Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید کیانپور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، با اشاره به بحران صندوق‌های بازنشستگی و راه‌حل خروج از بحران این صندوق‌ها اعلام کرد: باید سایه تفکر دولتی از صندوق‌های بازنشستگی کنار برود تا مشکل این صندوق‌ها حل شود.

صندوق‌های بازنشستگی به حیاط خلوت وزارتخانه‌ها تبدیل شدند

وی افزود: صندوق‌های بازنشستگی در گذشته به حیاط خلوت وزارتخانه‌ها تبدیل شده بود و متاسفانه وقتی مدیری برکنار می‌شد، در این صندوق‌ها سمت گرفته و با حقوق ۲ تا ۳ برابر میزانی که در پست دولتی خود دریافت می‌کرد، مشغول به کار شده و همچنان تفکر دولتی در این صندوق‌ها حاکم می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانپور یادآور شد: باید توجه داشته باشیم درحالی که بخش خصوصی بر دوچرخه‌ سوار است، بخش خصوصی سوار بر سه‌چرخه است؛ به این اعتبار درحالی که بخش دولتی چه تلاش کند و چه تلاشی نکند، حقوق می‌گیرد، بخش خصوصی بدون تلاش نباید منتظر دریافت حقوق باشد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شاید تنها راه توانمند شدن صندوق‌های بازنشستگی این باشد که دست و پای خود را از قید و بندهایی که به‌عنوان هلدینگ‌های دولتی با آن مواجه هستند، آزاد کنند.

نماینده مردم ازنا و درود در مجلس خاطرنشان کرد: بر این اساس لازم است شرکت‌های صندوق‌های بازنشستگی واگذار شود؛ چرا که به‌جز تعدادی معدود، اکثراً ارزش افزوده نداشته و سودده نیستند و بنابراین به‌جای این‌که بار صندوق‌های بازنشستگی را به دوش بکشند، بار خود را بر دوش این صندوق‌ها می‌اندازند و در‌‌نهایت این بار به دوش دولت می‌افتد.

لزوم توجه به بخش خصوصی واقعی

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس یادآور شد: لازم است با واگذاری این شرکت‌ها، اجازه به روی کار آمدن بخش خصوصی واقعی صادر شود؛ چرا که هم‌اکنون این شرکت‌ها خصولتی هستند.

وی افزود: از طرفی صندوق‌های بازنشستگی نیازمند مدیریت کارآمد هستند و تا زمانی که این مهم محقق نشود و تفکر بخش خصوصی بر صندوق‌های بازنشستگی حاکم نشود، با همین مشکلات روبرو خواهیم بود.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پاسخ به این سوال که باتوجه به بررسی‌های صورت گرفته در کمیسیون‌های تخصصی مجلس و مرکز پژوهش‌ها آیا راه‌حل مشخصی برای خروج این صندوق‌های بازنشستگی از بحران اندیشیده شده است، گفت: همواره گفته می‌شود که دولت بار این صندوق‌ها را به دوش بکشد درحالی که ما می‌گوییم اگر اصل ۴۴ و خصوصی‌سازی به‌درستی اجرا می‌شد و دولت‌های قبل طلب این صندوق‌ها را به‌طور کامل پرداخت می‌کردند، امروز مشکلی وجود نداشت.

دولت قادر به پرداخت بدهی ۱۱۰ هزار میلیاردی به صندوق تامین اجتماعی نیست

وی با اشاره به وضعیت صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی گفت: هم‌اکنون دولت بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی بدهی دارد و نمی‌تواند این بدهی را بپردازد و در نتیجه این صندوق نیز در انجام تکالیفش ناتوان می‌ماند.

شرکت‌های ورشکسته وبال گردن صندوق‌های بازنشستگی شده‌اند

کیانپور در پایان تصریح کرد: در این راستا باتوجه به آن‌که دولت قادر به پرداخت بدهی‌های خود نیست، شرکت‌های ورشکسته دولتی را به این صندوق‌ها واگذار می‌کند و این شرکت‌ها وبال گردن صندوق‌ها می‌شود اما اگر این واگذاری‌ها به درستی انجام شود و ارزش واقعی آن‌ها پرداخت شود، مشکلی نخواهد بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!