Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@23:29:13 GMT

«راز» و «ثریا» نامزد جایزه جشنواره عمار شدند

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۸۵۷۶۵

«راز» و «ثریا» نامزد جایزه جشنواره عمار شدند

نامزدهای دریافت جایزه بخش های مسابقه افتتاحیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار اعلام شد.

به گزارش مشرق - دبیرخانه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، نامزدهای دریافت جایزه بخش‌های مسابقه افتتاحیه این دوره از جشنواره را اعلام کرد.

هیات داوران این جشنواره در بخش «برنامه تلویزیونی» آثار راز، جهان آرا، ثریا، گرا، ید واحد، انگیزه اربعین و نامه مولا به مالک را به عنوان کاندیداهای دریافت جایزه معرفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش «پوستر فیلم»، هیات داوران آثار نبرد مهندسی، ترخیص، قصرقند (۱)، دهقان خلافکار، رویای خلافت، تخریب بهشت، نذر اربعین (۳)، ارثیه پدری، انتقام از یک انقلاب و قائم مقام را به عنوان نامزدهای دریافت جایزه اعلام کردند.

همچنین در بخش «تیزر فیلم»، داوران این جشنواره، آثار قائم مقام، ارثیه پدری، تلکه، قرارداد نوزده ژوئن، کارخانه جهان و ترمینال غرب را به عنوان نامزدهای کسب عنوان برگزیده جشنواره عمار معرفی کردند.

در بخش «آگهی تبلیغاتی» آثار تبسم حامی کودکان جنگ، راه رفتنی، اولین درآمد، پنجمین نمایشگاه ایران‌نوشت، نوشت‌افزارهای قهرمان‌های ایرانی ۲ و باران باشیم به عنوان نامزدهای دریافت جایزه اعلام شدند.

هیات داوران هشتمین جشنواره عمار در بخش «نماهنگ» آثار دعوتنامه، ضربه دوازدهم، برپاخیز، ماه در برکه مواج، یا ذاالکوفیه، قرار نبود، سید علی جونم و لقمه را در خون را به عنوان نامزدهای دریافت جایزه اعلام کردند.

در بخش «فیلمنامه» هیات داوران آخرین سفر، کوی کودتا، تغییر مسیر، پایان سکوت، گل مالی، پای آبرو در میان است، هجده سالگی، مروارید سرخ، برای فروش، برای من بازی کن، دیگران و ننه آسیه را به عنوان نامزدهای کسب عنوان برگزیده جشنواره عمار معرفی کردند.

همچنین در بخش «تولیدات رادیویی» و در بخش «نمایش» آثار درد مشترک، بر بلندای جولان، داود قم، باران نامه، عرصه سیمرغ، سال های رجایی، فریادی برای داد، متن سرخ و در بخش «مستند» آثار نقطه صفر، خدیجه انقلاب، روز واقعه، کوچه روشن و در بخش «کلیپ صوتی» رگ میهن به عنوان نامزدهای دریافت جایزه اعلام شدند.

هیات داوران هشتمین جشنواره عمار در بخش «نقد، مقالات و پژوهش های سینمایی»، آثار واقعیت سینمایی در اندیشه سید مرتضی آوینی، آیین های تلویزیونی و بازنمایی حزن و فرح مذهبی، امر به معروف و نهی از منکر رسانه ها با کمک مستندهای اجتماعی، مطالعه قابلیت های تولید مستند روایتی براساس شخصیت های قرآنی، ذوالقرنین و تبیین نظریه آیت الله جوادی آملی در باب هنر و سینمای اسلامی را به عنوان نامزدهای دریافت جایزه اعلام کردند.

هیات داوران در بخش «فیلم ما» آثار  یک روز یک سرباز، تا فردا، کوچه خمینی، راهی که ادامه دارد و من پاهایم را دوست دارم را به عنوان کاندیداهای دریافت جایزه اعلام کردند.

 برگزیدگان این بخش‌ها در مراسم افتتاحیه هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که امروز چهارشنبه ۶ دی از ساعت ۱۸ در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود، اعلام و از آنها قدردانی می‌شود.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت

هیل نخستین بار سال ۱۹۸۲ با نام یوسر هیوز در مینی سریال «پسرانی از مواد سیاه» آلن بلیزدیل بازی کرد و با آن به شهرت رسید. همان سال، او نقش گروهبان پاتنم را در فیلم «گاندی» به کارگردانی ریچارد آتنبرو بازی کرد. هیل در چندین سریال تلویزیونی بریتانیایی دهه ۷۰ و ۸۰ هم ظاهر شد که «من، کلودیوس»، «اتاق‌ها» و «روباه» از جمله آن‌ها هستند.

به گزارش مهر به نقل از ورایتی، سال ۱۹۹۷، هیل نقش کاپیتان اسمیت را در فیلم «تایتانیک» جیمز کامرون که برنده ۱۱ جایزه اسکار شد، بازی کرد. او سپس به مجموعه «ارباب حلقه‌ها» پیتر جکسون پیوست و در «دو برج» و «بازگشت پادشاه» در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ در نقش پادشاه تئودن ظاهر شد که فیلم دوم نیز ۱۱ جایزه اسکار دریافت کرد. به این ترتیب هیل در ۲ فیلم از ۳ فیلمی که بیشترین جوایز اسکار را تا به امروز دریافت کرده‌اند، بازی کرده است. فیلم سوم که این رکورد را دارد «بن هور» است.

هیل سال ۲۰۱۵ در نقش دوک نورفولک، عموی آن بولین در مینی سریال «تالار گرگ» بازی کرد. این سریال هم برنده جایزه بفتا برای بهترین سریال درام شد.

برنارد هیل متولد سال ۱۹۴۴ در منچستر بود و در طول دوران بازیگری خود که بیش از پنج دهه را دربرگرفت، در فیلم‌های مهم دیگری، چون «رویای یک شب نیمه تابستان» (۱۹۹۹)، «جنایت واقعی» (۱۹۹۹)، «شاه عقرب» (۲۰۰۲)، «والکری» (۲۰۰۸) و صداپیشگی در انیمیشن «پارا نورمن» (۲۰۱۲) حضور داشت.

آخرین نقش آفرینی وی در کنار مارتین فریمن در درام پلیسی «پاسخ دهنده» است که پخش فصل دوم آن از همین هفته در شبکه یک بی‌بی‌سی شروع می‌شود.

دیگر خبرها

  • گل‌های استثنایی لالیگا از ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۴ که نامزد جایزه پوشکاش شدند (فیلم)
  • «ایزابل هوپر» رئیس هیات داوران ونیز شد
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • ببینید | این گل ستاره ایرانی نامزد دریافت جایزه پوشکاش است؛ عجب گلی!
  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • آجرلو: قطعا از مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم / خط قرمزمان دخالت در عزل و نصب دولتی است + فیلم