Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات فدراسیون شنا در حالی روز شنبه برگزار می شود که خانواده بزرگ این رشته انتظار مهندسی نشدن انتخابات و رای نیاوردن گزینه مد نظر وزارت ورزش را دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرانجام نوبت به برگزاری انتخابات فدراسیون شنا رسید. با اینکه مهلت ثبت نام کاندیدای ریاست این فدراسیون ۱۶ مهر ماه به پایان رسیده بود، فرآیند تائید صلاحیت افراد آنقدر طولانی شد که تا روز ۵ دی ماه یعنی ۴ روز قبل از تاریخ برگزاری مجمع انتخاباتی اسامی کاندیدا اعلام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت ۷ کاندیدا برای رقابت بر سر مسند ریاست این فدراسیون معرفی شدند. بر این اساس کاوه احمدی، رضا حبیبی، مهرزاد خلیلیان، حامدرضاخانی، محسن رضوانی، رضا فاطمی مقدم و مجید مشتاق عشق کاندیدای شرکت در این انتخابات هستند.

* حمایت وزارت از خلیلیان از ادعا تا واقعیت
در میان همه این اسامی اما نام مهرزاد خلیلیان خیلی زود به عنوان گزینه اصلی وزارت ورزش مطرح شد. غلامحسین کریمی که قبلا به واسطه طلب مالی از دوران ریاست آیت الهی کارش به دادگاه با رضوانی کشیده بود، به عنوان وکیل خلیلیان ثبت نام کرد. او در دفتر دبیرخانه مجمع صراحتا از نظر مساعد داورزنی معاون ورزش قهرمانی به خلیلیان برای ریاست فدراسیون خبر داد.

از آن جایی که خلیلیان از افراد نزدیک به معاون ورزش به شمار می رود، هر روز ذهنیت حمایت وزارت از او در مقابل محسن رضوانی رئیس مستقر فدراسیون پررنگ تر شد. تا جایی که با تعلل وزارت ورزش در معرفی کاندیدا، از گمانه زنی ها درباره احتمال مهندسی انتخابات به سود خلیلیان قوت گرفت. موضوعی که معاون وزیر در حاشیه مجمع بوکس به صراحت آن را رد کرد. اما موضوع سوال برانگیز در این میان چرایی حمایت وزارت از کاندیدایی مقابل محسن رضوانی رئیس مستقر فدراسیون و کارمند این وزارتخانه بود.

*رضوانی ورزشکاری که وارد سیاسی کاری نشد
بسیاری موضوع اختلاف رضوانی با معاون وزیر را بی ربط به ماجرای انتخابات کمیته ملی المپیک نمی دانند. حال آنکه رفتار سیاسی برخی دیگر از روسای فدراسیون ها از بروز چنین حواشی در آستانه انتخابات جلوگیری می کرد. رضوانی که از قهرمانان شنا و واترپلو ایران بود طی چهار سال کارنامه نسبتاً  قابل قبولی داشت. کسب دو میزبانی و حدود ۵۰ اعزام بین المللی و برگزاری سالانه ۳۷ عنوان مسابقه از جمله اقدامات او بود که موجب شد، کمتر به عدم کسب نتیجه در انتخابی المپیک و ناکامی شنا در کسب موفقیت های بزرگ بین المللی خرده بگیرند. تیم های ملی شنا، شیرجه و واترپلو ایران در دوران مدیریت او پوست اندازی کردند و جوان شدند، اما به اعتقاد بسیاری صرف کسب موفقیت های ملی و مسابقات آسیایی نمی توانست موفقیت بزرگی برای دوران ریاست او قلمداد شود و باید منتظر میوه دادن نهال های جدید در این رشته بود.  

تراز مالی مثبت با میراثی از خروارها بدهی
دو میلیارد و چهارصد میلیون تومان، این برآورد مجموع بدهی های فدراسیون شنا به جا مانده از دوران مدیریت گذشته بود که با روی کار آمدن تیم جدید به تدریج پرداخت شد. در حالی که تمام برنامه های این فدراسیون طبق تقویم انجام شد اما مدیریت مالی موفق و کسب درآمد از محل های مختلف موجب شد تا تراز مالی این فدراسیون بعد از سال ها در چهار دوره پیاپی مثبت شود. یکی از بدهی های قبلی فدراسیون مربوط به مبلغی دلار بود که فردی به نام کریمی در زمان ریاست آیت اللهی به فدراسیون داده بود. این فرد البته همان زمان به عنوان مدیر یا سرپرست تیم ملی منصوب شد اما بعد از اینکه رضوانی حاضر به تمدید مسئولیتش نشد، با شکایت به دادگاه پول خود را با نرخ چند برابری دلار مطالبه کرد.

تجهیز سخت افزار و سقف هایی که چکه می کند
تهیه دایوهای شیرجه بعد از حدود دو دهه، نصب اسکوربورد در استخر ۹ دی و نصب سکوهای شنا در استخر آزادی از جمله اقدامات فدراسیون برای تامین سخت افزار لازم بود. با این حال مشکلات عدیده سخت افزاری در استخر آزادی و ۹ دی تهران و چکه آب از سقف و سرمای هوای آن از بزرگترین چالش های سال های اخیر فدراسیون بود که حتی کار را تا پای تعطیلی لیگ شنا نیز کشاند. موضوعی که مشخص نیست سرانجام فدراسیون و یا سازمان تجهیز باید از پس حل آن برآیند.

دیپلماسی سازنده با رفع تعلیق و احقاق حق ایران
تغییرات پی در پی مدیریت در سال های گذشته موجب تعلیق فدراسیون شنا ایران از سوی نهادهای بین المللی شده بود. اما با انتخاب رضوانی به سبب روابط خوب او با نهادهای بین المللی این موضوع حل شد. کسب پنج کرسی بین المللی از جمله دستاوردهای این دوره بود. اگر چه رضوانی در راهیابی به هیات رئیسه فینا کم آورد اما ایستادگی او بر سر منافع ملی و دفاع از جایگاه ایران در مناسبات بین المللی موجب نزدیکی هر چه بیشتر ایران به کنفدراسیون شنا اروپا شد.
 
آزمونی برای وزارت و استقلال مجامع
وزارت ورزش و جوانان همراه بحث مهندسی انتخابات را رد کرده است. باید دید مجمع فدراسیون شنا که متشکل از نمایندگان ارگان های دولتی و روسای هیات ها است به چه کسی رای می دهد. آیا رضوانی بر حمایت وزارت ورزش برای ادامه فعالیت در این فدراسیون برخوردار است و یا اینکه مطابق ادعای وکیل خلیلیان او گزینه اصلی داورزنی برای این فدراسیون است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ظرفیت‌های کردستان با استفاده از حوزه ورزش

اسماعیل زارعی کوشا ظهر امروز در دیدار با سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی اظهار داشت: یکی از چالش‌های بزرگ استان در سال گذشته ذهنیت‌های منفی نسبت به استان بوده که توانستیم با معرفی استان تاحدود زیادی این نگاه ها را تغییر دهیم.

استاندار کردستان گفت: یکی از جنبه های مثبت حوزه ورزش ایجاد نشاط اجتماعی است و ورزش به خوبی می‌تواند این مهم را تحقق بخشد. 

وی حضور نخبگان ورزشی در استان را کمک بزرگی برای معرفی کردستان دانست و افزود: از این طریق سعی می‌کنیم کردستان و ظرفیت‌های آن را به مردم کشور معرفی کنیم.

زارعی کوشا در پایان برای میزبانی استان از اردو‌های و مسابقات ورزشی اعلام آمادگی کرد و گفت: ما به این فضا نیاز داریم و استان کردستان برای میزبانی از مسابقات حتما مدنظر قرار گیرد.

ورزش کردستان در حال توسعه است

سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی نیز در این دیدار اظهار کرد: ورزش کردستان در حال توسعه است و فضای صمیمی و دلگرم کننده موجود به ارتقای هرچه بیشتر توسعه کمک شایانی می‌کند.

نصرالله پریچهره با تاکید بر اینکه ورزش نیازمند فضایی آرام و به دور از استرس‌های روانی است، اضافه کرد: کردستان سرشار از آرامش و امنیتی است که ورزشکار به آن نیاز دارد و این مهم می‌تواند سبب توسعه ورزش در استان شود.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ رشته ورزشی پرطرفدار زیر پوشش فدراسیون انجمن‌های ورزشی است، بیان کرد: این رشته‌ها ورزش‌هایی پرطرفدار و مفرح هستند که کم‌ترین آسیب را نیز درپی دارند.

پریچهره گفت: آینده ورزش ایران و جهان در رشته‌های جدیدی است که نیازمند معرفی به جوانان است. 

مدیر کل ورزش و جوانان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به برگزاری اردو‌ها رو رویداد‌های مختلف ورزشی در استان گفت: سال قبل به اندازه ۲۰ سال میزبانی از مسابقات و اردو‌ها را برعهده داشته ایم. 

آمنه غلام ویسی افزود: با این حمایت‌ها آمادگی میزبان اردو‌های تیم ملی و مسابقات ملی و بین المللی را داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هاشمی پیگیر عدم‌حضور سرپرست‌ها در انتخابات/ مبینی نمی‌آید؟
  • معرفی ظرفیت‌های کردستان با استفاده از حوزه ورزش
  • اسبقیان: سوم اردیبهشت مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود/ به دنبال حضور هیئت مدیره نیستیم
  • معاون وزیر ورزش: واگذاری استقلال و پرسپولیس، آرزوی دیرینه هواداران است
  • مالکان سرخابی‌ها سوم اردیبهشت مشخص می‌شوند
  • اسبقیان:واگذاری استقلال و پرسپولیس،آرزوی دیرینه هواداران است
  • انتخابات ترای اتلون| حججی رئیس فدراسیون شد/ کنایه‌های جدی گودرزی به احمد نامنی
  • اعتراض گودرزی در انتخابات ترای اتلون/اسبقیان:رای نمی‌دهم
  • آمادگی ایجاد کمپ بین‌المللی کاراته کشور در همدان را داریم
  • ساختن از پایه با مدیران کاربلد دوای ورزش خراسان رضوی است