Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، دولت هند اعلام کرده است قصد دارد بخش های محوری و با ظرفیت بالای اقتصاد را تعیین نماید و برای توسعه این بخش ها تمرکز نماید.
 
هدف دولت هند از این اقدام رفع موانع موجود و ایجاد انگیزه برای توسعه و رشد بخش های محوری و با ظرفیت بالا در اقتصاد کشور است.
 
این مقام دولت هند گفت: «در حال حاضر به منظور ایجاد تمرکز بیشتر ما در تلاش هستیم تا بخش هایی از اقتصاد که دارای ظرفیت بیشتر هستند را شناسایی نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن نیز قصد داریم درخصوص هرکدام از این بخش ها در کارگروه های مخصوص به آن به بررسی راهکارهای سیاستی برای رفع موانع موجود و ایجاد انگیزه بیشتر اقدام نماییم.»
 
این مقام مسئول در بخش تجارت کشور هند همچنین بر ضرورت توسعه بخش خدمات و استفاده بیشتر از ظرفیت های بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این حوزه ها تأکید کرده است.
 
این بخش های اقتصادی به نوعی لوکوموتیو دیگر بخش ها محسوب می شود به طوریکه رونق آن ها می تواند به رونق دیگر بخش های اقتصاد نیز منجر شود. از طرف دیگر به دلیل وجود ظرفیت های بالا در این بخش ها، حمایت ها و تسهیلات اثرگذاری بیشتری در مقایسه با دیگر بخش ها خواهد داشت.
 
گفتنی است پیش از این نیز دولت هند در بازبینی سیاست تجارت خارجی نیز بخش هایی از اقتصاد را به عنوان بخش های اصلی در نظر گرفته است تا با تمرکز بیشتر حمایت های بیشتری از این بخش ها انجام دهد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه با وقوع بارش‌های اخیر ظرفیت سد دز بطور ۱۰۰ درصد تکمیل شد، گفت: با ظرفیتی که در سد ایجاد کردیم موفق شدیم سیلاب ورودی به سد دز که پیک آن بالای ۲ هزار و متر مکعب بر ثانیه است در مخزن ذخیره کنیم و با خروج از رودخانه‌های فصلی ایجاد ظرفیت شد.

صدریان فر گفت: کارشناسان ورودی سد دز را رصد می کنند تا چنانچه نیاز به خروج آب بیشتر باشد آن را افزایش دهیم تا مشکلی برای مردم و کشاورزی آنها به وجود نیاد.

وی افزود: چنانچه آورد ما در بالا دست سد دز بیشتر شود جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترل است.

صدریان فر در رابطه با وضعیت آبگیری در دیگر سد‌های استان پس از بارندگی دو روز گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۸۱ درصد کل مخازن سد‌های استان آبگیری شده است، در زنجیره کارون بالای ۹۱درصد و در سد دز صدرصد آبگیری شد.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان خاطر نشان کرد: وقوع سیل بعید است، در حال رصد سامانه‌های بارش هستیم، به نظر می‌رسد بارش‌های بعدی به این شدت نیست، اما اگر هم شدید باشد نگران نیستیم.

وی این را هم گفت که ظرفیت مخزن سد کرخه ۵ میلیاردو ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که باوجود بارش‌های اخیر تنها ۲میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آن پر شده و بالغ بر ۳ میلیارد مترمکعب ظرفیت آن هنوز خالی است.

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد