Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@00:37:37 GMT

رئیس انجمن متخصصین پوست تغییر کرد

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۱۰۹۴۴

رئیس انجمن متخصصین پوست تغییر کرد

پیرو جلسه اخیر هیات مدیره و به درخواست رییس این انجمن، دکتر فرهاد هنجنی که پیش از این نایب رییس انجمن متخصصین پوست ایران بود به سمت ریاست انجمن انتخاب و منسوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ،با وجود تمایل فراوان و درخواستهای مکرر اعضای هیات مدیره در خصوص ادامه فعالیت دکتر محمدعلی نیلفروش زاده در سمت ریاست انجمن متخصصین پوست ایران با توجه به تاکید بر بهره مندی از سایر همکاران در تصدی این مسئولیت و تمرکز بیشتر وی در حوزه های علمی و پژوهشی کلان، هیات مدیره انجمن متخصصین پوست ایران در جلسه اخیر خود با تاکید دکتر نیلفروش زاده، دکتر فرهاد هنجنی را به سمت ریاست جدید انجمن متخصصین پوست ایران منسوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، دانشیار و مدیر گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی  شیراز، عضو هیات بورد تخصصی پوست بوده و معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز نیز، بخشی ازسابقه کاری دکتر هنجنی محسوب می شود. 

طی این جلسه با توجه به نظر کلیه اعضا مقرر شد، دکتر نیلفروش زاده به عنوان نایب رییس و عضو هیات مدیره کماکان انجمن را در اتخاذ تدابیر لازم و حل چالش های پیش رو هدایت و راهبری کند. 

شایان ذکر است، فعالیت در حوزه های علمی بویژه عهده داری مسئولیت ریاست مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رسیدگی هر چه بیشتر به امور علمی با توجه به مسئولیت ایشان به عنوان مشاور علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ریاست طب بازساختی کشور، مهمترین علل واگذاری سکان ریاست انجمن متخصصین پوست ایران به دیگر همکار خود بوده است. 

لازم به ذکر است، دکتر محمدعلی نیلفروش زاده استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، سمتهای مختلفی در وزارت بهداشت از قبیل مدیر کل خدمات درمانی اورژانس، مدیر کل صدور پروانه ها، مدیر کل ارزشیابی و استاندارد های درمانی، ریاست مرکز هماهنگی امور درمان وزارت بهداشت و همچنین قائم مقامی معاونت سلامت را در کارنامه فعالیتی خود بر عهده داشته است.

وی همچنین در مدت تصدی ریاست انجمن متخصصین پوست ایران، نسبت به راه اندازی کمیته کازمتیک کشور با همکاری انجمن متخصصین پوست، انجمن جراحان پلاستیک و انجمن جراحان گوش گلو و بینی ایران با همراهی روسای برد و انجمن های صنفی متخصصین پوست، جراحی پلاستیک و انجمن جراحان گوش حلق بینی... به منظور اتخاذ تصمیمات اثربخش منطبق بر کوریکولوم آموزشی رشته های مرتبط با زیبایی اقدامات مثبتی انجام داده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۰۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن