Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه شروع مذاکرات مقدماتی جهت تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در آلمان به منظور خروج از بن بست سیاسی طولانی مدت، احزاب برای هم شاخ و شانه کشیده و تاکید می‌کنند که از شروط مد نظر خود کوتاه نمی‌آیند. ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که قرار است مذاکرات مقدماتی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ بین احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات اوایل سال آینده میلادی آغاز شود رسانه های آلمانی از بالا گرفتن اختلافات بین طرفین مذاکره خبر می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته هفته نامه "اشپیگل"، حزب سوسیال مسیحی خواهان مدرنیزه کردن ارتش آلمان و افزایش بودجه نظامی در کشورش  و محقق کردن هدف ناتو مبنی بر افزایش بودجه دفاعی  کشور به 2 درصد تولید ناخالص ملی است. این در حالی است که حزب سوسیال دموکرات کاملا مخالف این مسئله است.

کشورهای عضو ناتو در سال 2014 چشم انداز افزایش بودجه نظامی اعضاء به 2 درصد تولید ناخالص ملی تا سال 2024 را در دستور کار قرار دادند. آلمان تا به حال با بودجه نظامی 1.2 درصد داخلی بسیار با این هدف فاصله دارد.

"زیگمار گابریل"، وزیر امور خارجه آلمان و مارتین شولتز، رئیس حزب سوسیال دموکرات شدیدا مخالف این مسئله هستند. گابریل تحقق این هدف را انطباق بیش از حد اروپا با آمریکا ارزیابی کرده است. در این شرایط گفت و گوهای مقدماتی بین اتحادیه احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات قرار است در 7 ژانویه آغاز شود.

حزب سوسیال مسیحی بر این عقیده است که برای یک آلمان امن تر که مسئولیت های بین المللی و اروپایی بر عهده دارد یک ارتش قدرتمند و مدرن ضروری است و بودجه نظامی باید افزایش یابد.

حزب سوسیال دموکرات نیز در مبارزات انتخاباتی برای افزایش بودجه نظامی در آلمان البته نه در این اندازه که مد نظر اتحادیه احزاب متحد مسیحی است سخن گفته بود.

گابریل این انتقاد را وارد می کند که با دو برابر شدن بودجه دفاعی آلمان برای تحقق هدف ناتو، آلمان تبدیل به یک ابرقدرت نظامی می شود که این مطلوب کشورهای همسایه ما در اروپا نیست.

بر اساس پیش نویس یک بیانیه حزب سوسیال مسیحی، همچنین پیشنهاد رئیس حزب سوسیال دموکرات مبنی بر تشکیل ایالات متحده اروپا هم باید رد شود.

اشپیگل همچنین از اختلاف نظر احزاب درباره سیاست پناهندگان در آستانه شروع این مذاکرات ائتلافی خبر داد.

وزیر امور خارجه آلمان و رئیس سابق حزب سوسیال دموکرات نیز چند روز پیش شرایطی را برای حزب دموکرات مسیحی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ در آلمان قرار داده است.

وی که در گفت‌وگو با نشریه "بیلد" آلمان سخن می گفت تصریح کرد که هنوز تصمیمی گرفته نشده است که آیا این منطقی است که ما وارد مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف بزرگ شویم. اگر دفتر صدر اعظم آلمان همه پیشنهادات ما برای اصلاح اتحادیه اروپا را همچنان رد کند هیچ ائتلافی با حزب سوسیال دموکرات وجود نخواهد داشت.

گابریل همچنین تاکید کرد که اگر اتحادیه احزاب متحد مسیحی همچنان با طرح بیمه شهروندی حزب سوسیال دموکرات مخالفت کند، در این صورت پیشبرد مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف بزرگ مفهومی ندارد.

وی همچنین گفت که مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف جامائیکا نیز شکست خورد چرا که اتحادیه احزاب متحد مسیحی هرگز نگفت که می خواهد چگونه حکومت کند. باید در اینجا مسئله ما آلمان باشد نه تاکتیک های حزبی. حالا باید حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی یک بار بگویند که در اصل می خواهند برای آلمان چه کنند. این مسئله باید از پوشش خود بیرون بیاید. حزب سوسیال دموکرات در این راستا موضع شفافی دارد.

بعد از شکست مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف جامائیکا (ائتلاف احزاب متحد مسیحی، سبزها و لیبرال دموکرات ها) در آلمان حزب سوسیال دموکرات که قبلا اعلام کرده بود می خواهد به اپوزیسیون بپیوندد با میانجی گری های رئیس جمهور آلمان قبول کرده وارد مذاکره با اتحادیه احزاب متحد مسیحی شود و مذاکراتی باز جهت تشکیل ائتلاف بزرگ را آغاز کند.

بر اساس توافقات انجام شده بین احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات قرار است مذاکرات مقدماتی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ در آلمان از 7 ژانویه سال آینده آغاز شده و تا 12 همان ماه نهایی شود. قرار است در 21 ژانویه حزب سوسیال دموکرات در کنگره حزب خود درباره امکان پذیر بودن مذاکرات رسمی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ تصمیم گیری کند. سوسیال دموکرات ها شروع مجدد مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف بزرگ را با شک و تردید می نگرند.

به نوشته روزنامه "دی ولت" آلمان، بر اساس نتایج جدیدترین نظر سنجی در آستانه شروع مذاکرات مقدماتی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ  در آلمان، بیش از یک سوم شهروندان تشکیل چنین ائتلافی در کشورشان را رد می کنند.

این نظر سنجی که از طرف موسسه یوگو انجام شده است نشان می دهد که تنها 26 درصد شهروندان موافق تشکیل ائتلاف بزرگ در کشورشان هستند. این در حالی است که در ماه قبل میزان موافقت با ائتلاف بزرگ در آلمان حدود 30 درصد بود.

در چنین شرایطی گمان می رود مسیر سختی برای تشکیل دولتی پایدار در آلمان در پیش روی مرکل باشد و احتمال شکست مذاکرات ائتلاف بزرگ به عنوان دومین تلاش برای تشکیل دولتی پایدار در آلمان می رود.

انتهای پیام/

 

R31356/P36447/S8,89/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت/ اگر کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود

به گزارش جماران؛ «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (یکشنبه) گفت که جنبش حماس به ما اعلام کرده است پس از اعلام تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار می‌گذارد.

ایرنا به نقل از المیادین نوشت: فیدان افزود: اگر از فاجعه کنونی، درس نگیریم و کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود.

وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: ما کشورهای عربی را در پذیرش مسوولیت حمایت از قضیه تنها نخواهیم گذاشت و ما نیز به مسوولیت های خود در این باره عمل خواهیم کرد.

این در حالی است که جنبش حماس امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد مذاکرات در قاهره به پایان رسید و هیأت این جنبش با هدف مشورت با رهبران حماس، امشب عازم دوحه می‌شود.

مذاکرات برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه امروز در پایتخت مصر ادامه یافت و در همین ارتباط شبکه خبری «القاهره نیوز» به نقل از یک منبع بلندپایه در هیات امنیتی مصر که میانجیگری در روند مذاکرات رژیم صهیونیستی و حماس را بر عهده دارد، گزارش داد که ۲ طرف درباره بسیاری از مسائل مورد اختلاف به اجماع رسیده‌اند.

این منبع افزود که پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

در همین حال یک منبع امنیتی مصری به رویترز گفت که نتایج مذاکرات این بار در قاهره با دفعات قبل متفاوت خواهد بود.

این منبع که به نام وی اشاره‌ای نشده با بیان اینکه «ما در بسیاری از موارد به توافق رسیده‌ایم» افزود: اما چند نکته باقی مانده است. این بار اوضاع بهتر به نظر می رسد اما اینکه آیا به زودی توافقی حاصل می‌شود، بستگی به این دارد که اسرائیل آنچه را که برای دستیابی به آن لازم است ارائه می‌دهد یا خیر.

دیگر خبرها

  • پیشنهادهای بزرگ به بایرن مونیخ؛ پپ گواردیولا را برگردانید!
  • منبع صهیونیستی: نتانیاهو مذاکرات را به شکست کشاند
  • چرا حمله صهیونیست‌ها به رفح محکوم به شکست است؟
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • ترکیه : حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت/ اگر کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود
  • رژیم اسرائیل در دو راهی تسلیم و شکست
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه/ افشای طرح بزرگ ترامپ برای پایان جنگ اوکراین