Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل بنياد فرهنگ، هنر و ادب آذربايجان از برگزاري جشنواره فرهنگي و هنري پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در اين استان خبر داد. "ابوالفضلعليمحمدي" گفت: آسيب اجتماعي به هر نوع عمل فردي يا جمعي اطلاق مي‌شود که درچارچوب اصول اخلاقي و قواعد عام عمل جمعي رسمي و غير رسمي جامعه قرار نمي‌گيرد و در نتيجه با منع قانوني يا قبحاخلاقي و اجتماعي روبرو مي‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همين دليل، اين اعمال از ديد ناظران قانون،اخلاق عمومي و نظم اجتماعي پنهان نگه داشته مي‌شوند تا با پيگرد قانوني، تکفيراخلاقي و طرد اجتماعي مواجه نشوند ، حال آنکه ريشه اين اعمال قابل بررسي و باراهکارهاي مناسب قابل پيشگيري مي‌باشند .‌
وي افزود: بر همين اساس بنياد فرهنگ،‌ هنر و ادبآذربايجان در راستاي وظايف فرهنگي خود در زمينه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و بااستفاده از زبان تاثيرگذار هنر، جشنواره فرهنگي و هنري "آسيب‌هاياجتماعي" را ‌ با محوريت نقش فرهنگ وهنر در کاهش آسيب‌هاي اجتماعي در زمينه هاي فيلم کوتاه، عکس، کاريکاتور،‌ شعر،داستان و نقاشي با هدف دستيابي به روش هايخلاقانه و نوين در پيشگيري، کاهش و کنترل آسيب هاي اجتماعي، ترغيب هنرمندان بهتوليد آثار هنري با روش هاي نوين کاربردي، تبيين گفتمان سبک زندگي سالم از طريقهنر و برگزاري نشست هاي علمي – آموزشي تخصصي را با همکاري اداره کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري آذربايجان‌شرقي برگزار مي‌کند.
عليمحمدي، با اشاره به محورهاي جشنواره،‌تصريح کرد: با توجه به اينکه بسياري از آسيب هاي اجتماعي در کشور ما نهادخانواده و سلامت رواني شهروندان و روابط سالم اجتماعي و خانوادگي را مورد هجومقرار داده است، اين همايش موضوعاتي چون قانون گريزي،‌خشونت خانوادگي، طلاق،‌اعتياد، کودک‌آزاري، کودکان کار و خيابان، حاشيه نشيني، آسيب‌هاي ارتباطات مجازي،مفاسد اخلاقي و ...را جهت توليد آثار هنري و فرهنگي انتخاب کرده است.
وي،‌ شرايط و مقررات عمومي جشنواره در بخشهايمختلف را اعلام کرد و گفت: در بخش عکاسي؛ هر عکاس مي‌تواند پنج قطعه تک عکس مرتبطبا موضوع جشنواره در قالب CD به دبيرخانه ارسال نمايد و در بخش شعر هر شاعر مي‌تواند آثار خود را در دردو بخش ترکي و فارسي ارسال نمايد.
مديرعامل بنياد فرهنگ،‌هنر و ادب آذربايجان گفت: در بخش داستان نيز آثاربه دو صورت داستان کوتاه و بلند پذيرفته مي‌شود و در بخش نقاشي هر هنرمند مي تواندسه اثر توليدي با تکنيک آزاد و در ا اندازه‌ي 50×70 ارائه نمايد و مي‌بايست تصوير آثار ابتدا در قالب CD به دبيرخانهجشنواره ارسال گردد و پس از انتخاب و راه يافتن به مسابقه اصل اثر دريافت مي‌گردد.
وي افزود:‌ در بخش فيلم کوتاه علاقه مندان اين بخش مي تواند آثار خود رادر قالب داستاني ،مستندو پويانمايي به صورت MPEG4-H264يا MOV ارائه نمايند و حداکثر زمان براي فيلم‌هاي داستاني 20 دقيقه،مستند30دقيقه، انيميشن15 دقيقه، نماهنگ5 دقيقه مي باشد.
عليمحمدي گفت:‌ در بخش کاريکاتور هر هنرمند مي تواند پنج اثر ارائه نمايدو اندازه آثار بايد A4, A3 بوده و تکنيک ارائه آثارآزاد و آثار ديجيتال DPI300 باشد.
براساس اين گزارش علاقمندان مي‌توانند آثار خود را تا سي‌ام ديماه جاري بهدبيرخانه جشنواره واقع در تبريز،‌چايکنار، خانه پروين اعتصامي، بنياد فرهنگ،‌هنر وادب آذربايجان و يا پست الکترونيکي info@afcal.ir ارسال نمايند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تاثیر پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها در افزایش امید به زندگی، گفت: فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری هفته سلامت و نام‌گذاری پنجمین روز این هفته با عنوان سلامت خانواده و فرهنگ سلامت اظهار کرد: در چند دهه اخیر، به دلیل تغییر و تحولات اساسی و فراگیر در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی- امنیتی، اقتصادی و فناوری در مقیاس منطقه‌ای و جهانی، نقش ممتاز و تعیین‌کننده فرهنگ به ویژه فرهنگ‌های ملی و منطقه‌ای در عرصه‌های ملی، بین‌المللی و جهانی نمایان‌تر شده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، به عنوان نقطه عطف تحولات معنوی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قرن بیستم از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالفعل و بالقوه عظیمی در این حوزه برخوردار است و پیشرفت و تعالی همه‌جانبه کشور، مستلزم بهره‌گیری مؤثر و هوشمندانه از آن در سطح ملی و مناسبات و تعاملات منطقه‌ای و جهانی است. در حقیقت، فرهنگ به معنای اخص آن، از مختصات ذاتی، مزیت‌های راهبردی، انحصاری و سرنوشت‌ساز کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است که همواره مورد تأکید معمار کبیر انقلاب اسلامی امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: فرهنگ، نظام‌واره و کلیتی واحد و شامل «عقاید و باورهای اساسی، ارزش‌ها، آداب، الگوهای رفتاری ریشه‌دار و دیرپا، نمادها و مصنوعات» در سطح محلی، ملی، عمومی و حرفه‌ای است. فرهنگ به مثابه «روح جامعه» به زندگی فردی و اجتماعی انسان معنا و هویت می‌بخشد و شکل‌دهنده و اثرگذار بر ذهنیت و گرایش‌های افراد و جامعه و تعیین‌کننده رفتار عمومی است.

وی افزود: فرهنگ، جهت‌بخش جامعه و نظام‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است و نقش و تأثیر قابل توجهی در ارتقای سلامت افراد در سه سطح سیاست‌گذاری و ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و مردم به عنوان گیرندگان خدمات سلامت ایفا می‌کند.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: فرهنگ، مجموعه‌ای از رهنمودها یا فرمول‌ها برای زندگی در جهان را به ما ارائه می‌دهد و فرهنگ‌های اجتماعی افراد را با اعتقادات، ارزش‌ها و عادت‌های خاصی پرورش می‌دهند. فرهنگ، واسطه‌ای است که مردم به عنوان تسهیلگر روابط اجتماعی برای برقراری ارتباط از آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: تأثیر متقابل فرهنگ و سلامتی بسیار پیچیده است و مستلزم در نظر گرفتن مجموعه‌ای از دلایل، تجربه‌ها، تجلیات و روش‌های پیشگیری و درمان برای انبوهی از مشکلات انسانی است با این حال اگرچه تنوع فرهنگی به ویژه در رابطه با سلامتی در ظاهر جذاب و فریبنده است، به همان اندازه می‌تواند تفاوت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بین مردم را نیز پنهان کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ارتقای فرهنگ سلامت در مردم با هدف آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه، تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت اولویت پیشگیری بر درمان و...، افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌های کشور و...، تربیت انسان‌های سالم، باانگیزه، شاداب، متدین، وطن‌دوست، جمع‌گرا، نظم‌پذیر و قانون‌گرا انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین ارتقای فرهنگ سلامت مردم برای ارتقای امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و...، افزایش آگاهی و میزان سواد سلامت جامعه در راستای افزایش پیش‌گیری، خودمراقبتی فعال و اصلاح سبک زندگی و ارتقای عادلانه سلامت در کشور با استفاده بهینه از مشارکت آگاهانه و مسئولیت مردم و توسعه همکاری‌های بین بخشی انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در طول قرن گذشته علل اصلی مرگ در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری از بیماری‌های عفونی به بیماری‌های مزمن تغییر کرده است. اگرچه نوآوری‌های بیوتکنولوژیک نقش مؤثری در درمان بیماری‌ها داشته‌اند اما پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها نیز نقش انکارناپذیری در افزایش امید به زندگی داشته و منجر به طولانی‌تر شدن متوسط امید به زندگی شده است.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: عوامل مختلف شامل بهبود شرایط زندگی، کاهش سوء تغذیه، بهبود وضعیت بهداشتی غذا و آب، اصلاح سیستم‌های دفع فاضلاب و ... با سهم نسبی خود می‌توانند به عنوان مؤلفه‌های بیولوژیک در کنار نوآوری‌های بیوتکنولوژیک بر طول عمر تأثیرگذار باشند. مداخلات پیشگیرانه غالبا در شرایط زندگی و رفتار افراد تأثیرگذار است. در نتیجه فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • رشد ۵۰ درصدی آثار هنری شرکت کننده در جشنواره بین المللی امام رضا
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • ۳۵۰ اثر به جشنواره خوشنویسی رضوی ارسال شد
  • پایان مرحله اول داوری بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی 
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است