Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@07:57:32 GMT

ساخت اولین دستبند هوشمند برای نابینایان در جهان

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۱۷۳۴۹

ساخت اولین دستبند هوشمند برای نابینایان در جهان

مخترع ایرانی موفق به طراحی و ساخت اولین دستبند پوشیدنی ویبره-بریل هوشمند برای نابینایان شده است.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری آنا، سید اسرا پاکنهاد مخترع دستبند هوشمند و عصای هوشمند برای نابینایان، متولد 1369 است. وی که فارغ‌التحصیل رشته حسابداری از دانشگاه آزاد سنندج است، از ابتدا علاقه خاصی به کارهای الکتریکی و مکانیکی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر باعث شد که وقتی دانش‌آموز سال دوم دبیرستان بود، ایده ساخت دستبند هوشمند برای نابینایان را کلید بزند. در نهایت دستبند هوشمند جزو طرح‌های منتخب جشنواره خوارزمی 1386 شد.

پاکنهاد در این بیشتر توضیح می‌دهد: «بریل هوشمند نابینایان اولین اسمارت واچ جهان برای نابینایان است. این ساعت از طریق بلوتوث به گوشی هوشمند کاربر متصل می‌شود و می‌تواند به تمامی دستگاه‌های اندروید متصل شود. یک کیبورد بریل روی این ساعت تعبیه شده است که نابینایان و کم‌بینایان می‌توانند از طریق آن به‌راحتی تایپ انگلیسی، فارسی و شماره‌گیری کنند. همچنین امکان پاسخ و قطع تماس با این ساعت هوشمند وجود دارد».

با هر 20 دقیقه شارژ، این ساعت هوشمند به مدت چهار روز کار می‌کند.

پاکنهاد در کنار ساعت هوشمند، عصای هوشمندی نیز برای نابینایان ساخته است که کوچک‌ترین عصای سفید جهان است و با اشعه مادون قرمز کار می‌کند. وی در این باره بیشتر توضیح می‌دهد: «این عصای هوشمند می‌تواند تا180 درجه محیط اطراف کاربر را بررسی کند و نتایج آن را به حالت ویبره به کاربر منتقل می‌کند. طیف بررسی عصای هوشمند نابینایان قابل تنظیم، از پنج سانتی‌متر تا دو متر، است که پنج سانتی‌متر مناسب موقعیتی است که کاربر در جمعیت قرار دارد و دو متر نیز مناسب فضای باز است».

وی در ادامه افزود: «در ابتدا فکر نمی‌کردم که بتوانم این دستگاه را بسازم تا این که در سال 95 با مرکز رشد دانشگاه سنندج آشنا شدم و با تشویق‌ها و حمایت‌های آنها شروع به ساخت این محصول کردم. اما متاسفانه در حال حاضر در مرحله تجاری‌سازی قفل کرده‌ایم چراکه خبری از سرمایه‌گذارهای داخلی نیست».

پاکنهاد با بیان این که سرمایه‌گذار در ایران بسیار کم است، گفت: «همین امر منجر می‌شود که طرح‌ها بخوابند و به مرحله عملی شدن نرسند بنابراین مجبور می‌شویم که تکنولوژی را از کشور خارج کنیم و در اختیار کشورهای خارجی بگذاریم».

پاکنهاد پژوهشگر برتر سال 95 و 96، کارآفرین برتر سال 95، فناور برتر سال 96، بانوی اول جشنواره ربع الرشیدی تبریز سال 96 و جز پنج جوان برتر سال 95 و 96 شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) اقامه نماز یک دانشجوی بازداشت شده با دستبند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • مرد شماره ۲ استقلال عصای دست نکونام در تبریز
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • رسمی؛ شفیلدیونایتد به چمپیونشیپ سقوط کرد
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • (ویدئو) اقامه نماز یک دانشجوی بازداشت شده با دستبند
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو