Web Analytics Made Easy - Statcounter

ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﺎﻧﮏ ﭘﺎرﺳﯿﺎن گفت: ﺑﺎﻧﮏ­ھﺎی دوﻟﺘﯽ و ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺑﺮای ﺑﺎزﺳﺎزی ﻣﻨﺎﻃﻖ زﻟﺰﻟﻪزده در ﮐﻨﺎر ﻣﺴﺌﻮلان اﺳﺘﺎن ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ھﺴﺘﻨﺪ.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان، در جلسه مشترک با گروهی از ﻣﺪﯾﺮان ﺑﺎﻧﮏ­ھﺎی ﻋﺎﻣﻞ و اﺳﺘﺎﻧﺪار ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه که به منظور ﺗﺴﺮﯾﻊ و ﺗسهیل در اﻣﺮ ﭘﺮداﺧﺖ ﺗﺴهیلات ﺑﻪ زﻟﺰﻟﻪ‌زدﮔﺎن برگزار شد، ضمنﺗﺸﮑﺮ از ﺗﻼش ﺷﺒﺎﻧﻪ‌روزی اﺳﺘﺎﻧﺪار ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ﺑرای ﺑﺎزﺳﺎزی ﻣﻨﺎﻃﻖ زﻟﺰﻟﻪ‌زده، ﮔﻔﺖ: ﺑﺎﻧﮏ­ھﺎی دوﻟﺘﯽ و ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺑﺮای ﺑﺎزﺳﺎزی ﻣﻨﺎﻃﻖ زﻟﺰﻟﻪزده در ﮐﻨﺎر ﻣﺴﺌﻮﻟان اﺳﺘﺎن ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ھﺴﺘﻨﺪ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر انجام به موقع، ﺗﻮاﻓﻖ­ھﺎی اﻧﺠﺎم ﺷﺪه در ﺣﻮزه ﺳﺎﺧﺖ ﻓﻀﺎھﺎی آﻣﻮزﺷﯽ، ﺑهداﺷﺘﯽ و درﻣﺎﻧﯽ و ﮐﻤﮏرﺳﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﻃﻖ زﻟﺰﻟﻪ‌زده ﺑﺎﻧﮏ­ھﺎ، افزود: در اﯾﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺴﯿﺎر ﻣهم اﺣﺪاث و ﺑﺎزﺳﺎزی واﺣﺪھﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺳﺘﺎن ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ و اﻣﯿﺪوارم ﺑﺎ ﻓهرﺳﺘﯽ ﮐﻪ وزارت ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت در اﺧﺘﯿﺎر ﺑﺎﻧﮏھﺎ ﻗﺮار ﻣﯽ­دھﺪ، ﺑﺎﻧﮏ­ھﺎ ﺑﻪ زودی تسهیلات ﭘﺮداﺧﺘﯽ ﺑﻪ واﺣﺪھﺎﯾﯽ ﮐﻪ از ﭼﺮﺧﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺧﺎرج ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ در دﺳﺘﻮر ﮐﺎر ﻗﺮار دھﻨﺪ.

پرویزیان بیان ﮐﺮد: ﺑﺎﻧﮏ‌ھﺎ در ﺗﻔﺎھﻢ‌ﻧﺎﻣﻪ ھﻤﮑﺎری ﻣﺸﺘﺮک ﺑﺮای ﺑﺎزﺳﺎزی ﻣﻨﺎﻃﻖ زﻟﺰﻟﻪ‌زده ﻣﻮﻇﻒ ھﺴﺘﻨﺪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ در ﮔﺮدش ﻻزم و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺛﺎﺑﺖ را ﺑﺮای واﺣﺪھﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺗاﻣﯿﻦ ﮐﻨﻨﺪ.

هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه در این جلسه با اشاره به زلزله اخیر این استان و حضور پررنگ بانک­‌ها برای کمک به بازسازی این مناطق اظهارکرد: بلافاصله بعد از زلزله رییس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌­های کشور از مناطق زلزله‌زده استان بازدید کردند و بعد از بازدید تفاهم‌نامه‌­ای برای تسهیل و سرعت بخشیدن به فرآیند اعطای تسهیلات به منظور بازسازی مناطق زلزله‌زده امضا شد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه تصمیمات مهمی درخصوص تسریع در امر پرداخت تسهیلات برای واحدها و اماکن زلزله‌زده گرفته شده افزود: مقرر شده مدیران عامل بانک­‌ها نسبت به افزایش شعب برای پرداخت تسهیلات در این استان­‌ها اقدام کنند.

در اﯾﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺣﻀﻮر اﺳﺘﺎﻧﺪار ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه، ﻣﺤﻤﺪرضا ﺣﺴﯿﻦ‌زاده، ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﻠﯽ، ﮐﻮرش ﭘﺮوﯾﺰﯾﺎن ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﺎﻧﮏ ﭘﺎرﺳﯿﺎن، ﻋﻠﯽ اﺷﺮف اﻓﺨﻤﯽ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﺎﻧﮏ ﺻﻨﻌﺖ و ﻣﻌﺪن، ﻣﺤﻤﺪﮐﺎﻇﻢ ﭼﻘﺎزردی، ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﺎﻧﮏ ﺳﭙﻪ و ﻣهدﯾﺎن ﻣﻌﺎون ﺑﻨﯿﺎد ﻣﺴﮑﻦ و ﺟﻤﻌﯽ از ﻣﺴئولان اﺳﺘﺎﻧﯽ ﺑﺮﮔﺰار ﺷﺪ، ﺗﺪاﺑﯿﺮ ﻻزم ﺑﺮای ﺗﺴﺮﯾﻊ و ﺗﺴهیل در اﻣﺮ ﭘﺮداﺧﺖ ﺗﺴهیلات ﺑﻪ زﻟﺰﻟﻪ‌زدﮔﺎن در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪ.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه