Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی عدم حضور برخی مدیران در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران و حضور معاونان آن‌ها، معاون استاندار گفت: شورای مدیریت بحران استان، الزاما تنها با حضور مدیران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مازندران با حضور مدیران دستگاه‌های دولتی، فرمانداران و مسئولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی نبیان معاون عمرانی استانداری مازندران به‌دلیل عدم حضور محمد اسلامی که جهت حضور در نشست استانداران کشور به تهران سفر کرده بود، مدیریت این جلسه را بر عهده داشت.

مهم‌ترین موضوع در وقوع بحران، مدیریت آن است

نبیان در ابتدای سخنانش با اشاره به لزوم آمادگی کامل سایر دستگاه‌ها و ارگان‌های استان به هنگام وقوع بحران، گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که باید در این مواقع پیگیری کنیم، بحث ارتباطات مخابراتی است که باید به‌دلیل ضرورت برقرار باشد.

وی افزود: نکته دوم، تأمین مایحتاج مردم در تمام مناطق استان شامل 22 شهرستان، 58 شهر و 56 بخش است.

معاون عمرانی استانداری مازندران اظهار کرد: نکته دیگر بحث شناسایی مناطق امن در نقاط گوناگون استان است تا بتوانیم در لحظات بحرانی از آن نقاط استفاده کنیم.

نبیان تصریح کرد: مهم‌ترین قضیه در زمان بحران، مدیریتی است که باید در لحظه بحران صورت گیرد که در درجه اول متوجه بخشداران و فرمانداران شهرها می‌شود.


اسکان 500 خانوار زلزله کرمانشاه از سوی سپاه کربلای مازندران

در ادامه این جلسه سرهنگ پاسدار جواد بخشی معاون هماهنگی سپاه کربلای مازندران به ارائه گزارش عملکردی از بسیج سازندگی مازندران در مناطق زلزله‌زده غرب کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: از بدو این حادثه سپاه کربلای مازندران با تشکیل کمیته‌های ویژه‌ای در بخش‌های عمرانی، فرهنگی، بهداشت‌ودرمان، اجتماعی، اشتغال و غیره با محوریت بسیج سازندگی و استقرار در چهار روستای تعیین شده، کار اسکان برای 500 خانوار و همچنین تأمین خوراک داو و طیور و سایر نیازمندی‌ها را برعهده گرفت.

وی افزود: بی‌شک بدون کمک‌های مردمی ما نمی‌توانستیم در این زمینه موفق و توانمند عمل کنیم.

مشکل قطعی گاز در استان به حداقل رسیده است

احمدپور مدیرعامل شرکت گاز مازندران نیز در ادامه این جلسه به ارائه توضیحاتی در خصوص عملکرد این شرکت در سطح استان پرداخت و متذکر شد: در مازندران 732 عدد انشعاب، یک‌میلیون و 300 هزار مشترک، 503 روستای در دست اجرا و همچنین 52 شهر دارای گاز و 6 شهر در دست اجرا داریم که خوشبختانه با تحقق خط لوله 42 اینچی جنوب به شمال، مشکل قطعی گاز در استان تا حدود زیادی مرتفع شد.

نبیان در ادامه متذکر شد: البته در بحث گاز، نکته مهم مصرف بهینه و مدیریتی بود که همه مردم استان در مواقع لازم انجام داده‌اند.

معاون استاندار یادآور شد: در سال گذشته و با موج یخبندان در مازندران، وصل حامل‌های انرژی در یک ساعت مانده به آغاز و قطع آن یک ساعت به اتمام ادارات را داشتیم که این امر به ما در مدیریت مصرف کمک شایانی خواهد کرد.


دوگانه سوز بودن بیش از 75 درصد نانوایی‌های مازندران

سیدمحمد جعفری نیز در ادامه این جلسه در خصوص اقدامات شرکت غله برای مواقع بحران، عنوان کرد: طی سال گذشته بحث دوگانه‌سوز شدن خبازی‌های استان مطرح شد و آماری هم که وجود داشت، آمار ضعیفی بود اما خوشبختانه طی این مدت، بیش از یک‌هزار و 200 واحد خبازی، به سوخت دوم مجهز شدند.

وی افزود: طی سال 95 از مجموع 4 هزار و  100 نانوایی استان، تعداد یک‌هزار و 759 واحد از دو سوخت گاز و گازوییل استفاده می‌کردند که با اشکالاتی هم همراه بود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور بیان کرد: طرح سیلندر گاز جایگزین گازوییل شد و به این ترتیب، تعداد یک‌هزار و 209 نانوایی استان به این سیستم مجهز شدند که در مجموع، تعداد 2 هزار و 968 خبازی و بیش از 75 درصد نانوایی استان دوگانه‌سوز هستند.

نبیان در ادامه اظهار کرد: بنا به دستور موکد استاندار مقرر شد تا در هر شهر علاوه بر دوگانه سوز کردن خبازی‌ها، برای خدمات رسانی در مواقع قطع برق هنگان بحران، دیزل ژنراتور هم تهیه شود.

مدیر جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران ادامه داد: نکته بعدی در زمان بحران، آن است که میزان آرد تحویلی به انبارهای شهر به‌نحوی باشد که در زمان بحران تا 48 ساعت پاسخگوی نیاز آن شهر باشد.

گلایه نبیان از عدم حضور مدیران در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان

گفتنی است نکته قابل تأمل این جلسه آن‌هنگامی بود که نبیان چند تن از مدیران شهری و استانی را جهت ارائه توضیحات در خصوص عملکرد اداره متبوعشان خطاب کرد، اما با حضور معاونان آن‌ها مواجه شد که ضمن گلایه از این امر، تأکید کرد: شورای مدیریت بحران استان، الزاما تنها با حضور مدیران است.

شایان ذکر است این شورا برای هماهنگی و مدیریت بحران دستگاه‌های استان در مواقع بحرانی نظیر زلزله، سیل، طوفان، برف و غیره و همچنین آمادگی هر یک از ارگان‌ها و ارائه خدمت‌رسانی به آسیب‌زدگان تشکیل و با شناسایی موارد و کاستی‌ها، با طرح موضوع نسبت به تقویت و رفع آن اقدام می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید

جلسه بررسی عملکرد ۴ ماهه شرکت های تابعه شرکت توسعه صنایع بهشهر با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران وبشهر و مدیران شرکت های تابعه برگزار شد. - اخبار بازار -

به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی، مرادی  در این جلسه با استماع گزارش عملکرد 4 ماهه اول سال مالی 1403 شرکت های تابعه در حوزه تولید، فروش و سوددهی گفت: تا پایان سال مالی گذشته، سود تلفیقی شرکت های تابعه و وابسته با رشد قابل قبول به عدد 4 هزار و 700 میلیارد تومان رسیده است که شامل 3800 میلیارد تومان سود شرکت های وابسته و 900 میلیارد تومان سود شرکت های تابعه است.

 

وی با قدردانی از برگزاری به موقع مجامع شرکت های تابعه گفت: شرکت پاکسان با برگزاری مجمع عمومی سالیانه و ثبت افزایش سرمایه تا قبل از اتمام سال 1402 موفق به صرفه جویی 41 میلیارد تومانی مالیاتی شد.

مدیرعامل وبشهر با اشاره به چالش پیش روی شرکت ها در سال 1403 گفت: برای ادامه روند سوددهی شرکت ها و جهش تولید روش های متفاوتی نسبت به سال گذشته در نظر گرفته شده است.

مرادی تصریح کرد: فروش با کیفیت و فروش محصولات با حاشیه سود مناسب راهکاری مناسب برای عبور از چالش نقدینگی است.

وی با بیان اینکه مدیریت هزینه و مدیریت نقدینگی اولویت شرکت ها در سال 1403 باشد افزود: استراتژی خرید اعتباری و فروش نقدی در شرایط فعلی برای افزایش گردش پول ضروری است.

مرادی ادامه داد: هزینه های غیر ضروری باید حذف شود و این نیازمند اراده قوی در مدیران عامل شرکت ها است.

مدیرعامل وبشهر ایجاد تناسب در نیروهای صف و ستاد را لازمه ادامه روند سوددهی شرکت ها ارزیابی کرد و گفت: برای حفظ نیروی انسانی موجود راه اندازی خطوط تولید جدید، اجرای طرح های توسعه ای و هدایت نیروها به سمت صف، توان شرکت ها را در حفظ نیروی انسانی موجود افزایش خواهد داد.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت سرعت برگشت پول، حاشیه سود بیشتر و حفظ سهم بازار تاکید کرد.

گفتنی است از عملکرد برخی از مدیران عامل شرکت های زیر مجموعه وبشهر به دلیل مدیریت هزینه مناسب و افزایش سوددهی تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • زندگی سخت است، اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • زندگی سخت است اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی