Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-25@15:22:31 GMT

بهترین خوراکی برای روزهای امتحان چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۹۷۵۷۳

بهترین خوراکی برای روزهای امتحان چیست؟

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، یک مدرس مرکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در عصر ما، بیماری های غیرواگیر شایع شده و سن نوجوانی سن پویایی و نشاط است که اگرخوب پایه گذاری شود کیفیت، شادابی و سلامتی آینده فرد رقم خواهد خورد.

 


زهره ربانی اظهار کرد: اینکه پیشینیان ما گفته اند عقل سالم در بدن سالم است، یک واقعیت علمی است پس باید تلاش کنیم، با تغذیه درست، سلامت جسم و روح فرزندانمان را در ایام امتحانات حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، خواب مناسب، یکی از راه‌های حفظ سلامت است بنابراین چون دانش آموزان اغلب پاسی از شب را بیدارند باید خانواده ها آن‌ها را همراهی کنند که بعد از امتحان، با استراحت کافی، خواب از دست رفته را جبران کنند و ذهن برای ذخیره اطلاعات جدید آماده شود.

 


این کارشناس تغذیه تاکید کرد: صبح امتحان، دقیقا آغاز کار دانش‌آموزان است که نان و پنیر و گردو - کره و عسل - نان و تخم مرغ - کوکو و کتلت ها صبحانه مناسبی برای تغذیه آنها به ویژه در روزهای امتحان خواهند بود.

 


ربانی افزود: گردو، دارای کلسیم و امگا ۳ و تخم مرغ سرشار از پروتئین، کلسیم و ویتامین Aو D است. البته نان های غنی شده و سبوس دار که صبحانه باید حدود یک ساعت قبل از امتحان صرف شده باشد.

وی گفت: خوردن غذای سنگین و آبگوشتی در روزهای امتحان ممنوع است اما از خانواده حبوبات، عدس و ماش استثنا می‌باشد. مصرف ماست به علت هضم در غذا مشکل ایجاد می‌کند. مصرف نوشابه‌های گازدار با ترکیبات اسیدی باعث بی‌قراری و تحریک پذیری می‌شود.

 


به گفته وی، میان وعده ها در بعد از ظهر حتما میل شود که می تواند شامل مغزها، کاهو، هویج، گل کلم و آب میوه‌های طبیعی موجود در این فصل باشد و چای، بیسکویت‌های سبوس‌دار، شیر و ترکیبات آن نیز مفید است که بهتر است هر یک ساعت یکبار مصرف شود تا هوشیاری ذهنی دانش آموزان تامین شود.

این کارشناس تغذیه افزود: زمان مناسب برای صرف شام، ساعات اول شب است که بهتر است از غذاهای سبک اما مغذی و مقوی مانند کوکوها، کتلت‌ها، خوراک لوبیا، سوپ‌ها، آش‌ها و ماکارونی غنی شده و سبوس دار استفاده شود.

 


ربانی تصریح کرد: میان وعده های سنتی مثل کنجد که سرشار از کلسیم است همراه با کمی عسل ‌و زعفران صرف شود، خوردن و بوئیدن سیب قبل از خواب، استفاده از دمنوش هایی مانند گل گاوزبان که نشاط آور و عامل بیشتر تمرکز است و زنجبیل که به علت داشتن طبع گرم و خشک حتما مصرف شود.
وی گفت: استفاده از شربت‌های کم شیرینی همراه با عسل و عرقیجاتی مانند بهارنارنج، بیدمشک و گلاب نیز در حفظ سلامتی به ویژه برای دانش‌آموزان در روزهای امتحان اثربخش خواهد بود.

 

آخرین خبر

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • رویش گیاه ریواس در دشت‌های زیرکوه
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟