Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:15:42 GMT

افزایش وام مسکن روستایی به ۲۵ میلیون تومان

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۰۵۵۲۹

افزایش وام مسکن روستایی به ۲۵ میلیون تومان

مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی طرح های بنیاد مسکن گفت: برای سال آینده، طرحی در دستور کار قرار گرفته که بر مبنای آن، مبلغ وام مسکن روستایی به ۲۰ و ۲۵ میلیون تومان افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشکده مالی و پولی؛ غلامرضا مجیدی، گفت: ما تاکنون بیش از ۳ میلیون واحد مسکونی روستایی را سنددار کرده ایم اگرچه در این میان برخی از واحدهای مسکونی روستایی جنبه مشاع دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بزرگترین مزیت مقاوم سازی مساکن روستایی این است که بخش عمده ای از ثروت ایران با سند شناسایی شده و وارد چرخه ثروت ملی می شود. روستایی که ملکش سند مالکیت ندارد نسبت به حفظ آن بی تفاوت می شود درنتیجه انگیزه ای برای سرمایه گذاری نیز نخواهد داشت. از سوی دیگر اختلافات ملکی که صاحب سند است به راحتی حل و فصل می شود.

مجیدی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی سکونت گاه های روستایی شدت آسیب پذیری آنها در مقابل بلایای طبیعی است، ادامه داد: در زلزله اخیر کرمان و کرمانشاه این موضوع به خوبی ثابت شد. از سویی دیگر در بازسازی و مقاوم سازی خانه های روستایی ایستایی مسکن بالا رفته درنتیجه میزان مرگ و میر ناشی از حوادثی مانند زلزله بطور چشمگیری کاهش یافته است.

به گفته این مقام مسوول، تاکنون نزدیک به ۴۰ درصد واحدهای روستایی مقاوم سازی شده اند که مصالح مقاوم و سازه مقاوم از جمله ویژگی این ابنیه هاست. به این ترتیب که از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی تنها ۲ میلیون واحد مقاوم سازی شده اند، ما باید براساس قانون سالی ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی را مقاوم سازی کنیم که در بازه یک برنامه ۱۵ ساله می توانیم کل ابنیه روستایی در کل کشور را مقاوم سازی کنیم.

وی گفت: از ۱۷۰ میلیارد تومانی که در لایحه بودجه ۹۷ برای بخش مسکن و عمران در نظر گرفته شده است؛ همه اش به موضوع مقاوم سازی مسکن روستایی تعلق ندارد و تنها ۷۳ میلیارد تومان از آن برای منازل روستایی است که آن هم با مسکن مهر مشترک است به این ترتیب که نمی توان براساس قانون به مطالبات قانونی مقورم سازی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی دست یافت. این در حالی است که سقف وام مسکن روستایی ۱۸ میلیون تومان است که برای واحدهایی که در مناطق مرزی ساخته می شوند این سقف به ۲۰ تومان افزایش می یابد.

مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی طرح های بنیاد مسکن گفت: بنیان مسکن یک سری ضوابط دیگر را هم دنبال می کند از جمله روستاهای هدف گردشگری که میزان وام برای یک چنین ابنیه هایی تا ۱۵ میلیون تومان افزایش می یابد. او گفت: این وام ها فاقد سود بوده و تنها کارمزد بانک اخذ می شود. گفتنی است  این وام های روستایی در حال حاضر در حال پرداختند اگر چه برای سال آینده طرحی آمده که این مبالغ به ۲۰ و ۲۵ میلیون تومان افزایش می یابد.

این مقام مسوول تصریح کرد: بیشترین میزان بازپرداخت اقساط در مسکن روستایی است، مسکن روستایی کمترین میزان معوقه را دارد، این تسهیلات به سهل ترین شکل ممکن پرداخت می شود، البته این تسهیلات کافی نیست، خود متقاضی باید یک آورده ای داشته باشد که بسته به متراژ مسکن متغییر است.

مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی طرح های بنیاد مسکن گفت: اگر سقف تسهیلات بالا رود روستایی امکان بازپرداخت آن را نخواهد داشت، ما شرایطی را مهیا کرده ایم تا روستایی با متراژ مناسب و با بدهی مناسب بتواند خانه خود را بازسازی کند. به گفته مجیدی طرح هادی در بودجه ۹۷ مورد توجه قرار نگرفته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۵۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد حسنی عصر یکشنبه در جلسه بررسی پروژه‌های عمرانی بیجار اظهار کرد: شاخص راه روستایی در شهرستان بیجار از میانگین استانی پایین‌تر است و در خصوص افزایش این میزان تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی گفت: بر اساس کارهایی که از قبل انجام شده است اکنون میزان ۳۰ کیلومتر جاده روستایی در سطح روستا آماده فعالیت است.

وی اضافه کرد: همچنین برای ادامه این پروژه بین ۱۵ تا ۱۶ کیلومتر پیمانکارانی انتخاب شده است.

حسنی افزود: در سال ۱۴۰۳ با تأمین اعتبار لازم در کمیته برنامه ریزی و با میزان قیری که دریافت می‌شود این پروژه انجام خواهد شد.

وی به ایمن سازی محورهای بیجار نیز اشاره و اعلام کرد: توافقاتی با فرمانداری در خصوص تأمین رنگ و تابلوهای علائم جاده‌ای انجام شده است و از توان ماشین آلات اداره کل راهداری استفاده خواهد شد تا بیشترین کارایی را در مسیرهای مواصلاتی بتوانیم داشته باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان عنوان کرد: در خصوص تأمین و تجهیز ماشین آلات تازه در راهسازی و حمل و نقل در شهرستان بیجار تصمیماتی اتخاذ شده است و چون پیمانکار در حال تأمین و خرید ماشین آلات است پس از تأمین سهم بیجار از این ماشین آلات در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی همچنین به وضعیت کمربندی زاغه اشاره کرد و ابراز داشت: کمربندی زاغه بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین سازمان راهداری، شهرداری و فرمانداری بیجار منعقد شده مطالعات اولیه آن انجام شده است و اسناد مناقصه آن بارگذاری شده و ۱۷ اردیبهشت بازگشایی اسناد را داریم.

حسنی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده پیمانکار انتخاب شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

کد خبر 6091403

دیگر خبرها

  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی