Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرافتخارترین ورزشکار ایران در المپیک گفت: نباید فراموش کنیم افرادی که آیین‌نامه‌ها را می‌نویسند به نفع خودشان آن را نگارش می‌کنند.

هادی ساعی نماینده کمیسیون ورزشکاران در جلسات هیات اجرایی کمیته‌ملی المپیک در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی آنا درباره انتخابات کمیته‌ملی المپیک گفت: «به هر حال انتخابات کمیته ملی المپیک یکی از مهمترین اتفاقات ورزشی ایران است‌که طی آن اعضای مجمع به نامزدی که برنامه‌های منسجم و دقیق برای ورزش ایران داشته‌باشد رای می‌دهند تا او برای 4 سال مدیریت کمیته‌ ملی‌المپیک را در دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن چیزی که مشخص است انتخاب یک رئیس شایسته و باتدبیر جزو اولویت‌های اعضای مجمع است البته در حال حاضر از انتخابات استقبال نشده و یک نفر بیشتر برای شرکت در انتخابات ثبت نام نکرده‌اند.»

وی در پاسخ به این سوال که شائبه دخالت دولت در انتخابات کمیته وجود دارد و این در حالی است که این شائبه در انتخابات دوره‌های قبلی نیز وجود داشته گفت: «همانطور که گفتم هنوز ترکیب نفرات شرکت کننده در انتخابات مشخص نشده است که بخواهیم در مورد شائبه دخالت دولت در انتخابات کمیته صحبت کنیم. ضمن اینکه کمیته‌ ملی‌المپیک یک نهادغیردولتی است و شاید در برخی موارد با وزارت ورزش و جوانان همکاری و هماهنگی داشته باشد اما طبق منشور بین‌المللی المپیک دولت‌ها حق دخالت در امور انتخابات را ندارند و از طرفی اعضای مجمع که متشکل از روسای فدراسیون‌های ورزشی و قهرمانان و سایر افراد هستند با رای خود ترکیب مدیران جدید کمیته را مشخص می‌‌کنند.»

ساعی در ادامه و در پاسخ به این سوال که آیا در گذشته قبل از انتخابات گزینه‌ای به اعضای مجمع سفارش شده بود یا خیر،‌اظهار کرد: «‌در این چندسالی که من در مجمع کمیته ملی المپیک به عنوان نماینده ورزشکاران شرکت‌کرده‌ام هیچ زمانی این اتفاق نیافتاده که به ما اعلام شود به چه کسی رای بدهیم و به چه کسی رای ندهیم. البته که اتئلاف اتفاق می‌افتد که آن هم طبیعی است و در همه انتخابات ائتلاف به وجود می‌آید که نامزدها بایکدیگر ائتلاف کنند و این کار‌،کار بدی هم نیست اما اینکه از قبل کسی سفارش شده باشد به هیچ عنوان اتفاق نیافتاده است.»

نماینده کمیسیون ورزشکاران همچنین در مورد انتخابات روسای فدراسیون و ابقای برخی روسا که کار را برای مهندسی انتخابات کمیته ملی المپیک راحت کرده است؛ عنوان کرد: «‌به هر حال انتخابات روسای فدراسیون‌ها در انتخابات کمیته‌ملی المپیک تاثیر می‌گذارد. امیدوارم با یک انتخاب خوب شرایط ورزش را به بهترین سمت ببریم.»

وی همچنین به آیین نامه کمیته‌ملی المپیک و ایراداتی که به آن وارد است اشاره کرد و گفت:‌ «انتخابات قرار است با آیین‌نامه قبلی برگزار شود و گویا اصلاحی هم در آن انجام شده است.‌‌به هر حال آیین‌نامه گذشته ایراداتی داشته که آیین نامه جدید را نوشتند که البته هنوز به تصویب نرسیده‌است که به همین دلیل قرار بر این شده که طبق آیین‌نامه قبل انتخابات برگزار شود. معمولا افرادی هم که آیین‌نامه را می‌نویسند به نفع خودشان نگارش می‌کنند. »

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حذف کنکور؛ حل چالش اشتغال است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم امشب (چهارشنبه، ۸ فروردین ۱۴۰۳) در برنامه زنده تلویزیونی اظهار کرد: برگزاری کنکور در سال‌های گذشته نیازمند هماهنگی ویژه بود؛ چرا که مردم به سازمان سنجش اطمینان داشته و دارند و بر همین اساس چند هفته شدیدا درگیر برگزاری کنکور به بهترین وجه هستیم و در این راستا یک وزیر باید به وزرای دیگر نامه می‌نوشت تا همکاری لازم را جهت برگزاری کنکور داشته باشند.

وی افزود: با تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور جایگاه و قدرت سازمان سنجش نسبت به گذشته افزایش یافته است و مسئولیت‌های جدید مثل ارزیابی بخش آموزش در وزارت خانه‌های متولی نظارت بر تضمین کیفیت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

وزیر علوم ادامه داد: در شرایط فعلی حذف کنکور مقدور نیست؛ چرا که ۲۰ هزار داوطلبی که در رشته‌های تاپ و بهتر دانشگاه‌ها انتخاب می‌شوند باید از طریق کنکور گزینش شوند، برای مثال دانش آموزان با معدل ۱۹ جهت قبولی در رشته‌های تاپ راهی جز شرکت در کنکور ندارند.

زلفی گل اضافه کرد: وزارت علوم به دانشجویان آموزش و مهارت می‌دهد، اخیرا با اتاق بازرگانی نشستی را برگزار کردیم تا بخش‌های مختلف به بورس دانشجویان اقدام کند، اگر روزی بحث اشتغال در کشور حل شود شاید امکان حذف کنکور وجود داشته باشد، اما هم اکنون امکان حذف کنکور وجود ندارد.

زلفی گل گفت: در برنامه هفتم توسعه با پیگیری وزارت علوم احکام مهارت محوری آموزش و آمایش آموزش عالی ذکر شده است؛ یعنی آموزش دانشجویان باید بر اساس نیاز جامعه باشد. از آنجایی که برگزاری کلاس یک دانشجو هزینه بر بوده و برای دولت گران تمام می‌شود؛ بنابراین در رشته‌هایی که استاندارد آموزش عالی رعایت نمی‌شود و امکانات وجود ندارد رشته‌ها را حذف کرده‌ایم، سال گذشته حدود ۲ هزار رشته حذف شد، اما امسال حذف رشته هنوز نهایی نشده است و مقداری رشته جدید اضافه کرده ایم؛ چرا که پیوست اشتغال شرط رشته جدید است و در این راستا سخت گیری‌های جدی داریم.


اعلام اصول جدید در آیین نامه جدید ارتقای اساتید

وی اضافه کرد: در آیین نامه ارتقای اساتید جدید تحقیقات نیاز محور، کارفرمایی، مسئله محوری تحقیقات توسعه‌ای و فناور محور و جدی بودن بخش آموزش را مدنظر قرار داده ایم و در حال تدوین اصول حاکم بر آیین نامه ارتقا هستیم و ۲ ماه مهلت داریم که آن را به اتمام برسانیم، هم اکنون معیار امتیاز دهی به استادان تبعیت از آیین نامه قبلی است.

وزیر علوم با بیان اینکه هدف از تولید علم، مرجعیت و رفاه است؛ تاکید کرد: باید تمام برون داد‌هایی که منجر به مرجعیت علمی و اصول فناورانه می‌شوند، امتیاز خاص خود را داشته باشد، تصمیم داریم در آیین نامه ارتقای اساتید جدید امتیاز یک تا ۳ به برون داده‌ای بنیادی، فناورانه و مسئله محور اختصاص دهیم.


زلفی گل ادامه داد: وزارت علوم امکان تدوین محتوای جدید در بحث فرهنگی، پژوهشی، فناوری، آموزشی و دانشجویی دارد.

وی بیان کرد: آرزو دارم زمانی چک سفید به وزرای وزارت خانه‌های متولی علم و آموزش داده شود و همه بخش‌های جامعه به این نتیجه برسند که توسعه همه جانبه کشور در گروی توجه به علم، آموزش و پژوهش است.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • از رفت و آمد رییس سابق تا محرومیت دو ساله/ چالش بزرگ در سال جدید
  • ماجرای عصبانیت رییس مجتمع قضایی از خنده‌های کفاشیان!
  • منشور اخلاقی؟ کار تاج و عزیز محمدی بود! / اگر بودم، کاری می‌کردم پول ویلموتس را از جیب‌شان بدهند
  • ژیمناستیک در ۱۴۰۲، مدال تاریخی در اوج بلاتکلیفی
  • تاثیر مربی کره‌ای بر پیشرفت کمانداران ایران/معضل تجهیزات پابرجاست
  • شرط حذف کنکور؛ حل چالش اشتغال است
  • آماده شدن آیین نامه تولید بدون کارخانه
  • دیدار روسای انجمن کشتی و اسکی ناشنوایان با مصطفی نکو لعل آزاد
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲