرد: باید از تجربیات گذشته عبرت بگیریم و همانطور که پیامبران و ائمه معصومین در دوران خود به تولید و کار توجه میکردند، امروز نیز ما مسئولان باید دست به کار شویم و با ایجاد اشتغال و فراهم آوردن زیرساختها، زمینه رشد و شکوفایی استان را فراهم کنیم.
استاندار همدان به لزوم استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود برای توسعه اقتصادی اشاره و عنوان کرد: سال گذشته حدود 60 میلیون دلار محصولات گلخانهای از استان صادر شده است کهذاین حجم صادرات نشاندهنده ظرفیتهای بالقوه در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن است که نیاز به حمایت و برنامهریزی بیشتر دارد.
ملانوری افزود: ما به دنبال توسعه اقتصادی پایدار با استفاده از تکنولوژیهای نوین مانند نیروگاههای خورشیدی هستیم که در این راستا در حال حاضر، ما مجوز احداث یک نیروگاه خورشیدی 3 مگاواتی را صادر کردهایم که با سرمایهگذاری اولیه حدود 100 میلیارد تومان، ظرف یک سال و نیم قادر به بازگشت سرمایه خواهد بود.
وی در پایان تاکید کرد:هدف ما این است که با همکاری بخش خصوصی و دولت، بستری مناسب برای جذب سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی فراهم کنیم و به سمت توسعه پایدار و ایجاد اشتغال حرکت کنیم.
انتهای پیام/