Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از تاس نیوز، انجمن فین تک روسیه که بعنوان نهادی از سوی بانک مرکزی این کشور در راستای توسعه فناوری های ملی نوین فعالیت می کند، اعلام کرد که سیستم های پرداخت ویزا کارت و مستر کارت که بعنوان پر استفاده ترین سیستم پرداخت در جهان محسوب می شوند، از قرار گرفتن در انجمن فین روسیه ممنوع شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سخنگوی فین تک در مصاحبه ای با روزنامه «ودو موستی» این کشور گفت: روسیه قصدی برای دادن اجازه دسترسی به شرکت های خارجی سیستم پرداخت مانند ویزا و مستر کارت به آخرین فناوری مالی خود ندارد و این حرکت در ارتباط با مسائل امنیتی است.
 
همچنین انجمن فین تک روسیه در دسامبر سال ۲۰۱۶ میلادی توسط بانک مرکزی این کشور، اسبربانک، وی تی بی، گازپروم بانک، آلفا بانک و سایر بانک ها و موسسات مالی مهم روسیه تاسیس شد و هدف اصلی آن توسعه و بکارگیری راه حل های نوین فناوری و دیجیتال کردن اقتصاد روسیه است.  
 
البته انجمن فین تک روسیه بر روی شیوه های توسعه تشخیص از راه دور که شامل فناوری شناسایی بیومتریک و همچنین بکارگیری پروژهای بلاک چین پایلوت و ایجاد فضای مجزا در پرداخت های خرده فروشی روسیه تمرکز می کند.
 
از سویی رییس شورای پرداخت روسیه گفت: ممکن است این تصمیم انجمن فین تک مرتبط با حفاظت رمزنگاری و موضوعات امنیتی باشد.
 
بر همین اساس، روسیه سیستم پرداخت منحصر به فرد خود موسوم به «میر» را توسعه داده و همه کارمندان دولت و افراد مستمری بگیر باید ویزا کارت، مستر کارت و کارت های بدهی خود را به میر کارت ها تبدیل کنند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی

مهدی میرزایی کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس طرح کهربا بانک مرکزی که در ۶ بانک کلید خورده مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند و می‌توانند تراکنش‌های خرید را با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی انجام دهند و از آنها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی که روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده استفاده کنند.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: در رابطه با طرح کهربا یکی از مهم‌ترین موارد که به آن با توجه به نیازسنجی‌ها توجه شده بحث توسعه بانکداری الکترونیک است زمانی که نیاز به صدور کارت فیزیکی نباشد مراجعه به شعب کمتر می‌شود و اصلا گاهی دیگر تعدد شعب زیاد بی معنی خواهد شد.

میرزایی در ادامه می‌گوید: با اجرای طرح کهربا و کاهش نقش فیزیکی کارت‌های بانکی در پرداخت علاوه بر ارتقای امنیت پرداخت دیگر شاهد مباحث کپی کارت، موارد خارج از چهارچوب نیستیم علاوه بر دیگر این دیگر امکان استفاده از کارت‌های بانکی دیگران و سوءاستفاده از آنها برای مواردی همچون قمار، کلاهبرداری، پولشویی و... کاهش پیدا می‌کند.

در نهایت او افزود: اکنون بنابر اعلام بانک مرکزی این طرح با شش بانک کلید خورده است، اما برای موفقیت این طرح نیاز است علاوه بر شناسایی دقیق باگ‌های احتمالی سایر بانک‌ها نیز با سرعت به این طرح اضافه شوند‌تا نتایج آن گسترده تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید از فروشگاه بدون کارت بانکی | چگونه از کهربا استفاده کنیم؟
  • ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی
  • مزایای مهندسی معکوس در جنگ چیست؟
  • بانک مرکزی: پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی در ۶ بانک کلید خورد
  • بانک مرکزی: طرح «کهربا» با ۶ بانک آغاز شد
  • طرح «کهربا» با ۶ بانک آغاز شد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • خبر جدید بانک مرکزی درباره حذف کارت‌های بانکی/ از این پس با این روش خرید کنید
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی فعال شد
  • شهری که برای ۱۰۰ سال آینده طراحی شد