Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، احترام برومند در برنامه سینما گفت: من سه فیلم «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی، «وقتی برگشتم» به کارگردانی وحید موساییان و «در سکوت» به کارگردانی ژرژ هاشم‌زاده را قبل از فوت داوود رشیدی بازی کردم، چون بعضی فکر می‌کنند بعد از فوت آقای رشیدی فراغت پیدا کردم و فعالیتم را در سینما شروع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به من چندان فیلمنامه پیشنهاد نمی‌شود و هنرپیشه حرفه‌ای نیستم. در فیلم «فروشنده» نقش خیلی کوچکی داشتم و این لطف آقای فرهادی بود که این نقش را به من دادند و دیده شد.

همسر زنده یاد رشیدی ادامه داد: دوست داشتم فیلم «وقتی برگشتم» را همه می‌دیدند، چون فیلم نجیب و باوقاری است که داستان و موضوع خانوادگی دارد و مربوط به طبقه‌ای از اجتماع است که در حال از بین رفتن هست. آن دو خانم مسن فیلم که من و خانم منظر لشکری بودیم، بقایای سنی هستند که در حال از بین رفتن هستند و تلاش آن‌ها برای حفظ کانون خانواده برایم جالب بود.

برومند تصریح کرد: فیلم «وقتی برگشتم» که در ابتدا نام قشنگ و فرنگ را داشت، خرداد ۹۴ تهیه و برای جشنواره فجر معرفی شد، اما پذیرفته نشد. وقتی شنیدم فیلم انتخاب نشده، پیش خودم گفتم شاید فیلم خوبی نبوده، اما مدتی بعد که آقای موساییان لوح فشرده فیلم را آوردند و آن را دیدم، بهتر از خیلی از فیلم‌های جشنواره آن سال بود.

وی همچنین تأکید کرد: به این خاطر خیلی تعجب کردم و این اتفاق لطمه بزرگی به فیلم زد، چون دوسال اکران آن طول کشید و شاید به دلیل خانوادگی و سنگین بودن، ذائقه مردم این فیلم‌ها را نمی‌پذیرد. فکر می‌کنم اگر فیلمی درست و به نظر سالم بیاید، باید رسانه ملی بیشتر از آن حمایت کند.

برومند درباره کتابخانه‌ای که در خانه‌اش قرار دارد، عنوان کرد: شاید بیش از نیمی از کتابخانه ما مربوط به هنر تئا‌تر و نمایشنامه‌های مختلف است و خیلی‌هایشان به زبان فرانسه است؛ کتاب‌های تاریخی و رمان هم زیاد داریم. در دیگر بخش‌های خانه هم کتاب داریم و به اینجا محدود نمی‌شود. عشق بزرگ آقای رشیدی، خواندن بود.

وی ادامه داد : در دنیای هنر اگر مجری‌گری و گویندگی را جزو آن بدانیم، فکر می‌کنم بیشتر در این زمینه استعداد دارم.

او در خصوص اعطای نشان داوود رشیدی گفت: همه خانواده تصمیم گرفتیم در اولین سالگرد اهدای نشان داوود رشیدی را داشته باشیم و این کار را ادامه خواهیم داد. امسال سوم شهریور این مراسم را در تئا‌تر شهر برگزار کردیم و نشانی را امیر اثباتی طراحی کردند. امسال در حوزه سینما به علیرضا داوود‌نژاد، در حوزه تئا‌تر محمد حسن معجونی و در حوزه مطبوعات نیز به استاد محسن میرزایی و امیر نادری نشان را اهدا کردیم.

برومند در پایان گفت: امسال در جشنواره بین المللی تئا‌تر کودک و نوجوان از من تقدیر کردند و خیلی خوشحال شدم که بعد از حدود چهل سال به یادم بودند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علی اصغر حسن زاده: تفکر ما سورپرایز کردن تیم ها در جام جهانی است!
  • شمسایی: خوشحالم با جام برگشتم/ برای ادامه همکاری باید جمع بندی کنیم+فیلم
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • گل علی اصغر حسن زاده به تایلند در جام ملت های فوتسال آسیا (تایلند 1-3 ایران)
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز