Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از نطنز، نخستین جلسه ستاد بازآفرینی بافت فرسوده شهرستان نطنز با حضور یوسف حسنی فرماندار شهرستان، منصور فخاران رییس اداره بازآفرینی بافت فرسوده اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، علی پیراینده شهردار نطنز، رئیس شورای شهرستان ، شهرداران بادرود ، خالد آباد و طرق رود و مسئولین شهرستانی در سالن جلسات فرمانداری نطنز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابتدای جلسه فرماندار محترم بر لزوم توجه ویژه به احیای بافت فرسوده و سازماندهی مناسب ستاد و توجه به آثار تاریخی و هماهنگی همه دستگاه ها و اهتمام ایشان تاکید نمودند.

علی پیراینده شهردار نطنز ضمن خوشامدگویی اظهار داشت: شهر نطنز با 90/6 هکتار محدوده مصوب بافت فرسوده شهری در 10 محله با مشکلات نیازمند احیاء و راه اندازی است.

وی افزود: شهرداری نطنز احیاء بافت فرسوده را با آسفالت معابر محله دشتله و با اعتباری بالغ بر 400 میلیون ریال آغاز نموده است.

شهردار نطنز با توجه به اینکه اماکن تاریخی فراوانی در محله قصبه متمرکز است، تأکید کرد: محله قصبه یکی از محلات قدیمی شهر با آثار تاریخی از جمله چارتاقی ساسانی، مسجد جامع، بازارچه سنتی، میدانگاه و کاروانسرا است و متأسفانه اکثر مکانها علی الخصوص بازار سنتی آن تخریب شده و آخرین نفسهای خود را می کشد.

وی افزود: با مصوبه ستاد بازآفرینی شهری شهرستان نطنز ، طرح اقدام مشترک احیاء بافت فرسوده محله قصبه نطنز و اعتبار آن در دستور کار همه دستگاه های مرتبط قرار خواهد گرفت.

منصور فخاران رییس اداره بازآفرینی بافت فرسوده اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار داشت: با عنایت به اینکه شهر نطنز در احیاء بافت تاریخی محله قصبه به نتیجه رسیده است ضمن درج در مصوبه این ستاد، در خصوص اجرای برنامه ها جلساتی تشکیل و برنامه ریزی شود.

وی افزود: اعتبارات دولتی در اجرای طرح مشترک احیاء بافت فرسوده کافی نیست و باید در جذب مشارکتهای بخش خصوصی تلاش کرد.

در پایان مهندس منصور فخاران، شهردار نطنز و رئیس اداره راه و شهرسازی نطنز از محلات دشتله و قصبه بازدید میدانی کردند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۲۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند