Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- پروانه سلحشوری، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بر این عقیده است که سخنان زهرا آیت‌اللهی کاملاً ضد زن است و اگر انصاف داشتند و خود را برای لحظاتی در جای زنان آسیب‌دیده می‌گذاشتند، هیچ‌گاه چنین سخنانی را عنوان نمی‌کردند.
«تجربه نشان داده است که بهترین نوع حمایت از زنان همان‌طور که اسلام هدایت کرده، آن است که حمایت از زنان را به مردان خانواده بسپاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر، همسر، برادر، پدربزرگ، پدر همسر و محارمی که قدرت حمایت و دفاع از زن رادارند و دیده‌ایم که هرگاه حکومت، قانون و هر قدرت دیگری مثل فشارهای بین‌المللی و رسانه‌ای به حمایت زنان آمده‌اند، مردان را مقابل زنان قرار داده و به موضع‌گیری و بعضاً انتقام‌جویی وادار کرده است و یا مردان را به فاصله گرفتن از ازدواج و پناه بردن به انحرافات اخلاقی سوق داده است.» این بخشی از یادداشت زهرا آیت‌اللهی، رئیس شورای فرهنگی-اجتماعی زنان و خانواده است که در روزنامه کیهان منتشر شد تا انتقادات وسیعی را از سوی مردان و زنان به همراه داشته باشد.
البته سخنان آیت‌اللهی به همین‌جا ختم نمی‌شود، او در بخش دیگری از سخنانش عنوان می‌کند که لایحه منع خشونت علیه زنان، برای زنان روسپی است، نه زنان عفیف و مظلوم.
لایحه منع خشونت علیه زنان یا همان تامین امنیت برای زنان، از همان دوران دولت یازدهم موردبحث و بررسی بود که در نهایت در اواخر دوره ریاست جمهوری حسن روحانی، این لایحه از سوی معاونت زنان برای بررسی و تصویب، راهی مجلس شورای اسلامی می‌شود تا پس از رفع ایرادات و نواقص، تصویب و به‌عنوان یک قانون کلی و همه‌گیر تبدیل شود. 
این لایحه به‌طورکلی سعی دارد تا حمایتی همه‌جانبه از زنان در برابر خشونت و آسیب‌های اجتماعی داشته باشد و به‌نوعی محافظت و مراقبت و برخورد با عاملین خشونت را در نظر دارد. این لایحه اکنون در قوه قضاییه و برای بررسی ابعاد آن از منظر حقوقی قرار دارد.
سخنان آیت‌اللهی که خود در مقام یک زن قرار دارد، آدم را یاد سخنان نماینده زن سابق مجلس می‌اندازد که گفته بود زنان نباید کار کنند و باید در خانه بمانند و به خانه‌داری و همسر داری بپردازند. این نماینده البته هیچ موقع نگفت که چرا خود بجای رسیدگی به امور خانه و همسر، نمایندگی مجلس را انتخاب کرده است.
کم نبوده‌اند زنانی که به‌جای دفاع و حمایت از زنان و حقوق آن‌ها، همواره سخنانی ضد زنانه مطرح می‌کردند. گویی که این زنان در این جامعه زندگی نمی‌کنند و تابه‌حال هم رفتار خشونت‌آمیزی علیه یک زن ندیده‌اند.
پروانه سلحشوری، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با رویداد۲۴، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه منع خشونت علیه زنان در مجلس شورای اسلامی، گفت: این لایحه در اواخر دوره دولت یازدهم از سوی معاونت امور بانوان به هیئت دولت تقدیم شد. قوه قضاییه نیز خواستار بررسی این لایحه از موضع حقوقی شده بود تا اگر نیازی بود بتواند کمک‌های لازم را انجام دهد، به همین دلیل این لایحه اکنون در قوه قضاییه است و به نظر می‌رسید تا دو هفته دیگر وارد مجلس شود.
سلحشوری، بابیان اینکه طبق این لایحه، قانون می‌تواند به زنان آسیب‌دیده کمک کند، تصریح کرد: البته باید بگویم که قانون یک‌طرف این موضوع است و تامین بسته اجتماعی-فرهنگی، طرف دیگر. همیشه این نظامات قانونی نیستند که جلوی خشونت را می‌گیرند، بلکه بسترسازی و ایجاد کارهای فرهنگی هم می‌تواند تا حد زیادی به تامین امنیت و جلوگیری از بروز خشونت کمک کند.
این نماینده مجلس با اشاره به سخنان اخیر زهرا آیت‌اللهی، رئیس شورای فرهنگی-اجتماعی زنان و خانواده در خصوص لایحه منع خشونت علیه زنان و اینکه این لایحه به تضعیف جایگاه مرد و تخریب بنیان خانواده کمک می‌کند، گفت: من امیدوارم که خانم آیت‌اللهی زنان را منصفانه‌تر ببینند. خانم آیت‌اللهی اگر این موضوع را از دید یک انسان درد کشیده و مورد خشونت واقع‌شده، نگاه می‌کردند، شاید چنین حرف‌هایی را نمی‌‌زدند.
سلحشوری با اشاره به بخشی از سخنان زهرا آیت‌اللهی مبنی بر اینکه این لایحه برای زنان روسپی است و نه زنان عفیف و مظلوم، خاطرنشان کرد: این لایحه حتی اگر از زنان روسپی هم بخواهد حمایت کند، معتقدم همین جامعه این زنان را روسپی کرده است. یک انسان زمانی که حمایت شود، زمانی که سرپناه، شغل و حامی داشته باشد هیچ‌گاه تن به روسپی‌گری نمی‌دهد. تحقیقات هم نشان داده است که نیازهای مالی بیشترین عامل برای این است که افراد به سمت روسپی‌گری سوق داده‌ شوند. اینکه زنانی به سمت روسپی‌گری رفته‌اند، باید آن را از چشم مسئولینی دید که آن‌ها را به این روز انداخته‌اند.
این نماینده مجلس ادامه داد: این کوتاهی مسئولین است که باعث شده برای زنان چنین اتفاقی رخ دهد. مسئولین باید پاسخگو باشند که چرا برخی از زنان جامعه به سمت این راه‌رفته‌اند.
پروانه سلحشوری بابیان اینکه بسیاری از پدرها، برادرها و سایر محارم، حامی همیشگی زنان هستند، تصریح کرد: لایحه در دست بررسی برای زنانی است که مردان و محارمشان نه‌تنها هیچ حمایتی از آن‌ها ندارند، بلکه آن‌ها را هم مورد آزار و اذیت قرار می‌دهند. لایحه حمایتی برای زنانی است که همواره مورد خشونت قرار می‌گیرند؛ زیرا قطعاً زنانی که موردحمایت مردانشان هستند و آن‌ها را وادار به تن‌فروشی نمی‌کنند، نیازی به حمایت قانون ندارند؛ اما زمانی که مردی برای تامین هزینه اعتیاد خود، زنش را وادار به تن‌فروشی می‌کند، قانون باید ورود پیدا کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه سخنان اخیر زهرا آیت‌اللهی کاملاً ضد زن است، خاطرنشان کرد: خانم آیت‌اللهی در سخنانش هیچ‌ جایگاهی برای زن به‌عنوان یک انسان تعریف‌نشده است. در سخنان ایشان زن به‌عنوان موجودی وابسته به مرد است که حتی اگر خشونتی هم علیه او رخ دهد، از سمت خانواده‌اش علیه او اعمال می‎شود و به‌نوعی حق اوست. من در چنین مواردی این افراد را ارجاع می‌دهم که سخنانشان را از دید یک زن آسیب‌دیده بیان کنند، خودشان، دخترانشان و یا عزیزانشان را به‌عنوان آن فردی که مورد خشونت قرار می‌گیرد ببینند و فکر کنند که آیا بازهم حاضر هستند چنین سخنانی را به زبان بیاورند یا خیر. اگر خودمان هر روز از همسرمان کتک بخوریم، بازهم می‌گویم که محارم هستند و مشکلی ندارد؟

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد

روزنامه اعتماد با شیما قوشه، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان گفتگو کرده است. بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید: 

خیلی از زنان که تحت خشونت قرار گرفته‌اند، می‌دانند که شرایط شکایت کردن برای آنها روی کاغذ فراهم است، اما با چند بررسی ساده متوجه می‌شوند که اثبات این خشونت، کار دشواری است و به‌طور ویژه حمایتی از آنها به عنوان زن نمی‌شود و قرار است در روندی فرسایشی قرار بگیرند.

در ادامه دچار این نگرانی می‌شوند که در صورت ناتوانی در اثبات قانونی، ممکن است شرایط زندگی با همسرشان سخت‌تر شده و همان امنیت جسمی و روانی حداقلی هم از آنها گرفته شود؛ بنابراین با آگاهی از قانون و اختیارات‌شان، ترجیح می‌دهند که پیگیر شکایت و مطالبه‌گری نباشند.

بزرگ‌ترین مساله سکوت زنان در خشونت خانگی، ناتوانی از اثبات خشونت است و وقتی نتوانند اثبات کنند، ممکن است با بحران‌های بیشتری مواجه شوند یا حتی خشونت از طرف مرد آزارگر چند برابر شود. این موضوع هم ناشی از نبود قانون حمایتی خاص درمورد خشونت خانگی است، درواقع مکانیزم‌های حمایتی ویژه از زنان در این موارد وجود ندارد.

tags # زنان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد