Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، اظهار کرد: در حال حاضر از آمار نهایی کودکان کار اطلاع دقیقی ندارم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر امور مربوط به مبحث کودکان زباله گرد و ساماندهی آنان را دفتر آسیب های اجتماعی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیگیری می کند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: دستگاه های مختلفی در قالب یک کارگروه مشترک مسائل حوزه کودکان زباله گرد را دنبال می کنند و بهزیستی کشور نیز یکی از اعضای این کارگروه به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعودی فرید خاطرنشان کرد: اعتقاد سازمان بهزیستی کشور در مسئله معضل کار کودک این است که باید به سمت حذف کار کودک برویم و بر اساس آنچه که ما می دانیم کودک زیر 15 سال به هیچ عنوان نباید کار کند.

وی اضافه کرد: کودکان 15 تا 18 ساله هم در صورت ضرورت باید در کارهایی که شایسته کودک است مشغول شوند و نه اینکه به انجام هر کاری اشتغال داشته باشند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: کار شایسته کودک شامل کارهایی است که به حیثیت، کرامت و سلامت جسم و روان کودک آسیبی وارد نکند و هدف نهایی ما این است که هیچ کودکی زباله گرد نباشد.

مسعودی فرید اظهار کرد: توجه به کودکان کار با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی موضوع مدنظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و این نگاه از منظر اینکه آسیب شکل صفر و یکی ندارد، نگاهی خوب است و باید به سمتی برویم که کودکانی هم که در حوزه های مختلف کار می‌کنند دچار انواع آسیب نشوند.

وی تاکید کرد: سازمان بهزیستی درصدد است تا کودکان کار در خانواده‌های بدسرپرست را مانند سایر کودکان بدسرپرست مورد حمایت قرار دهد و تمام اقدامات لازمی را که برای کودکان بدسرپرست انجام می‌دهد را نیز برای کودکان کار و خیابان و زباله گرد انجام دهد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: آخرین جلسه کارگروه مشترک با مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حدود 3 هفته گذشته برای بررسی موضوع کودکان زباله گرد برگزار شد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: سال گذشته چهار هزار مددجوی بهزیستی این استان با دریافت تسهیلات بانکی مشغول به فعالیت اقتصادی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید کمال صدیقی امروز –سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ در بازدید از طرح‌های اشتغال‌زایی معلولان و طرح خدمات جهادی تیران و کرون اظهارکرد: خودکفایی و کاهش وابستگی مددجویان سازمان بهزیستی جز اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته که با توانمندسازی و ارائه تسهیلات انجام می‌شود.

وی افزود: سال گذشته بالغ بر چهار هزار نفر از مددجویان بهزیستی استان اصفهان با دریافت تسهیلات بانکی فرصت اشتغال برای خود فراهم کرده‌اند و زمینه خودکفایی آنان فراهم شده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه این تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه و بازپرداخت بلند مدت پرداخت شده، ادامه داد: سقف تسهیلات سه میلیارد ریال بوده که به طرح‌های تولیدی مولد اختصاص پیدا می‌کند.

صدیقی با اشاره به اینکه بخشی از کارفرمایان با دریافت این تسهیلات فرصت اشتغال برای مددجویان ایجاد می‌کنند، خاطرنشان‌کرد: کارفرما ملزم به پرداخت حقوق و بیمه نیرو بوده و دولت هم برای حمایت از چنین سرمایه گذارانی علاوه بر تخصیص تسهیلات متناسب با نیروی بکار گرفته شده، بسته‌های تشویقی نیز اختصاص می‌دهد.

وی اضافه کرد: مددجویان به شرط داشتن پروانه اشتغالی و یا مدرک فنی حرفه‌ای برای ایجاد اشتغال قادر به دریافت تسهیلات هستند که سازمان بهزیستی در تعامل با نهادهای حرفه‌ای آموزی شرایط فراگیری مهارت را برای مددجویان تسهیل کرده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان یادآورشد: دستگاه‌های دولتی نیز در آزمون‌های استخدامی نیز به معلولان فرصت داده‌اند که این موضوع نیز از دغدغه‌های سازمان بهزیستی و مطالبه جامعه معلولان بوده و دولت بر اساس قانون باید سه درصد از سهمیه استخدام‌های دستگاه‌های اداری را به این افراد اختصاص بدهد.

صدیقی به طرح‌های جهادی بهزیستی در تعامل با دیگر نهادهای خدماتی و مردمی اشاره کرد و گفت: اعزام این گروه‌ها به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم استان اصفهان باعث ارائه خدمات مورد نیاز و محرومیت زدایی شده است.

وی ارائه خدمات روانشناسی، حمایتی، توانبخشی، معاینه سرپایی، آموزشی و فرهنگی از جمله فعالیت‌هایی گروه‌های جهادی اعلام کرد و اذعان داشت: خدمات تکمیلی در صورت امکان نیز به مراجعین در مراکز تحت پوشش بهزیستی ارائه می‌شود.

کد خبر 751571

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار