Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما، فردين آقابزرگي کارشناس بازار سهام با تاکيد بر مطلب فوق گفت: در ابلاغيه جديد سازمان بورس، ناشران پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ايران مکلفند گزارش تفسيري مديريت را همراه با صورت‌هاي مالي ميان دوره­اي 3، 6 و 9 ماه و صورت­هاي مالي سالانه، تهيه و افشا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنين شرکت‌هاي مذکور بايد اظهار نظر حسابرس خود نسبت به گزارش تفسيري مديريت، که همراه صورت‌هاي مالي ميان‌دوره‌اي 6 ماهه و سالانه ارائه مي‌شود را نيز ارائه کنند.
وي افزود: اين گزارش حاوي تحليل مديريت از وضعيت جاري شرکت و همچنين برآورد از وضعيت آينده شرکت خواهد بود. در اين گزارش اثر رويدادهاي مهم بر وضعيت مالي شرکت نيز تحليل خواهد شد. در عين حال شرکت‌ها ملزم به ارائه عددي به‌عنوان پيش‌بيني درآمد هر سهم نيستند.
وي در ادامه بيان کرد: در دو سال اخير شاهد موارد محدودي از اثر تعديلات EPS بر قيمت سهام شرکت ها بوده ايم. اين موضوع نشان مي دهد تحليلگران و فعالان بازار با اطلاعات بنيادي منتشر شده از سوي شرکت ها شرايط سهم را مي سنجند و پيش بيني سود در تصميمات آن ها اثر قابل توجهي ندارد.
آقابزرگي همچنين گفت: در ساير بورس هاي بزرگ دنيا نيز ، نوسان قيمت ها ربط چنداني به اولين پيش بيني سود ندارد، بلکه آن ها خلاصه اي از گزارش هاي کمي و کيفي و کارهاي اجرايي شرکت در فواصل منظم و اطلاعات با اهميت را مد نظر قرار مي دهند.
وي ادامه داد: مزيت اين موضوع اين است که مقاطع خاصي که از نگاه برخي نقطه رشد يا افت قيمت سهم است از بين مي رود، و افراد وضعيت جاري و عملياتي شرکت را مدنظر قرار مي دهند و قيمت جايگاه خود را پيدا مي کند.
اين کارشناس دومين مزيت حذف EPS از صورت هاي مالي شرکت ها را کاهش هيجانات کاذب در بازار و پديده موج سواري دانست و گفت: پيش تر شاهد بوديم که قبل از اعلام اولين پيش بيني سود، مديران ارشد شرکت ها با مطرح کردن چشم انداز مثبت در خصوص تعديل سود، فضاي هيجاني را براي سهام ايجاد مي کردند. اين موضوع در بسياري موارد نوسان گيري سهامداران را افزايش مي داد و باعث مي شد قيمت سهم وارد فاز حبابي شود.
وي در پايان گفت: چنانچه نهاد ناظر در ديگر بخش ها مانند بازگشايي و توقف نمادها سخت گيري هاي لازم را داشته باشد شاهد روزهاي روشني در حوزه شفافيت در بازار سرمايه خواهيم بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • عقبگرد در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟