Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@01:35:36 GMT

قرمه سبزی محلی خوش عطر گیلانی درست کنید

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۱۸۹۹۲

قرمه سبزی محلی خوش عطر گیلانی درست کنید

تا گوشت نیم پز شود سبزی که ریز خرد شده را با روغن سرخ می‌کنیم. دقت کنید تا سبزی خوب سرخ شود، ولی نه زیاد از حد، چون تلخ می‌شود. 

سرویس سبک زندگی فردا:  قرمه سبزی جز آن دسته خورش‌های ایرانی است که می‌شود گفت: بین اکثریت ما از نظر خوشمزگی و مورد علاقه بودن حرف اول را می‌زند، به نقل از بیتوته حالا گیلانی‌های عزیز که همه جا به خوش غذا بودن معروف هستند یک قرمه سبزی ویژه دارند که داخل آن از بادمجان و گوجه استفاده شده و در طعم و مزه نه تنها از قرمه سبزی اصلی چیزی کم ندارهد بلکه فقط کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا دیگر بادمجان و گوجه پای ثابت قرمه سبزی‌هایتان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی گیلانی:

سبزی قرمه ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لیمو عمانی ۴ الی ۵ عدد
لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز ۱/۳ لیوان
پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
آبغوره به مقدار لازم
بادمجان کوچک و قلمی ۴ الی ۵ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد


نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

* سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیه ۱/۳ مقدار آنها)

* ۵۰۰ گرم گوشت خورشی بدون استخوان یا ۶۰۰ گرم گوشت خورشی با استخوان ترجبحا گوسفندی

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی:

ابتدا پیاز را رنده یا خرد کرده و بعد با کمی روغن آن را تفت می‌دهیم تا کم کم طلایی شود.

حالا گوشت خورشی را به اندازه دلخواه خرد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت می‌دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

بعد از تغییر رنگ گوشت زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و باز کمی مواد را با هم تفت می‌دهیم. حالا لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز را بر طبق سلیقه مان به گوشت اضافه می‌کنیم.

بعد حدود ۵ لیوان آب جوش به موادمان اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم و شعله را کم می‌کنیم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند.

تا گوشت نیم پز شود سبزی که ریز خرد شده را با روغن سرخ می‌کنیم. دقت کنید تا سبزی خوب سرخ شود، ولی نه زیاد از حد، چون تلخ می‌شود. 

بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی را به خورش اضافه می‌کنیم. لیمو عمانی‌ها را هم می‌ریزیم. بعد از پختن لوبیا و گوشت به میزان لازم نمک و آبغوره هم به خورش اضافه می‌کنیم.

بعد تا خورش همین طور روی حرارت ملایم دارد کم کم می‌پزد تا جا بیفتد و آب آن هم کم شود. بادمجان‌هایی را که تلخی آن را گرفتیم سرخ می‌کنیم. بعد گوجه‌ها را هم که به آن نمک زدیم را سرخ می‌کنیم.

حالا خورش مان هم به روغن افتاده و آب آن کم شده. یادتان باشد راز خوشمزگی قرمه سبزی آرام پختن و خوب جا افتادن و کم آب بودن آن است.

در ۱۵ دقیقه انتهایی جا افتادن خورش بادمجان‌های سرخ شده را هم به خورش اضافه می‌کنیم تا یکم با خورش قل بزنند و طعم بگیرند.

حالا خورش بادمجان خوشمزه و گیلانی ما حاضر است و وقتی که داریم آن را داخل ظرف سرو می‌ریزیم گوجه‌ها را هم روی قرمه سبزی گذاشته و بعد ظرف قرمه سبزی را سر سفره می‌بریم. نوش جان

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان در حاشیه برگزاری دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گفت: هدف نهایی از این طرح آموزش دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق است تا بخش زیادی از هم استانی ها با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

هاشم اسماعیلی در حاشیه دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح مشترک بین هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در جهت کاهش آمار غریق در سطح استان به عنوان استان ساحلی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به وجود ۳۴ منطقه آموزش و پرورش در استان، مسئولین انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی از هر یک از مناطق در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حضور دارند.

اسماعیلی تصریح کرد: مطالب این دوره توسط اساتید و مدرسین حوزه نجات غریق و غواصی استان تولید و ارائه می شود.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این طرح به عنوان سفیران و مدرسین دوره‌های پیشگیری از غرق شدگی در مدارس سطح استان مخصوصاً مدارس متوسطه اول و دوم دانش آموزان را تحت آموزش قرار می‌دهند.

اسماعیلی در خصوص هدف اجرای این طرح گفت: با توجه به حضور گردشگران در سواحل گیلان همچنین عدم آشنایی و اطلاع برخی از هم استانی های خودمان با مسائل حوزه نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی و اینکه هر ساله بخشی از مغروقین سواحل گیلان از بومیان استان اعم از کودکان، جوانان و حتی بزرگسالان هستند لذا سعی کردیم این طرح را به عنوان یک طرح پیشگیری در گیلان عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به طرح دانش آموزی همیار پلیس تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق، موارد فرا گرفته در این دوره‌ها را به خانواده‌هایشان انتقال دهند تا با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۲۷ هزار داوطلب گیلانی در نوبت اول کنکور سراسری
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی در ۲ گروه آزمایشی
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • مجنون گیلانی که ده‌ها سال آواره‌ی دریا بود/ عشق لیلا با «کاجامه‌ خوس» چه کرد؟
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی
  • لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی