Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: براثر وزش طوفان در منطقه سیستان و در پی آن آلودگی هوا ۳۴ تن در مراکز درمانی منطقه بستری شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر نصیری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: براثر وزش طوفان در منطقه سیستان ۹۸ نفر به مراکز درمانی سیستان مراجعه کردند که از این تعداد ۳۴ نفر بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بیشتر افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی افراد دارای مشکلات ریوی و تنفسی بودند، تصریح کرد: طوفان و ریزگرد سبب بروز انواع بیماری ها به ویژه بیماری های قلبی، چشمی، پوستی و تنفسی می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت جوی منطقه در هنگام طوفان افراد به ویژه کودکان، کهنسالان و زنان باردار حتی الامکان از منزل خارج نشوند.

نصیری بیان کرد: در صورتی که افراد به ماسک دسترسی ندارند حتما یک قطعه دستمال مرطوب را جلوی دهان و بینی خود قرار دهند.

وی تاکید کرد: افرادی که دارای بیماریهای قلبی، تنفسی و آسم یا دارای علایمی مانند تنگی نفس، سرفه، خس خس و درد قفسه سینه هستند، ضمن مصرف به موقع داروهای خود، اقدامات احتیاطی و پیشگیری کننده را جدی گرفته و در صورت تداوم یا تشدید علایم به پزشک و یا نزدیک ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

نصیری ابراز کرد: پرهیز از مصرف غذاهای چرب، استفاده زیاد از مایعات و لبنیات کم چرب و شستشوی مکرر بینی و دهان و همچنین پوشش مناسب مواد غذایی آماده مصرف جهت جلوگیری و کاهش بروز عوارض ناشی از ریزگردها موثر هستند.

گفتنی است؛ طبق اعلام مدیریت بحران سیستان و بلوچستان، میانگین ذرات معلق در هوای زابل روز گذشته در سیستان به ۳۰۵ میکروگرم بر مترمکعب یعنی ۱۲ برابر حد استاندارد سازمان جهانی بهداشت رسید.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب سفیدرود؛ از صید غیر مجاز تا آلودگی +تصاویر

ایسنا/گیلان فرماندار آستانه اشرفیه صیدگاه‌های شیلات و پره‌های صیادی را دور از آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از فاضلاب دانست و بیان کرد: برخی از افراد اقدام به صیدهای غیرمجاز در سفیدرود می‌کنند.

رودخانه سفیدرود یکی از بزرگترین رودخانه‌های جنوب دریای خزر است که از اتصال دو رودخانه قزل‌اوزن و شاهرود در منطقه منجیل به ‌وجود آمده است؛ جمعی از کارشناسان حوزه محیط زیست و منابع آب بر این باورند که افزایش آلاینده‌های میکروبی و کشاورزی ناشی از ورود فاضلاب‌های خانگی و آب‌های سطحی به مصیبتی بزرگ برای تعادل زیستی این رودخانه تبدیل شده است.

خسرو آرنگ، فرماندار آستانه اشرفیه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به پروژه‌های آب و فاضلاب این شهرستان، اظهار کرد: برای اینکه ظرفیت آبرسانی شهرستان را بالا ببریم، یک مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی را احداث کردیم که در سفر رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

وی افتتاح پروژه مذکور را موجب کنترل اُفت فشار و آبرسانی مطمئن در آستانه اشرفیه و کیاشهر و بخش‌هایی از لاهیجان دانست و افزود: احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در آستانه اشرفیه و کیاشهر نیز در دستور کار است که با جذب اعتبارات مناسب ملی، می‌توانیم اجرای این تصفیه‌خانه‌ها را نهایی کنیم.

فرماندار آستانه اشرفیه با اشاره به هدایت برخی از آب‌های سطحی و فاضلاب‌های خانگی به بخش‌هایی از سفیدرود و خطرات زیست محیطی آن به ویژه برای آبزیان، اضافه کرد: برخی از افراد اقدام به صیدهای غیرمجاز در این منطقه می‌کنند که تخلف است.

آرنگ، صیدگاه‌های شیلات و پره‌های صیادی را دور از آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از فاضلاب دانست و بیان کرد: صیدهایی که توسط شیلات در سفیدرود انجام می‌شود، خوراکی نبوده و برای مولدگیری و حفظ ذخایر ژنتیکی دریای خزر است و لذا هرگونه صید و صیادی در این منطقه غیر مجاز است.

پیشرفت ۱۹ درصدی طرح تصفیه فاضلاب آستانه اشرفیه

مارال محبوب، سرپرست معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان گیلان نیز در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در اکثر شهرهای استان گیلان از جمله آستانه اشرفیه از سال‌ها قبل شبکه‌های جمع‌آوری در هم آب‌های سطحی و فاضلاب توسط شهرداری‌ها و مردم به صورت خودیاری اجرا شده است، اظهار کرد: این آب‌ها به جهت شیب طبیعی زمین عموما به سمت انهار و رودخانه‌ها هدایت می‌شوند.

وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب استان گیلان به جهت جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب بهداشتی در آستانه اشرفیه طرح فاضلاب این شهر را از سال ۷۲ آغاز کرده است.

سرپرست معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب آبفای گیلان این طرح را شامل احداث تصفیه‌خانه فاضلاب به ظرفیت ۷۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز دانست و خاطرنشان کرد: همچنین سه ایستگاه پمپاژ فاضلاب و ۶۹ کیلومتر شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب در این طرح پیش‌بینی شده است.

محبوب با بیان اینکه براساس اعتبارات تخصیص یافته تاکنون هفت کیلومتر از شبکه و خطوط انتقال فاضلاب را اجرایی کردیم، گفت: زمین مورد نیاز جهت احداث تصفیه‌خانه و ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب نیز خریداری شده است.

وی پیشرفت طرح مذکور را ۱۹ درصد دانست و عنوان کرد: اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب آستانه اشرفیه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده لذا با پیگیری‌های مستمر انجام شده و در دست انجام و حساسیت موضوع جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب شهرهای شمالی، انتظار داریم که اعتبارات مورد نیاز جهت تکمیل این طرح تخصیص یابد و بهره‌برداری آن به زودی میسر شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغالی مولد و سودآور با پرورش ماهی در زابل
  • کیفیت هوای پنج منطقه مشهد پاک است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳
  • آیا موسیقی درمانی برای همه مردم مناسب است؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • افزایش ۱۲ درصدی مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی زنجان
  • مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی زنجان ۱۲ درصد افزایش یافت
  • مصائب سفیدرود؛ از صید غیر مجاز تا آلودگی +تصاویر
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق