Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی باقرزاده، درباره آخرین روند صدور شناسنامه آموزشی برای ایرانیان اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت احوال و مرکز آمار  53 میلیون جمعیت در گروه سنی 10 تا 49 سال داریم که از این تعداد پرونده آموزشی برای حدود 49 میلیون نفر تشکیل شده است.

وی افزود:  هر کجا که سابقه آموزشی از این افراد بر جای مانده در پرونده شان درج شده است، اما متاسفانه هنوز سوابق آموزشی چهار میلیون نفر را پیدا نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌دانیم این افراد زنده هستند و در ایران زندگی می‌کنند ولی سابقه‌ای از تحصیل آنها در هیچ کجا پیدا نکرده‌ایم و مشخص نیست که کجا درس خوانده و سابقه تحصیلی شان چیست؟.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه البته از این چهار میلیون، 2.5 میلیون نفر در سرشماری‌ها اعلام کرده‌اند باسوادند گفت: اما از آنجا که مدرکی از آنها در دست نیست نمی‌توانیم به خوداظهاری ها استناد کنیم. شاید حتی این افراد اعلام کرده باشد دیپلم دارند ولی باید عین مدرک را پیدا کنیم.

باقرزاده ادامه داد: به جد در حال تلاشیم تا این پرونده ها تکمیل شوند. پیدا کردن این اطلاعات مشکل شده، با این حال هر هفته‌ای که می گذرد تعدادی را در جریان جست‌وجو در اطلاعات ثبتی سازمان سنجش، آموزش و پرورش، نظام وظیفه، ثبت دفاتر امتحانی و آموزش عالی می‌یابیم.

وی با بیان اینکه حداقل سطح سواد در این شناسنامه، پنجم ابتدایی است گفت: با همکاری سازمان بهزیستی فایل افراد آموزش ناپذیر در اختیارمان قرار گرفته و آنها ستاره دار شده‌اند. بر این اساس دیگر نمی‌شود آنها را ثبت نام کرد و اگر چنین اقدامی صورت گیرد به عنوان ثبت نام کاذب قابل شناسایی است. ضمن آنکه آمار فوتی‌ها را هر هفته از ثبت احوال می‌گیریم و از جامعه هدف خارج می‌کنیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاعلان مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حمیدرضا میر حبیبی، ظهر سه شنبه به خبرنگاران گفت: در پی گزارش یک نهاد دولتی مبنی بر صدور مدارک تحصیلی به افراد فاقد شرایط و احتمال جعلی بودن مدارک صادره و سوءاستفاده از موقعیت‌های شغلی، مأموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقاتی متوجه شدند برخی افراد متقاضی استخدام در شرکت‌های خصوصی با مراجعه به جاعلین نسبت به تهیه مدارک جعلی دیپلم و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای اقدام کرده اند.

وی افزود: در این رابطه مأموران پلیس در راستای جلوگیری از تضییع حق عموم شهروندان با جدیت وارد عمل و با تحقیقات تخصصی موفق شدند اعضای اصلی باند جعل مدارک و رابطین آنها را شناسایی و در این زمینه ۱۷ نفر را در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان و رودبار دستگیر و از مخفیگاه آنان ۱۲۰۰ مدرک جعلی دیپلم، ۲۱۰ گواهینامه جعلی مهارت‌های فنی و برخی تجهیزات رایانه‌ای را کشف کنند.

وی افزود: متهمان پس از رو به رو شدن با ادله موجود به جرم خود اعتراف و بیان داشتند با اخذ مبالغی سنگین از افراد بابت مدرک جعلی تاکنون بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال دریافت کرده اند که پس از تکمیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

کد خبر 6086738

دیگر خبرها

  • فیلم| آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر
  • علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید به‌روزرسانی شوند
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • عاملان جعل مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند
  • این طلبه‌ها بدون کنکور معلم می‌شوند
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • جاعلان مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه
  • آغاز سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور؟!