Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: طرح عارضه‌یابی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران، سید مصطفی موسوی اظهار داشت: حسب دستور استاندار و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران درباره شناسایی موانع و مشکلات پیش روی تولید، شرکت شهرک‌های صنعتی در نظر دارد طرح عارضه‌یابی آخرین وضعیت واحدهای صنعتی تحت پوشش اعم از واحدهای بهره‌بردار فعال، غیرفعال و واحدهای راکد در جهت ایجاد زمینه‌های لازم برای راه‌اندازی، هدایت و توسعه سرمایه‌گذاری اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای این طرح با مشارکت واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در مدت 2 ماه اجرا می‌شود.

موسوی تصریح کرد: با تکمیل پرسش نامه از سوی صاحبان واحدهای تولیدی می‌توان در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در راستای خدمات‌رسانی بهتر شرکت به واحدهای تحت پوشش در حوزه‌های ارائه تسهیلات، تأمین مواد اولیه، رفع مشکلات بازار، فروش، پیمانکاران فرعی، آموزش و صادرات استفاده کرد.

رفع موانع تولید

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران نیز با بیان اینکه واحدهای تولیدی با ظرفیت 60 درصد، زمینه راه‌اندازی را دارند، گفت: اگر طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد و دچار مشکل را دریابیم و برای حل‌وفصل موانع و مشکلات آنها اقدامی اساسی انجام دهیم، می‌توان انتظار داشت در آینده‌ای نزدیک، زمینه اشتغال حداقل 2 تا 3 هزار نفر در این واحدها فراهم گردد.

موسوی با اشاره به اینکه در یک هکتار زمین کشاورزی، سالانه امکان اشتغال 10 نفر وجود دارد، ظرفیت اشتغال‌زایی بخش صنعت در همین متراژ را سالانه 80 نفر برآورد کرده و بیان داشت:  باید تلاش گردد تا طرح‌های تولیدی در شهرک‌ها، در اسرع زمان به مرحله تولید رسیده و ما نیز وظیفه داریم بهترین خدمات را به کارآفرینان ارائه نمائیم.

وی به اجرای طرح آسیب‌شناسی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اشاره کرد و گفت: از تمامی کارآفرینان در شهرک‌ها خواسته‌ایم مشکلات را منعکس تا به رفع‌و رجوع مسائل پرداخته و مشکلات را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران به تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی استان در قالب رونق تولید در سال گذشته اشاره نموده و تصریح کرد: درمجموع رقمی بیش از 490 میلیارد تومان به 1074 واحد تولیدی واجد شرایط پرداخت شد که سهم صنعت 337 واحد تولیدی بوده و در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی، درمجموع 191 طرح تولیدی از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند.

وی شمار متقاضیان تسهیلات رونق در سال جاری در استان را 483 واحد اعلام کرد که تاکنون 131 واحد واجد شرایط، برای اخذ تسهیلات به بانک‌ها معرفی‌شده‌اند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران افزود: هم‌اکنون 200 فقره درخواست تملک واحدهای تولیدی توسط بانک داریم که با همراهی و مساعدت بانک، تمام تلاش در راستای ادامه کار واحدهای تولیدی است و اگر همراهی و نگاه ویژه بانک‌های استان نباشد، بخش عمده‌ای از واحدها با مشکل مواجه می‌شوند.

وی تأمین زیرساخت شامل آب مصرفی، برق، گاز و امکانات شهرک‌ها و نواحی صنعتی و تلاش برای رفع تمامی موانع احتمالی تولید را از مهم‌ترین سرفصل‌ها و اولویت اصلی این شرکت برشمرده و با تأکید بر زیباسازی محوطه شهرک‌ها و نواحی صنعتی، تصریح کرد: اگرچه رفع مشکلات تولیدکنندگان به عهده نهادها و سازمان‌های مسئول است و شرکت شهرک‌های صنعتی وظیفه ارائه خدمات زیرساختی و تقویت زیرساخت‌ها را دارد اما اگر لازم باشد، برای پیگیری و حل مشکلات تولیدی کارآفرینان آمادگی داریم و در این خصوص نیز از هیچ اقدامی دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران

سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت باند حرفه‌ای کلاهبرداری در برخی شهرستان‌های غرب مازندران، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

او با اشاره به تحقیقات گسترده و اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس آگاهی، افزود: متهمان اصلی این پرونده که دو خواهر حدودا ۴۰ تا ۵۰ سال هستند به همراه مردی حدودا ۳۷ ساله که به عنوان مباشر و محافظ شخصی با متهمان همکاری داشته، پس از جلب اعتماد افراد متمول و سرمایه گزار در بخش‌های صنعتی و تولیدی با صدور چک‌های بلامحل اقدام به خرید و فروش زمین و محصولات تولیدی و صنعتی آنان می‌کردند.

سردار مفخمی گفت: این افراد که فعالیت مجرمانه آنان اغلب در استان‌های "تهران، البرز و مازندران" به ثبت رسیده، بیش از ۲ هزار میلیارد ریال از این طریق کلاهبرداری کردند.

فرمانده انتظامی مازندران افزود: با شناسایی مخفیگاه متهمان در شهرستان نوشهر و با هماهنگی قضائی هر سه متهم این پرونده در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • واگذاری ۴۵۶۶ سند شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی