Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ در این دیدار که شهردار نیز حضور داشت، رئیس شورا ضمن تقدیر از آقایان حسنی و جعفرزاده، دو تن از نمایندگان مجلس که دعوت اعضای شورا را پذیرفتند؛ تصریح کرد: برای رشد و پیشرفت رشت نیازمند همراهی نمایندگان پارلمان ملی و محلی هستیم.

امیر حسین علوی، گزارشی از فعالیت های شورای پنجم ارایه داد و ابراز کرد: شورای پنجم به سرعت توانست با ۱۱رای شهرداری با تجربه و تخصص انتخاب نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با وجود اختلاف نظر و سلیقه اعضای شورای پنجم مصمم هستند که مشکلات را با همدلی مرتفع نمایند.

علوی همچنین گفت: وظیفه شورا افزایش مشارکت های اجتماعی است و بر همین اساس با اقشار مختلف جامعه نشست های مکرری برگزار کرده ایم.

رئیس شورا، از برنامه ها و طرح های کمیسیون های تخصصی شورا مواردی را بیان کرد و افزود: حضور دو نماینده رشت در کمیسیون تلفیق اتفاق مبارکی است و امیدواریم سهم شهرداری رشت از اعتبارات دولتی متناسب با مشکلات کلانشهر رشت باشد. اگر امروز مطالبه ای در سطح جامعه برای حل معضل سراوان رودخانه ها و. شکل گرفته نیازمند همراهی نمایندگان مجلس است.

وی تاکید کرد: شهرداری رشت برای پروره های بازافرینی و احیای بافت فرسوده نیازمند همراهی نمایندگان رشت و تامین اعتبارهای دولتی است.

در این دیدار، همچنین روسای کمیسیون های تخصصی شورا، از حوزه تخصصی خود مشکلات رشت را بیان کردند.

برای نوسازی تاکسیرانی نیازمند تسهیلات دولتی هستیم

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا گفت: بقدری معضلات و دردهای رشت زیاد است و نمایندگان مجلس قطعا بهتر از ما خبر دارند.

اسماعیل حاجی پور ابراز کرد: وضعیت شهرداری اصلا خوب نیست و همه ما داریم تلاش می کنیم که این مشکلات رفع گردد. با تمام این مشکلات می باید چند پروژه مهم در بخش ترافیکی اجرایی گردد.

وی افزود: مرکز کنترل ترافیک در دهه فجر به بهره برداری می رسد ولی برای راه اندازی آن ۵۰۰میلیون تومان اعتبار را بزحمت تامین کردیم. و برای نوسازی تاکسیرانی نیازمند اعتباریم و این در شان شهر ما نیست که ماشین های فرسوده در رشت تردد نمایند و در فرودگاه رشت سمند به مسافران خدمات دهد.

عضو شورا یادآور شد: باید تاکسی هایی ما در شان این مردم داشته باشیم. اما باید شرایط اعطای تسهیلات بانکی فرآهم شود اگر نمایندگان بتوانند بخشی از سپرده اخذ وام را تامین نمایند، می توانیم نوسازی تاکسیرانی را اجرایی نماییم.

حاجی پور ابراز کرد: ساماندهی رودخانه ها آرزوی قلبی همه است و این امکان هست که از توان دکتر نوبخت استفاده شود. متاسفانه سال گذشته برای اعتبار تخصیص یافته مدیریت واحد درنظر گرفته نشد. باید شرایطی فراهم شود که رودخانه ها را بحران ملی ببینیم و اعتبار دولتی را اخذ و مدیریت اجرایی آن را به شهرداری بسپارید.

رسیدن به مقصد گردشگری با شعار رشت ۲۰۲۰

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا نیز گفت: در ادوارگذشته شورا نیز چنین نشست هایی با حضور نمایندگان رشت تشکیل شد ولی استمرار نداشت.

محمد حسن عاقل منش خواستار تداوم چنین نشست هایی شد و تاکید کرد: نمایندگان ما در پارلمان محلی و ملی می باید خواسته های خود را باهم فریاد بکشند و برای حل معضلات برنامه زمانبندی ایجاد نماییم. تاکی باید حرف از مشکلات رودخانه ها بزنیم و شاهد رفع مشکل نباشیم.

وی تصریح کرد: در ادوار گذشته برای حل مشکلات شهر تدابیری اندیشیده شد. کارشناسان معتقدند تلاش برای ایجاد زیر ساخت های گردشگری می تواند رونق اقتصادی را همراه داشته باشد.

عاقل منش ابراز کرد: شهر تبریز سال ۲۰۱۸مقصد گردشگری قروین ۲۰۱۹ و اگر رشت ۲۰۲۰ خود را مقصد گردشگری معرفی کند، همه از مسئولان و مردم ملزم می شوند بسمت این سند توسعه ای حرکت کنند.

وی به آمارهای گردشگری رشت که جزو رتبه های نخست است، اشاره نمود و تصریح کرد: باید حول یک محور حرکت کرده و از تمام توان برای رسیدن به این مقصد حرکت کنیم.

عاقل منش به پتانسیل های فکری و اجرایی در شورای پنجم اشاره نمود و تاکید کرد: اعضای شورا باهم بودن را همراه شهردار در این دوره تجربه خواهند کرد.

رودخانه های رشت و سراوان اساسی ترین معضل رشت

رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورا نیز در این نشست، روز بصیرت ملت و ۸و ۹دی را یادآور شد و گفت: مهمترین مطالبه مردم رشت ارتقای سلامت مردم و ارتقای کیفی سطح زندگی است و احیای رودخانه های رشت و حل معضل سراوان اساسی ترین این مطالبات هستند.

فاطمه شیرزاد افزود: ذخایر جنگلی ما با زباله های سراوان در حال نابودی است و هنوز نتوانسته ایم با کمک سمن ها و مسولان به یک راه حل اساسی برسیم. بنابراین خواستار تقویت اعتبارات ملی هستیم.

وی به بودجه نویسی کشور در مجلس اشاره نمود و تاکید کرد: معضل سراوان موجب شده کل استان بوسیله آلودگی دریای خزر آلوده گردد.

عضو شورا نوسازی ناوگان تاکسیرانی با استفاده از فرصت منطقه آزاد انزلی را هم از دیگر مطالبات مردم رشت خواند و تاکید کرد: اجازه ندهید در خانه ملت، حق مردم رشت ضایع شود و اعتبار لازم را برای اتمام راه آهن تخصیص دهید.

تلاش کمیسیون بودجه برای خروج از رکود ساخت و ساز

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز ابراز کرد: اصلاح تعرفه عوارض بیشترین سهم بررسی کمیسیون بودجه را داشته است. همچنین شورا تلاش کرده با تصویب لایحه تشویق در بخش ساخت و ساز بخشی از مشکلات مالی شهرداری را مرتفع نماید.

فرهام زاهد گفت: در بودجه سال بعد کاهش بودجه و افزایش غیر واقعی بودجه را نخواهیم داشت. و اراده جدی در بین اعضا و شهردار وجود دارد که با هرگونه رانت و فساد و کاهلی در مجموعه مدیربت شهری برخورد شود.

وی به توصیه های مقام معظم رهبری اشاره نمود و تقاضا کرد: همدلی، اتحاد بین شورا و شهردار و مجمع نمایندگان بیشتر صورت گیرد و با نگاه قانونی و احترام به قانون عمل نماییم.

اخذ بودجه های ملی برای حل مشکلات حیاتی است

جلال الدین محمد شکریه نیز گفت: نمایندگان خانه ملت و پارلمان محلی دردهای مشترکی دارند. اخذ بودجه های ملی برای حل مشکلات حیاتی است.

عضو شورا گفت: بحران مالی شهرداری اجازه اجرای طرح های عمرانی را نمی دهد باید کمک کنیم از این مرحله عبور کنیم.

عضو سازمان سرمایه گذاری تصریح کرد: برای تسهیل معاملات، آیین نامه سازمان سرمایه گذاری اصلاح و تصویب شد و سرمایه گذارانی هم اعلام امادگی کرده اند و بابد شرایط برای حضورشان جدی گردد.

وی تاکید کرد: فعالیت شورای پنجم در این مدت نشان داد که تلاش دارد با خردگرایی برای حل معضلات گام بردارد.

کار در شورا سخت تر از حضور در مجلس است

احمد رمضانپور دیگر عضو شورا نیز خواستار استمرار این جلسات شد و خطاب به نمایندگان رشت گفت: حال رشت خوب نیست؛ در بخش مالی، عمرانی، معضلات زیست محیطی و ... .

عضو شورا به مسدود شدن حساب های شهرداری اشاره نمود و افزود: امیدواریم سرطانی که امروز رشت بدان مبتلا شده، بدخیم نبوده و قابل درمان باشد. امروز ما با یک بحرانی مواجه شده ایم که کار در شورای شهر رشت برای من سخت تر از حضور در مجلس است.

وی از همکاری مردم و مشارکت گسترده در انتخابات تقدیر کرد و افزود: بهترین ها در این شورا جمع هستند و شورایی همگون و وحدت پذیر هستند.

عضو شورا تاکید کرد: به اذعان مردم، وزن این شورا بالاتر از شوراهای دیگر است و شاهد این ادعا، انتخاب شهرداری متخصص و با تجربه در حیطه شهرداری است و نصرتی بهترین انتخاب بود. بنا داریم با توکل به خدا و پشتوانه مردم و نخبگان ، رشت بهتر ایجاد نماییم و این مستلزم همت والای همگان و بخصوص مسئولان و نمایندگان در پارلمان ملی است.

رمضانپور به موانع حضور سرمایه گذاران اشاره نمود و تاکید کرد: باید بستر حضور سرمایه گذار را فرآهم نماییم و موانع حضور ایشان را برداریم زیرا امروز با بدون سرمایه بخش خصوصی امکان حل مشکلات نیست.

وی افزود: ایجاد کمربندی رشت، تلاش نمایندگان را می طلبد و از نمایندگان انتظار داریم این وظیفه را بردوش وزارت راه بیندازید و از اعتبارات ملی برای ایجاد آن استفاده نمایند.

عضو شورا تصریح کرد: با روابط دوستانه بسیاری از مشکلات قابل حل است و از همین ارتباطات، نمایندگان می توانند برای ایجاد زباله سوز، رینگ دور شهر، و ساماندهی رودخانه ها، اعتبار دولتی دریافت نماییم.

محمد حسن علیپور نیز در این جلسه گفت: حق مردم شریف رشت این نیست. حق مردم بالاتر از این است و تقاضا دارم به درد این مردم رسیدگی نمایید.

حامد عبدالهی نیز گفت: با توجه به جمعیت و وسعت رشت، می باید تلاش کنیم مشکلات رشت را حل کنیم.

اسناد خزانه ای مسکن مهر دریافت شود

رئیس شورای شهرستان رشت خواستار تدوام این جلسات و پیگیری مصوبات این نشست ها شد و تصریح کرد: حاضرم رابط بین نمایندگان بوده و مصوبات این نشست ها را پیگیری نمایم. قطعا سرمایه گذاران پایتخت نشینی هستند که نمایندگان می توانند با ارتباطات به سمت رشت سوق دهند.

خزانه دار شورا، بستن حساب های شهرداری را عمده ترین مشکل شهرداری رشت دانست و افزود: تقاضا دارم یک شعبه در دادگستری مشخص نمایید تا با نگاه ویژه به مشکلات شهرداری رشت توجه شود.

وی به مشکلات مسکن مهر و عدم تخصیص اعتبارت عمرانی وزارت مسکن شد و تصریح کرد: اسنادی که در خزانه وجود دارد باید مطالبات سازمان مسکن در حوزه مسکن مهر دریافت شود.

اکنون ۱۱ میلیارد تومان هست و باید دریافت و در شهرداری هزینه گردد.

عبدالهی ایجاد رینگ میدان گیل به مسکن مهر را هم نیاز رشت خواند و ابراز کرد: زمینهای این محدوده در مالکیت شرکت سپید رود است و قرار است به دستگاه دیگری واگذار شود و اگر چنین واگذاری به نهاد دیگری صورت گیرد، دیگر شهرداری توان مالی برای تملک و ایجاد رینگ شهر را ندارد.

خزانه دار شورا تصریح کرد: از دکتر نوبخت انتظار داشتیم که نگاه ویژه ای به زادگاه خود داشته باشند و از اعتبارات ملی برای تکمیل راه آهن استفاده نمایند.

بوستان ۴۵۰هکتاری لاکان به نام شهرداری سند خورد

نصرتی شهردار رشت نیز در حضور نمایندگان گفت: امروز پارک ۴۵۰هکتاری لاکان رسما به نام شهرداری سند خورد و سرمایه گذاری هم برای این بوستان اعلام آمادگی کرده است.

نصرتی همچنین گفت: در بسباری از موارد نیاز مالی نداریم ولی اتحاد و همدلی می تواند شرایط حضور سرمایه گذار را تسهیل نماید.

شهردار رشت افزود: برنامه چشم انداز رشت مستلزم همراهی همه است و این اتحاد پیش زمینه بخش دوم یعنی آمدن سرمایه گذار است.

نصرتی از تلاش برای دریافت اسناد خزانه و دریافت منابع سازمان مسکن خبر داد و یادآودر شد: به کمک نمایندگان این اعتبار قابل دریافت است و می توانیم در حوزه عمرانی هزینه کنیم.

شهردار رشت همچنین گفت: معضل رودخانه های رشت ملی است و با توجه به اعتباری که قبلا دریافت شده، امسال می توانیم منابع خاصی را جذب نموده و با نظر استاندار محترم، مدیریت هزینه این اعتبار با شهرداری خواهد بود.

صورتجلسه های شورا به نمایندگان مجلس داده شود

جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس در تالار شورا گفت: فصل الخطاب در کشور مقام معظم رهبری است. و کسی که مشکلاتی در شهر ایجاد کرده با وجود پیام رهبر انقلاب امروز هم تشنج آفرینی می کند. هرچند ما از گذشته با روحیه این فرد آشنا بودیم.

جعفرزاده ابراز امیدواری کرد شورای پنجم با تضارب افکار با همدلی در کنار هم باشند.

وی گفت: بزرگانی در این جمع هستند که وزن شورا را بالا برده اند و از تشنج های دوره قبل صدایی به گوش نمی رسد.

جعفرزاده ابراز کردند: خوب بود لاهوتی عضو کمیسیون تلفیق هم به این نشست دعوت می شد.

وی خواستار ارایه صورتجلسه های شورا به نمایندگان مجلس شد و گفت: افتخار ما این است که در خدمت نمایندگان پارلمان محلی باشیم ولی دریغ از اینکه یک افتتاحبه دعوت شویم. می توانید یک رابط پارلمان تعیین کنید تا ما هم کمک حال اعضای شورا باشیم.

جعفرزاده در مورد بودجه ابراز کرد: ۱۸میلیارد دولت بنا دارد صرفه جویی کند و تصمیم دولت این است که صرفه جویی به خود استان برگردد.

نماینده مجلس در بخشی از سخنان خود گفت: ۴۸درصد یارانه بگیران حذف می شوند و ۷۰۰میلیارد از صرفه جویی این بخش به گیلان تخصیص می یابد. این بخش قرار است در تملک دارایی پروژه های عمرانی هزینه شود. و حداقل ۳۰درصد اعتبار سالیانه از همین منبع باید به رشت تخصیص یابد و بابد از اکنون برای ان برنامه داشته باشید.

جعفرزاده گفت: بنده از بودجه مصوب سال گذشته و امسال رشت بی اطلاع هستم و نمی دانم امسال چند درصد درامد محقق شده است و یا از فرصت اصلاح بافت فرسوده که مصوبه قانونی دولت دارد بهره مند شده اید با خیر؟

نماینده رشت در مورد تلاش دولت برای نوسازی تاکسیرانی از منطقه آزاد هم خبرهای خوشی داد و گفت: تاکنون یک نامه به من ارجاع نشده که من پیگیری نکرده باشم. ما امادگی داریم برای رشت خدمت کنیم.

وی در بحث دو رودخانه رشت نیز گفت: دکتر نوبخت امادگی دارد ۲۰۰میلیارد اعتبار جدید برای ساماندهی رودخانه ها تخصیص دهد. ولی سوال اینجاست که ۵۰ میلیارد که تخصیص دادیم کدام نهاد مسئول پاسخگویی است. هنوز هیج نهادی و استاندار گزارش نداده چه کار کرده من به سازمان بازرسی هم گزارش دادم این تخلف یک دستگاه هست که ۵۰ میلیارد را برای بدهی های خود هزینه کرده است.

جعفرزاده در مورد مشکل پسماند هم گفت: دولت نگاه ویژه ای برای استان های شمالی دارد و ۲۰۰میلیارد اعتبار تخصیص داده شده است.

وی تاکید کرد: برای کمربندی رشت هم تلاش خو.اهد کرد و افزود: کمربندی را در وزارت کشور کمربندی تعریف کنید تا در وزارت راه بتوانیم اعتبار بگیریم. بدین منظور جلسه ای با وزارت راه و شهرسازی و با حضور اعضای شورا برگزار نماییم تا اعتبار لازم دریافت شود.

جعفرزاده: در حوزه سرمایه گذاری هم گفت: سرمایه گذاران را به سازمان سرمایه گذاری شهرداری می فرستیم و اگر برای رفع موانع نیازمند مذاکره در سطح کلان بود، آمادگی داریم آن را رفع نماییم.

ریاست شورا گفت: برای مباحث کمربندی و ارزش افزوده میل و اشتیاق برای ما هست که بتوانیم با حضور نمایندگان مصوباتی صورت می گیرد که اجرایی گردد.

از توان هر ۳نماینده رشت استفاده شود

محمد صادق حسنی، دیگر نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی هم گفت: بعد از دو سال از فعالیت بنده اول بار است به صحن شورا دعوت می شوم و دوست دارم از توان هر ۳نماینده استفاده شود.

وی در مورد حل مشکل ارزش افزوده هم گزارش هایی ارایه داد و ابراز کرد: قانونا نمی توانیم در کار شورای شهر رشت دخالت کنیم ولی وظیفه خود می دانیم که پیگیر درخواست ها و مطالبات پارلمان محلی رشت باشیم.

حسنی در مورد معضل رودخانه ها هم گفت: هر ۳نماینده متحدا خواستار واگذاری رودخانه های رشت به یک سرمایه گذار و با تایید فرمانداری باشند. ولی فرماندار گزارش نداد که خروجی این دیدار چه شد.

وی خواستار تغییر نگاه به سرمایه گذاران شد و تاکید کرد: به هرکس پول دار است نباید بدبین باشیم و توقع نداشته باشیم که فقط زیان دهد و سود نبرد. سرمایه گذار اعلام کرده بود که برای رودخانه ها سود خوبی هم عاید شهر می شود. ولی مدیریت شهری باید ریسک پذیر باشد، با دستگاه های نظارتی و نمایندگان مجلس هم هماهنگ باشند.

نماینده مردم رشت در مجلس تصریح کرد: مشکل زباله و سراوان را حتی دولت هم نمی تواند حل کند و باید از بخش خصوصی استفاده کرد. اگر ایجاد نیروگاه زباله سوز بصورت رقابتی صورت گیرد، قطعا سرمایه گذار هم ورود می کند و این مستلزم افزایش قیمت برق از سوی وزارت نیرو است.

جلسه رسمی و فوق العاده شورا با این مصوبات پایان یافت: پیگیری اخذ مطالبات مسکن مهر از وزارت مسکن، پیگیری اعتبار برای ساماندهی رودخانه ها از وزارتخانه های مرتبط، احداث کمربندی شهر ،اخذ گزارش اعتبارات دریافت ارزش افزوده و پیشنهاد تشکیل جلسه با وزارت راه و شهرسازی برای تامین اعتبار کمربندی شهر، ارایه گزارش مکتوب بودجه های سنوات اخیر شهرداری رشت به نمایندگان مجلس و تشکیل جلسه ماهیانه در پنجشنبه پایانی هر ماه.

همچنین در پایان این دیدار و گفتگو، عبدالهی، رئیس شورای استان، رابط پارلمانی شورای شهر رشت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم

پنجاه و هشتمین برنامه دادستان با بررسی دو موضوع مسائل کارگران گروه ملی فولاد و بررسی سفر رئیس جمهور به استان سمنان از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو پخش شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، پنجاه و هشتمین برنامه دادستان با بررسی دو موضوع مسائل کارگران گروه ملی فولاد و بررسی سفر رئیس جمهور به استان سمنان از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو پخش شد.

تعیین حقوق و دستمزد امسال محل اشکال است
عبدالله درویشی نماینده کارگران گروه ملی فولاد در بخش اول این برنامه با اشاره به مسئله حقوق و دستمزد کارگران در ابتدای سال ۱۴۰۳ گفت: تصمیمی که شورای عالی حقوق و دستمزد می‌گیرد یک سال تمام کارگران از آن تاثیر می‌پذیرند و گله‌هایی نسبت به این تصمیم وجود دارد.

وی افزود: طبق آمار رسمی تورم سال گذشته ۴۳ درصد بود در صورتی که افزایش دستمزد در سال جدید ۳۵ درصد برای حداقل دستمزد و ۲۲ درصد برای سایر سطوح بوده و همین موضوع محل اشکال است.

درویشی ادامه داد: اگر ۴۳ درصد حقوق‌ها افزایش می‌یافت کارگر فقط می‌توانست تورم سال پیش را بگذراند و تورم امسال نیز به این شکاف می‌افزاید و کارگر به جای اینکه رو به جلو حرکت کند، دنده عقب می‌رود و از خواسته‌ها و امیالش کوتاه می‌آید.

مشکلات گروه ملی فولاد از آغاز تاکنون
نماینده کارگران گروه ملی فولاد با اشاره به مسائل کارگران این شرکت گفت: گروه ملی صنعتی فولاد ایران در سال ۱۳۹۰ به واسطه اختلاس وارد بحران شد و خروجی آن آقای خاوری بود که وی، ال سی در بانک ملی باز کرد و با عدم پرداخت آن شرکت وضعیت بدی پیدا کرد و کارگر نیز از این وضع آسیب دید.

وی افزود: به دلیل این مسائل دادستانی در اواخر سال ۱۳۹۶ به دلیل بدهی به بانک ملی تکلیف کرد این شرکت را به دلیل طلبش باید بردارد و در این فراز و فرود‌ها خیلی اوقات حقوق نمیگرفتیم و حساب شرکت بسته می‌شد و این مسئله باعث ضربه دیدن کارگران شد.

درویشی بیان کرد: سال ۱۴۰۰ مطالبه مزدی از سوی کارگران مطرح شد که این مطالبه در سال ۱۳۷۵ مصوب شده است و در قانون کار نیز ذکر شده است و امسال بعد از بیش از ۲۷ سال در گروه ملی فولاد، طرح طبقه بندی مشاغل دو ماه است که اجرایی شده است.


نماینده کارگران گروه ملی فولاد عنوان کرد: سال ۱۴۰۰ مدیرعامل سابق در سالن اجتماعات وعده انجام طرح طبقه بندی مشاغل را داد و دستور این کار صادر شد، اما در سال ۱۴۰۲ طرح تقریبا نهایی شد و نمایندگان کارگری و سرپرستی و شرکت ثالث (شرکت مسعود) تعیین شد.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ این قضیه رو به نهایی شدن می‌رفت که اصطحکاک‌هایی بین کارگر و کارفرما به وجود آمد و کار فرما به دنبال طرح طبقه بندی نبود و کارگر هم نمی‌خواست بیشتر از این صبر کند و حق قانونی خود را می‌خواست.

درویشی: فقط مطالبات صنفی را پیگیری می‌کنیم
درویشی تصریح کرد: در تمام این ۱۲ سال هیچوقت کارگران نخواستند که اعتراضات صنفی و معیشتی ملعبه در دست شبکه‌های خارجی و معاند شود و  شیوه مطالبه‌گری را به خوبی بلد بودیم و اعتراضات لایه بندی شده انجام می‌شد.

این فعال کارگری بیان کرد: ما در این مملکت زندگی می‌کنیم و عاشق انقلاب هستیم و دوست نداریم وارد چالش و هیاهو شویم و فقط مطالبات صنفی را پیگیری می‌کنیم؛ حتی شبکه‌های معاند تماس می‌گرفتند که ما بیانیه بدهیم و انتخابات را تحریم کنیم، اما ما تمام این توطئه‌ها را خنثی کردیم.

وی افزود: منِ کارگر باید فضا سیاسی را تحلیل کنم و گزک دست دشمن ندهم و مشکلات کیفری و حقوقی برای کارگران ایجاد نکنیم از طرفی نیز باید به امر تولید بپردازیم و همزمان مطالبات را نیز پیگیری کنیم و سوال من این است که کارگر مگر با یک دست چند هندوانه می‌تواند بلند کند و به خاطر اعتراضات صنفی باید در چند جبهه بجنگد.

گروه ملی برای تولید اهمیت و ارزشی قائل نیست
نماینده کارگران گروه ملی فولاد در ادامه بیان کرد: این صورت جلسه خاتمه مطالبات مزدی کارگران بود و ما متعهد شدیم از هفت اسفند به محل کار برگردیم و خواسته‌ها را از طریق وکیل پیگیری کنیم.

درویشی عنوان کرد: بعد از آن بدعهدی‌هایی از سوی شرکت صورت گرفت، اما کارگران خویشتن داری کردند، چون متعهد شده بودیم که طبق صورت جلسه اقدام کنیم؛ حقوق اسفند روز ۲۸ برای برخی از افراد واریز شد و برخی نیز بعد از سال حقوق گرفتند.

وی ادامه داد: در نهایت شب عید ۴ نفر از پرسنل اخراج شدند، ۷۰ پرسنل به کمیته انضباطی احضار شدند و ۱۴ پرسنل نیز به ورزشگاه غدیر اهواز تبعید شدند که این‌های نیرو‌های تخصصی فولاد بودند و در آستانه بارنشستگی در جای دیگر مشغول کار شدند.

این فعال کارگری اظهار کرد: شرکت گروه ملی مشکلات مالی بسیاری دارد و در برخی از جا‌ها افرادی که متخصص هستند را فراری داده است و برخی از پرسنل شرکت با حقوق‌های خیلی بالاتر در خارج از کشور و کشور‌های حوزه خلیج فارس مشغول به کار شدند.

وی افزود: گروه ملی برای تولید اهمیت و ارزشی قائل نیست و همین الان در تولید مواد اولیه مشکل دارد و نیروی متخصص را بی انگیزه کرده است و نیروی متخصص را به امضای قرارداد یک ماهه و سه ماهه تهدید کرده است؛ آیا کسی که قرارداد یک ماهه و سه ماهه امضا می‌کند انگیزه‌ای برای تولید خواهد داشت؟

قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است
درویشی بیان کرد: ماده ۷ تبصره دو قانون کار این اقدام که کسی که قراردادش در سنوات گذشته یک ساله بود را به قرارداد یک ماهه و سه ماهه تهدید کنید، رد می‌کند.

نماینده کارگران گروه ملی فولاد درباره آخرین وضعیت کارگران پیمانکاری شفق گروه ملی فولاد گفت: اعضای هیئت مدیره شرکت پیمانکاری شفق همین اعضای هیئت مدیره گروه ملی فولاد هستند که این امر تخلف است و شرکت شفق هیچ جای دیگر به غیر از گروه ملی فولاد فعالیت ندارد و معلوم است که سوری و ساختگی است.

وی افزود: پرسنل شرکت پیمانکاری شفق ۱۲۰۰ نفر هستند، اما شرایط شغلی کارکنان پیمانکاری خلاف قانون است؛ شرکت گروه ملی فولاد ۶۰ سال در حال فعالیت است و جز مشاغل مستمر محسوب می‌شود و شرایط این نیرو قرارداد موقت نیست و یکسری از اصلاحات از این ماده منتظر تایید شورای نگهبان است.

درویشی عنوان کرد: ۴۷ نفر از پرسنل شفق مجبور به امضای قرارداد یک ماهه شدند و ۱۲ نفر از پرسنل شفق اخراج شدند.

 درویشی نماینده کارگران گروه ملی فولاد در پایان گفت: ما به عنوان نماینده کارگران گروه ملی فولاد از تمام ظرفیت قانونی برای احقاق حقوق کارگران استفاده خواهیم کرد و حق قانونی خودمان می‌دانیم؛ زیاده خواه نیستیم، اما از حقمان کوتاه نخواهیم آمد و تن به استثمار بانک ملی نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید:

گروه ملی فولاد ملزم به اجرای «طرح طبقه‌بندی مشاغل» است / مرحله اول اجرای طرح ظرف ۴ روز انجام شد+ فیلم

طرح طبقه بندی مشاغل صراحت قانونی دارد / تعارض منافع در گروه ملی فولاد / وعده‌های نافرجام پارس جنوبی به کجا رسید؟ +فیلم

تجمع کارگران گروه ملی فولاد در مقابل استانداری خوزستان / بدعهدی بانک ملی در وصول مطالبات کارگران ادامه دارد

نتیجه موفقیت آمیز مطالبات کارگران گروه ملی فولاد/ از آب‌ سرطان‌زا شهر بیرم تا وعده‌های سرخرمن ۲۰ ساله +‌ فیلم

 

احیای ۲۰۰ واحد تولیدی در سمنان

در بخش دوم برنامه دادستان ایمان ملک دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان به بررسی مصوبات سفر دولت سیزدهم پرداخت و گفت: با توجه به دور اول سفر رئیس جمهور و سیاست‌شان در دوران قوه قضائیه، ایشان رویکرد خوبی مبنی بر احیای واحد‌های راکد تولیدی دارند و تاکنون تقریبا ۲۰۰ واحد احیا شده است.

وی افزود: هنوز هم واحد‌های راکدی در شرق استان وجود دارد که تعیین تکلیف نشده است، مثلا پالایشگاه پیروزی جزو واحد‌های استراتژیک استان بود که الان در آن بسته شده است که وضعیتش نامشخص است، یک مورد دیگر خودروسازی زامیاد است که باتوجه به تغییر وزیر صمت ما این مطالبه را داریم که مانند وزیر صمت قبلی سریعا پیگیری شود، یک شرکت دارویی دیگر هم وجود دارد که به هیچ عنوان تعیین تکلیف نشده است و درگیر گرفتن تسهیلات است تا شروع به کار کند.  



ملک بیان کرد: یک سری مطالبات را با عنوان مردمی‌سازی در جلسه‌ای که با حضور آقای محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور و جمعی از فعالان مردمی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برگزار شد داشتیم، فکر نمی‌کنم تاکنون در استان سمنان چنین جلسه‌ای با حضور مردم و مسئولان تشکیل شده باشد، این نشان دهنده درگیر شدن گروه‌های مردمی در مسائل استان است که البته با هدف اصلی فاصله داریم.

مردمی سازی؛ مطالبه دانشجویان سمنانی در سفر رئیس جمهور
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان گفت: یکی از مطالبات دیگر ما این بود تا مردمی‌سازی به دید و بازدید تقلیل پیدا نکند و ادامه‌دار باشد، باید گفتمان دولت که تاثیر مردم در امور کشور است تصویب شود، یعنی باید این گفتمان به گونه‌ای رقم بخورد که در دولت‌های بعدی هم باقی بماند.

وی افزود: یکی دیگر از مطالبی که ما در جلسات حاشیه سفر رئیس جمهور عنوان کردیم تخصیص منابع مالی برای شهر‌های استان بود، در هر شهری یک استعداد نهفته است و که به واسطه آن در کشور شناخته می‌شود، بسیج دانشجویی مطرح کرد که منابع مالی باید متناسب با استعداد تصویب شود و برپایه مزیت کاذب نباشد.

ملک یادآور شد: شرق استان سمنان مزیت کشاورزی دارد و چند سال اخیر مورد حمایت و بررسی قرار نگرفت و اراضی از حالت زراعی خارج شده، ما جزو ۳ استان برتر حوزه معدن هستیم که به صورت جدی بهش پرداخته نشده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

لزوم نظارت مستقیم وزارت صمت بر ایمنی معادن
 دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان در خصوص ایمنی معادن گفت: در حاشیه سفر رئیس جمهور نامه‌هایی را را به مسئولان تقدیم کردیم تا به دست وزیران برسد، به طور مثال برای بالا رفتن سطح ایمنی معادن چندین نامه را به همراهان آقای منصوری رساندیم تا به دست وزیر صمت برسانند و محتوای نامه مربوط به بخش نظارت مستقیم وزرات صمت در ایمنی معادن بود که نیاز است با توجه به اتفاقات مجدد احیا شود.

وی افزود: در بحث نهضت ملی مسکن اتفاقاتی افتاده است که در حوزه عمومی مردم نبوده است، به طور مثال تعدادی زمین در قالب طرح جوانی جمعیت واگذار شده است و هنوز خیلی از مردم در صف هستند و امیدواریم سرعت این اتفاق بیشتر شود.

ایمان ملک، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان در پایان گفت: یکی دیگر از انتقادات و موضوعات مهم ما این است که برخی از نمایندگان مجلس در دروه جدید منتخب نشده‌اند و در سفر رئیس جمهور حضور نداشتند، بالاخره تا پایان مجلس این عزیزان نماینده مردم هستند و باید پیگیر مطالبات مردم باشند.

فیلم کامل:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • مطالبات کارگران مازندران پیگیری می شود
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج