Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:23:05 GMT

انجام پی‌کنی ۹۰ واحد روستایی قصر شیرین

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۱۷۰۵۱

انجام پی‌کنی ۹۰ واحد روستایی قصر شیرین

به دنبال انجام عملیات آواربرداری، احداث واحدهای مسکونی روستاهای زلزله‌زده قصرشیرین آغاز شده و پی‌کنی بیش از ۹۰ واحد انجام شده است.

به گزارش ایسنا، بعد از وقوع زلزله کرمانشاه، عملیات آواربرداری و بازسازی شهرستان قصرشیرین و روستاهای اطراف آن به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران سپرده شد. در این خصوص اقداماتی همچون اعزام ماشین‌آلات سنگین، اسکلت‌های پیش‌ساخته، آواربرداری، تامین کانکس، ارایه تسهیلات نوسازی و مرمت به انجام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر نیز مدیرکل بنیاد مسکن استان تهران از آواربرداری ۱۹۰ واحد و پی‌کنی بیش از ۹۰ واحد مسکن روستایی شهرستان قصرشیرین خبر داد.

نصرالله دهقانی در این خصوص به ایسنا گفت: کار بازسازی واحدهای تخریبی نوع یک و ۲ به ترتیب در اولویت است که برای واحدهای مسکونی روستاهایی ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات با کارمزد ۴ درصد با ۲ سال تنفس، ۵۰ میلیون ریال به صورت بلاعوض، ۸ تن سیمان رایگان، ۲۰ میلیون ریال کمک معیشت بلاعوض برای خرید وسایل ضروری زندگی، ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه خرید وسایل و ۳۰ میلیون ریال نیز برای اسکان موقت به زلزله زدگان روستایی که واحدهای آن ها تخریب شده است، پرداخت می شود.

وی افزود: هیچ تفاوتی بین واحدهای تخریبی نوع یک و ۲ نیست و تنها اولویت بازسازی آن ها است که نوع یک ابتدا ساخته و نوع ۲ نیز بعد از نوع ۱ کار بازسازی آن شروع می شود و از فردا سرعت می گیرد.

دهقانی همچنین از ارایه ۱۰ کیسه سیمان رایگان به همه واحدهای تعمیری خبر داد و گفت: تسهیلات ۱۲۰ میلیون ریالی با ۲۰ میلیون ریال به صورت بلاعوض، ۸۰ میلیون ریال تسهیلات به همراه ۱۵ میلیون ریال کمک بلاعوض و ۶۰ میلیون ریال تسهیلات و ۱۰ میلیون ریال به صورت بلاعوض به ترتیب به واحدهای تعمیری نوع یک تا ۳ پرداخت می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران روز چهارشنبه در راس هیاتی از مسولین شهرستان قصرشیرین از جمله فرماندار و معاونین فرمانداری  در جمع زلزله زدگان روستاهای بخش مرکزی قصرشیرین در روستاهای آقابرار و کلانتر حضور یافت و از وضعیت بازسازی بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه