Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره کانون وکلای خوزستان گفت: مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضا در راستای ایفای نقش تاریخی خود باید در طرح‌ها و لوایح مربوط به وکلا و کانون‌های وکلا از وکلا به عنوان متخصصان استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، نوال نزاری در آیین افتتاحیه بیست و نهمین همایش اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران که امروز - 6 دی‌ ماه - در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: کانون وکلای دادگستری به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نهادهای مدنی در عرصه صیانت از حقوق شهروندی و گسترش عدالت فعالیت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ابزارهای حاکمیت قانون و تامین حقوق شهروندی همین کانون‌های وکلا هستند.

وی افزود: کارکرد کانون‌های وکلا به عنوان یک نهاد مدنی تضمین دموکراسی و حمایت از حقوق مردم است. این کانون‌ها از بدو تشکیل و کسب استقلال خود همواره در کنار قضات، وظایف سنگین امور دادرسی در مراجع قضایی را عهده‌دار بوده‌اند.

رییس هیات مدیره کانون وکلای خوزستان با بیان اینکه نقش وکیل به عنوان یکی از دو بازوی عدالت در تحقق دادرسی عادلانه انکارناپذیر است، تصریح کرد: وکیل برای اجرای اصل دادرسی عادلانه باید از استقلال کافی برخوردار باشد.

نزاری وکیل را نماد "حق دفاع" اصحاب دعوی دانست و افزود: اگر این نماد لطمه یا آسیب ببیند در واقع امنیت حق دفاع آسیب دیده است. بنابراین وقتی صحبت از "استقلال وکیل" می‌شود به معنای برخورداری از مصونیت شغلی است.

وی با اشاره به نقش بسزای قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی در اجرایی‌ شدن استقلال وکیل عنوان کرد: انتظار می‌رود که مجلس و دستگاه قضا نقش تاریخی خود را در این زمینه ایفا و در طرح‌ها و لوایح به ویژه طرح‌ها و لوایحی که مربوط به وکلا و کانون های وکلاست از وکلا به عنوان متخصصان استفاده کنند.

رییس هیات مدیره کانون وکلای خوزستان بیان کرد: امیدواریم در راستای کاهش کار و دسترسی به یک دادرسی عادلانه برای الزامی شدن وکالت و خدمات وکالت گام‌های مثبتی با کمک اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری کشور برداشته شود.

نزاری با بیان اینکه کانون وکلا تنها یک نهاد صنفی صرف نیست که تنها مسئولیت رسیدگی به مسائل صنفی وکلا را داشته باشد، گفت: کانون وکلا نقش مهمی در صیانت از حقوق مردم ایفا می‌کند. امید است استقرار حاکمیت قانون و امنیت قضایی برای آحاد ملت بزرگ و شریف ایران استمرار داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مهدی مهرانگیز با بیان اینکه در شماری از استان‌های کشور این سامانه راه اندازی شده است افزود: هم استانی برای دریافت پاسخ حقوقی خود می‌توانند صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ با این سامانه صحبت کنند و پاسخ خود را از وکلا دریافت کنند و بعد از ظهر نیز از طریق تماس با شماره ۱۲۹ به صورت گویا سوال مدنظر خود را پرسیده و جواب را دریافت کنند.

وی اضافه کرد: پیشنهاد دادیم که پاسخگویی حضوری البته به صورت رایگان هم داشته باشیم، زیرا برخی سوالات نیاز به توضیح بیشتر برای مردم دارد که قول داده شده این مورد هم انجام شود.

رئیس اداره معاضدت، وکالت اتفاقی و تسخیری و نائب رئیس شورای عالی مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: سامانه تلفنی ۱۲۹ در مرکز استان بوشهر با حضور رئیس کل دادگستری، هیئت مدیره مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با هدف تحقق سند تحول قضایی راه اندازی و افتتاح شده است.

عزالدین سلیمانی افزود: این طرح در ۲۸ استان کشور راه اندازی و شروع به کار کرده است تا مردم با تماس با این سامانه پاسخ سئوالات حقوقی خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه افزون بر ۶۲ وکیل در کشور در این طرح مشارکت دارند اضافه کرد: وکلا به صورت نوبتی و برحسب تکالیف قانونی خود برای پاسخگویی همکاری می‌کنند که همگی از مرکز وکلای قوه قضائیه هستند.

نائب رئیس شورای عالی مرکز وکلای قوه قضائیه بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور با سامانه ۱۲۹ تماس گرفته و مشاوره خود را دریافت کرده اند و درصد بالایی از پرونده‌های ورودی به اماکن قضایی از طریق این سامانه حل و فصل شده است.

دیگر خبرها

  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • برخورداری مردم روستای گناوه لری گچساران از اینترنت پرسرعت
  • با ۸۰ هزار عضو ۷۰۰ شکایت در ماه داریم
  • رای مجلس به برخورداری سپند از امتیازات و تخفیفات صنایع دفاعی و سایر مراکز تحقیقاتی
  • موافقت مجلس با برخورداری سازمان سپند از منابع انسانی و اعتبارات مصوب سالانه