Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-25@12:46:05 GMT

موانع مجوز بانک نشا در مازندران رفع می شود

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۸۳۷۳۳

موانع مجوز بانک نشا در مازندران رفع می شود

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، احمد صادقی درجلسه کمیته راهبردی توسعه بیمه و مکانیزاسیون برنج گفت: بیمه محصولات کشاورزی بعنوان یکی از راهکار‌های نوین برای مقابله با خطرات احتمالی و غیرمترقبه فعالیت‌های کشاورزی و کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان کمک می‌کند برای کاهش ریسک بهترین برنامه‌های مدیریتی و استراتژی‌های پایدار را بکار ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت:: با توجه به شروع فصل کشاورزی، ضرورت دارد با هماهنگی و همکاری صندوق بیمه محصولات کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی نسبت به برگزاری کلاس‌های آموزشی ترویجی و اطلاع رسانی در روستا‌ها برای ترویج فرهنگ بیمه اقدام شود.

صادقی افزود: تلاش برای دستیابی به توسعه در گرو توجه به کشاورزی است و دستیابی به خودکفایی کشاورزی مستلزم توجه به نکاتی از جمله مکانیزاسیون کشاورزی است

وی گفت:: با توجه به برنامه ریزی سازمانی و پیگیری‌های این مدیریت در خصوص توسعه بانک نشا و معرفی علاقه‌مندان به خرید دستگاه نشا، ضروری است کارشناسان نسبت به هدایت متقاضیان و رفع مشکلات دریافت مجوز اقدام کنند.

وی افزود: مراکز جهاد کشاورزی همچون گذشته متقاضیان خرید دستگاه نشا را از طریق این مدیریت به بانک عامل معرفی کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی