Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران عصر امروز به همراه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از اکوسیستم استارت آپ‌ها در شهر تهران و تعدادی از مراکز نوآوری و شتاب دهنده‌ها بازدید کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از شهرنوشت، محمد‌علی نجفی و سورنا ستاری در بازدید از اکوسیستم استارت آپ‌ها در شهر تهران ابتدا با حضور در شرکت «دیجی کالا» ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز، با روند فعالیت و فروش آنلاین کالا از سوی این شرکت آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیجی‌کالا یکی از دیرپاترین استارت آپ‌های نوآورانه کشور است که کار خود را از سال 1385 آغاز کرده و امروز به 2 میلیون بازدید روزانه و 90 درصد سهم بازار فروش اینترنتی در کشور دست یافته است.

دیجی کالا ضمن کارآفرینی برای دو هزار و 600 نفر به صورت مستقیم، میانگین هزینه ایجاد شغل در استارت آپ‌ها را به 75 تا 100 میلیون تومان به ازای هر نفر کاهش داده است. این بازار بزرگ فروش اینترنتی ضمن حذف سفرهای شهری به منظور خرید کالا، باعث کم‌شدن بیش از شش کیلوگرم گاز CO2 و 42 میلیون کیلومتر سفرهای درون شهری شده و تاکنون 2 میلیون دلار صرفه‌جویی در مصرف بنزین را به همراه داشته است.

نجفی و ستاری در ادامه بازدیدهای امروز خود با حضور در کارخانه نوآوری تهران به بازدید از بخش‌های در حال ساخت و مرکز شتاب‌دهنده «آما» پرداختند و با نحوه حمایت از استارت آپ‌های نوپا در این مرکز آشنا شدند.

طرح کارخانه نوآوری تهران در فضایی به وسعت 18 هزار متر مربع برای تبدیل سوله‌های صنعتی به فضایی نوآور و خلاق در شهر تهران در حال اجرا است تا فضایی همانند Station F شهر پاریس در تهران ایجاد شود. ورودی کارخانه نوآوری شامل افراد تیم‌های نوپا هستند که پس از طی مراحل حمایتی و مشاوره‌ای، به شرکت‌ها و استارت آپ‌های نوآورانه تبدیل خواهند شد.

بر این اساس کارخانه نوآوری در صدد آن است که 4 سوله قدیمی در محدوده غرب تهران را به شتاب‌دهی و 4 سوله دیگر را به مراکز رشد تبدیل کند تا نسبت به توامند سازی استارت آپ‌ها و ایده‌های خلاق جوانان اقدام کنند.

شهردار تهران در ادامه بازدید‌های امروز خود از زیست‌بوم استارت آپ‌ها در شهر تهران به همراه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دانشگاه صنعتی شریف حاضر شدند و به بازدید از بخش‌های مختلف پارک علم و فناوری پرداختند. بازدید از مرکز شتاب‌دهی دانشگاه صنعتی شریف، گفت‌و‌گو با مدیران شرکت‌های نوپا و بررسی و تحلیل استارت آپ‌های موجود در حوزه مسایل شهری، کاهش آلودگی هوا و ترافیک از دیگر برنامه‌های نجفی در جریان این بازدید بود.

بر اساس این گزارش تا پایان سال 2025 بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته 26 شهر دنیا به صورت کاملا هوشمند اداره خواهند شد و در این میان استارت آپ‌ها در سراسر دنیا نقش بسزایی در تحول شهری ایفا خواهند کرد تا به واسطه خدمات آنها زندگی شهروندان تسهیل شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۷۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی

بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه معاون علمی رئیس‌جمهور اطلاع دقیق داشته باشد، مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال ۴۰۱ بوده است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی در روز شنبه 8 اردیبهشت برگزار شد.

خبرنگار تسنیم در این نشست سوال خود را درباره آخرین وضعیت پروژه هواپیمای جت 72 نفره مطرح کرد.

جت 72 نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

دهقانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در این نشست درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره‌ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

وی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت‌های موجود در کشور اصلاً زیرساخت آن در کشور وجود دارد. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می‌خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

اما بعد از سخنان روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه پروژه جت 72 نفره جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور نیست بلافاصله این سخنان با موج‌سواری تعدادی از رسانه‌های معاند ایران همراه شد.

.

در این میان بی‌بی‌سی فارسی تلاش کرد اشاره اخیر دهقانی را متوجه سخنان آیت‌الله رئیسی در سال 1401 کند که در آن رئیس‌جمهور از در دست اجرا بودن پروژه جت 72 نفره خبر داده بود!

پروژه جت 72 نفره‌ای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از 8 سال پیش در دانشگاه‌ امیرکبیر تعریف شد و تا به امروز نیز این پروژه با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده اما بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه دهقانی اطلاع دقیق داشته باشد مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت 72 نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال 401 بوده است در حالیکه پروژه مورد اشاره رئیس‌جمهور، پروژه‌ای مربوط به 2 سال اخیر است اما پروژه مورد اشاره معاون علمی رئیس‌جمهور، پروژه دانشگاهی ساخت جت 72 نفره است که حداقل 8 سال از عمر آن می‌گذرد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟