Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: در بعد گردشگری شهرستان چابهار عملاً به دلیل نداشتن زیرساخت ما اصلاً نباید سراغ راهکار‌های کوتاه مدت حمایتی برای جذب گردشگر در چابهار برویم، چرا که حضور گردشگر در چابهاری که زیرساخت‌های متناسب اقامتی و تفریحی را ندارد فضایی ضدتبلیغ در صنعت گردشگری ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر چند در سال جاری مجوز احداث ۵ هتل در منطقه آزاد چابهار صادر شده، اما منتظر ساخت این هتل‌ها تا چند سال آینده نیستیم و راهکار کوتاه مدتی نیز برای فراهم‌کردن زیرساخت در منطقه آزاد در دستور کار داریم.

به گفته مدیرعامل منطقه آزاد چابهار تجهیز خانه‌کاشانه‌های میهمان و ایجاد فضا‌های اقامتی بوم‌گردی یا هتل‌های کپری برای تامین زیرساخت‌های اقامتی در کوتاه مدت در دستور کار سازمان منطقه آزاد چابهار است.

کردی با بیان اینکه زیرساخت‌های اقامتی کوتاه مدت منطقه آزاد چابهار تا عید نوروز آماده می‌شوند، تصریح کرد: در حال برنامه‌ریزی برای تجهیز ۵۰ کاشانه میهمان در روستای "تیس" هستیم و آماده‌ایم به روستاییان متقاضی آموزش‌های لازم را ارائه داده و در تجهیز خانه‌هایشان به فضایی متناسب کمک کنیم.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار ادامه داد: این در حالی است که مجوز احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز صادر شده و ساخت این هتل‌های کپری نیز که در حد یک هتل ۴ ستاره هستند تنها ۲ ماه به طول می‌انجامد.

کردی با اشاره به اینکه مهم‌ترین پارامتر در گردشگری هزینه سفر است، تاکید کرد: ما باید ابتدا و قبل از هرگونه زیرساخت اقامتی یا تفریحی چابهار را با تسهیلگری‌هایی که در بعد هزینه سفر می‌کنیم، در سبد مسافرت گردشگران بیاوریم و برای این مهم مجوز ایرلاین منطقه آزاد چابهار موسوم به "آساجت" صادر شده است.

وی اضافه کرد: برنامه ایرلاین اختصاصی منطقه برنامه بلندی در گردشگری محسوب نمی‌شود چرا که عید امسال آساجت پرواز خواهد داشت، اما نمی‌توانم از جزئیات خرید هواپیما‌ها اطلاعی بدهم، چون هم‌اکنون ۴ مذاکره به صورت همزمان برای خرید این هواپیما‌ها در پیش داریم، اما این اطمینان را می‌دهم که حتماً برنامه پرواز‌های آساجت عید امسال آغاز خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار خاطرنشان کرد: این‌ها همه کمک می‌کند که گردشگری چابهار را رونق دهیم، اما متناسب با فضای اقامتی و تسهیل‌گری قیمت سفر ما باید تفریح را هم در منطقه توسعه دهیم؛ تعدادی سرمایه‌گذار برای راه‌اندازی تفریحات آبی و ساحلی در منطقه پیش قدم شده‌اند و دریک برنامه فشرده می‌خواهیم امکانات گردشگری و تفریحی منطقه را در نوروز امسال هر چند اندک افزایش دهیم.

انتهای پیام/ع

صدور مجوز احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی در چایهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • مراسم تشییع شهدای تازه تفحص شده در اصفهان آغاز شد
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • حملات داعش در عراق شروع شد