Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از جوان آنلاین، جعفري دولت‌آبادي با اشاره به اينكه امروزه اصطلاح آسيب‌هاي اجتماعي وارد ادبيات اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي شده است، بر ضرورت توجه به اين مهم تأكيد كرد و افزود: قبلاً صرفاً به تخلفات و جرايم مي‌پرداختيم، اما امروزه آسيب‌هاي اجتماعي به عنوان بزرگ‌ترين خطر براي كشور كه حتي بيش از جرايم و تخلفات اجتماعي جاي توجه دارد، ارزش‌ها و ساختارهاي اجتماعي را تحت‌‌الشعاع خود قرار داده است و چنانچه براي مهار و مبارزه برنامه‌ريزي نشود، اوضاع از آنچه كه هست بدتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وي با انتقاد از اين نظر كه امروزه تمامي كارها در حوزه عفاف و حجاب به پليس و قوه قضائيه ختم مي‌شود، افزود: مجلس شوراي اسلامي در مقام بررسي عملكرد دستگاه‌ها، نخست از اقدامات پليس و قوه قضائيه پرسش مي‌كند، اين در حالي است كه نخست بايد از عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي و فرهنگي كشور كه اجراكننده سياست‌هاي شوراي انقلاب فرهنگي هستند، سؤال كرد.     ورود عالي‌ترين مقام كشور به موضوع آسيب‌ها، واجد پيام مهمي است   جعفري‌دولت‌آبادي سومين ابزار براي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و مقابله با آنها را، رهنمودهاي مقام معظم رهبري دانست و با يادآوري جلساتي كه با حضور مسئولان ارشد كشوري در خصوص آسيب‌هاي اجتماعي در محضر ايشان برگزار شده است، اظهار داشت: ورود عالي‌ترين مقام كشور به موضوع آسيب‌ها، واجد پيام مهمي است و ما بايد بدانيم امروزه ابزارهاي خوبي در مبارزه با آسيب‌ها در اختيار داريم و اگر موفق نيستيم، بايد به دنبال علت آن باشيم.  وي با اشاره به فعاليت مراكز ماساژ مختلط در تهران افزود: نظام ما ديني است و اجازه نخواهيم داد ارزش‌هاي اسلامي با چنين اقداماتي به سخره گرفته شود. بنابراين پليس و دادستاني تهران با پديده قبيح ماساژدرماني كه امروزه عده‌اي با ايجاد دفتر و انجام تبليغات در فضاي مجازي مرتكب مي‌شوند، مقابله خواهند كرد.  دادستان تهران به موضوع زنان خياباني پرداخت و در خصوص اقدامات سلبي و ايجابي مورد نياز در مبارزه با اين آسيب، اظهار داشت: سال‌هاست اين مشكل به چشم مي‌خورد؛ زنان خياباني جمع‌آوري مي‌شوند اما مجدد در اجتماع رها مي‌گردند. 
وي افزود: مشكلات زنان خياباني صرفاً با انجام اقدامات قضايي - پليسي حل نمي‌شود، بلكه در اين بحث بايد قائل به تفكيك شد؛ آنجا كه فسق علني رخ مي‌دهد، به عنوان مجرم بايد تحت تعقيب قرار گيرد و در غيراين فرض، دستگاه‌هاي فرهنگي و اجرايي بايد ورود كنند. 
جعفري دولت‌آبادي تكرار چرخه جمع‌آوري و رها شدن مجدد چنين زناني را ناشي از بي‌توجهي دستگاه‌هاي فرهنگي و اجرايي مرتبط با موضوع به وظايف خود دانست و افزود: اينكه از پليس بخواهيم زنان خياباني را جمع‌آوري كند اما جايي براي نگهداري آنان نباشد، نتيجه‌بخش نخواهد بود.    بسيج، بهترين ظرفيت در مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي    ايجاد ساختارهاي مناسب براي استفاده از ظرفيت‌هاي مردمي، آخرين شيوه‌اي بود كه جعفري دولت‌آبادي توجه به آن را به ويژه پس از ورود مقام معظم رهبري به موضوع آسيب‌هاي اجتماعي، ضروري دانست و افزود: سازمان اجتماعي در وزارت كشور شكل گرفته و اميدواريم به تدريج به نهاد دولتي تبديل نشود. 
دادستان تهران هماهنگي دستگاه‌ها را مهم‌ترين رمز موفقيت در مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي دانست و افزود: اين‌گونه نباشد كه پليس دستگير يا جمع‌آوري كند، قاضي رها كند؛ يا قاضي مددجو را به سازمان بهزيستي معرفي كند و آن سازمان از پذيرش مددجو امتناع نمايد.  وي مردم و بسيج را بهترين ظرفيت در مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي دانست و اظهار داشت: هم‌چنان كه در جنگ تحميلي با بهره‌مندي از ظرفيت مردمي به نتيجه رسيديم، در مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي هم كه اهميت آن كمتر از جنگ نيست، بايد به اين ظرفيت توجه شود.  جعفري دولت‌آبادي از مسئولان حاضر در جلسه خواست در بحث عفاف با عزم جدي‌تر، با برنامه راهبردي‌ و اقدامات قوي‌تر وارد شوند و افزود: قصدم اين نيست كه بگويم كاري نشده است بلكه معتقدم بايد تحول در اقدامات باشد و اگر تهران در مبارزه موفق شود، الگوي خوبي براي ساير استان‌ها خواهد بود.    تذكر پليس به افراد بدحجاب   جعفري دولت‌آبادي در ادامه از پليس خواست در توقيف اتومبيل‌هايي كه براي نواميس مردم مزاحمت ايجاد مي‌كنند يا با دور دور كردن و حركات غيرمتعارف نظم عمومي را مختل نموده يا رانندگان مست و خودروهاي حامل زنان كشف حجاب كرده، ترديد نكنند و اظهار داشت: تذكر از سوي پليس براي بار اول اقدام مناسبي است، اما صرف تذكر كافي نيست و در صورت تكرار، خودرو توقيف و متخلف به مرجع قضايي معرفي شود. 
جعفري دولت‌آبادي در پيگيري موضوع عرضه قليان در اماكن عمومي به عنوان مصوبه جلسه قبلي آسيب‌هاي اجتماعي، با اعلام صدور بخشنامه‌اي از سوي دادستاني تهران خطاب به سرپرستان نواحي دادسرا در اين راستا افزود: اقدامات دادستاني تهران مدتي است شروع شده است، اما كماكان تخلف از سوي رستوران‌‌دارها مشاهده مي‌شود و بنابراين ضروري است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هم ورود كند و پليس هم جدي‌تر اقدام نمايد. 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر آنلاین، دوش‌های کوتاه ممکن است آنطور که باید و شاید در نگاه شما قدرت تمیزکنندگی نداشته باشند، اما در مقابل این نکته را هم در نظر داشته باشید که دوش‌های طولانی‌تر می‌توانند پوست شما را کم‌آب کنند. افزون بر تعیین مدت زمان مناسب برای حمام، باید دمای آب را نیز در نظر بگیرید.

دوش گرفتن چقدر باید طول بکشد؟

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا (CDC)، میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

پوست نیز مانند اندام‌های داخلی بدن به آب نیاز دارد و به گفته متخصصان پوست، حداکثر زمان توصیه‌شده برای دوش گرفتن حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه است؛ در واقع این زمان برای پاکسازی و آبرسانی پوست کافی است.

طبق استانداردهای پزشکی و علمی، اگر پوست خشکی دارید یا به اگزما دچار هستید، دوش‌های کوتاه‌تر با آب ولرم به شما توصیه می‌شود. علاوه بر این، اجتناب از دوش آب گرم در فصول سرد بسیار مهم است، زیرا گرما می‌تواند به سطح پوست آسیب برساند و می‌تواند منجر به التهاب و افزایش علائم اگزما شود.

نحوه صحیح استفاده از انواع محصولات مراقبت پوست برای حفظ شادابی و سلامت

معایب دوش‌های طولانی

هدف از دوش گرفتن، آبرسانی و تمیز کردن پوست است، اما بد نیست بدانید دوش آب گرم برای مدت طولانی، چربی‌های طبیعی پوست را از بین می‌برد، منافذ پوست را باز می‌کند و اجازه می‌دهد رطوبت از آن خارج شود؛ که مجموعه‌ی این عوامل در درازمدت سبب خشکی شدید پوست می‌شوند.

برای حفظ رطوبت، معمولاً استفاده از مرطوب‌کننده و لوسیون بدن بعد از دوش گرفتن توصیه می‌شود زیرا باعث می‌شود رطوبت در پوست بماند و از آن خارج نشود.

معایب دوش‌های کوتاه

دوش‌های کوتاه نیز به نوبه خود مشکلاتی را ایجاد می‌کنند؛ به طور کلی می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین ایراداتی که به دوش‌های کوتاه‌مدت وارد است، این است که شاید به طور کامل پوست را تمیز نکنند. اگر پوست به درستی تمیز نشود، ممکن است باعث عفونت‌های پوستی شود.

با استناد به شواهد و داده‌های موجود، همه ما یک‌سری باکتری‌ها و ارگانیسم‌های طبیعی داریم که روی پوست زندگی می‌کنند و ما از این مورد با عنوان «فلور طبیعی» پوست یاد می‌کنیم. فلور طبیعی از پوست ما در برابر آسیب‌ها و صدمات محافظت می‌کند. اگر این تعادل در اثر استحمام زیاد و طولانی به سمت رشد بیش از حد فلور طبیعی متمایل شود، ممکن است خطر عفونت پوست افزایش یابد و اگر کوتاه و کم حمام کنیم، این فلور به سمت ناسالم بودن میل می‌کند و بوی بدی را روی بدن به جا می‌گذارد.

۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد

نحوه صحیح دوش گرفتن

روند استحمام به اندازه دفعات و مدت‌زمان آن اهمیت دارد. راه‌های زیادی برای حمام کردن وجود دارد، اما ساده‌ترین و ملایم‌ترین راه استفاده از دست‌هایتان است. مراحل یک دوش اصولی عبارتند از:

بدن را با آب گرم (نه داغ) خیس کنید. از صابون یا شامپوی بدن استفاده کنید و با کفِ دستان خود بدنتان را بشویید. پس از آن به سراغ شست‌وشوی موها بروید. سعی کنید به‌گونه‌ای زمان‌بندی کنید که این کارها را در طول مدت ۱۰ دقیقه الی یک ربع انجام دهید. در آخر و پس از خروج از حمام، با حوله بدنتان را کامل خشک کنید و بعد از خشک شدن از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کنید؛ با این کار از بروز خشکی و احساس کشیدگی در پوست جلوگیری می‌کنید.

کد خبر 846553 منبع: خبرآنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم پوست

دیگر خبرها

  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده