Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - توليد يک واکسن براي آنفلوآنزا که در کل دنيا اثربخشي داشته و تنها يک مرتبه نياز به تزريق آن باشد، مدت‌هاست که هدف محققان عرصه پزشکي بوده است.
به گزاش ايسنا به نقل از گيزمگ، با توجه به اينکه برآوردهاي سازمان بهداشت جهاني نشان مي‌دهد هر ساله آنفولانزا جان بيش از نيم ميليون نفر از مردم جهان را مي‌گيرد و هزينه‌هاي اجتماعي و اقتصادي آن تقريبا غيرقابل محاسبه است، بنابراين تاثير يک واکسن موثر براي آنفولانزا انکارناپذير است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آشنايي با واكسن آنفولانزاتحقيقات جديد دانشکده پزشکي دانشگاه واشنگتن مي‌تواند راه را براي هدف گرفتن آنفلوآنزا از طريق توليد يک واکسن جديد دي ان اي که مولفه‌هاي ژنتيکي ويروس را هدف قرار مي‌دهد، هموار کند.
دبوراه فولر آزمايشگاه پزشکي UW که در اين تحقيق نوآورانه پيشتاز است، مي‌گويد: با توجه به تنوع واکسن‌ها به طور نسبي واکسن دي ان اي ابداع جديدي به حساب مي‌آيد و هنوز اول راه قرار دارد.
واکسن‌هاي دي ان اي پيشتاز تحقيقات مدرن پزشکي هستند. بر خلاف واکسن‌هاي متداول که از کل ساختار ارگانيسم براي توليد واکنش ايمني استفاده مي‌کنند واکسن دي.ان.اي يک کد ژنتيکي را به يک سلول هدايت مي‌کند تا يک آنتي ژن بيماري‌زا توليد کنند که باعث واکنش ايمني بدن مي‌شود.
فولر مي‌گويد: ما طي چهل سال گذشته با واکسن‌هاي متعارف کار کرده‌ايم. اين واکسن‌ها فوق‌العاده بوده اند. شما ويروس را توليد، سپس آن را کشته و بعد تزريق مي‌کنيد. اکنون زمان آن رسيده است تا واکسن‌ها تغيير کنند و اين تغيير شامل واکسن آنفولانزا نيز مي‌شود.
واکسن‌هاي دي.ان.اي مزاياي بيشتري را نسبت به واکسن‌هاي سنتي ارايه مي‌دهند. آنها ارزان‌تر هستند و روش توليد آنها نسبت به واکسن‌هاي رايج سريع‌تر است و چون آنها ملکول‌هاي ژنتيکي اساسي يک ويروس را مورد هدف قرار مي‌دهند، يک نوع واکسن مي‌تواند با تمام نوع‌هاي آنفولانزا چه در گذشته و چه در آينده مقابله کند.
اما مطالعات اوليه که برروي واکسن‌هاي دي.ان.اي انجام شد تاثيرگذاري استثنايي آن‌ را ثابت نکرده و محققان به سختي توانستند پاسخ سيستم ايمني بدن انسان را با استفاده از اين تکنيک تحريک کنند.
پيشرفت‌هاي اخير در روش‌هاي تحويل، اين زمينه را تقويت مي‌کند و نشان مي‌دهد که پچ‌هاي پوستي نسبت به تزريق عضلاني سنتي مي‌توانند واکنش‌هاي آنتي‌بادي را بهتر ايجاد کنند.
تازه‌ترين آزمايش واکسن دي.ان.اي براي آنفولانزا نتايج اوليه مثبتي بر روي جانوران داشته است. اين واکسن جديد حاوي کدهاي دي.ان.اي براي پروتئين‌هاي چهار نوع مختلف آنفلوآنزا و همچنين يک رشته پروتئين اضافي مشترک در بين تمام سويه‌هاي آنفولانزا، است. نکته جالب توجه اين است که، نتايج نشان مي‌دهد که سيستم ايمني بدن حيوانات نه تنها به چهار نوع خاص آنفولانزا، بلکه ساير گونه‌هاي مختلف آنفلوآنزا نيز واکنش شديد واکنش نشان مي‌دهد که اين نشان دهنده‌ تاثير گسترده و جهاني اين واکسن است.
فولر مي‌گويد: با اين گروه‌هاي ايمن شده ما متوجه شديم که استفاه از اين واکسن آنها را به طور 100 درصد در مقابل ويروس‌هايي که قبلا واکسن نداشتند بيمه کرد و اين براي ما هيجان انگيز بود.
هنوز روزهاي اوليه تحقيق درباره واکسن دي.ان.اي است و حداقل طي 5 يا 10 سال آينده هيچ نتيجه عملياتي در خصوص تاثير اين واکنس روي انسان انتظار نمي‌رود اما اين واکسن مي‌تواند واقعا يک تحول انقلابي باشد. يکي از دستاوردهاي بزرگ انسان در قرن گذشته توسعه واکسن‌هايي مانند واکسن فلج اطفال و سرخک بود. واکسن‌هاي دي.ان.اي مي‌توانند مرز جديدي در قرن 21 باشند و از بدن در برابر تمام بيماري‌هاي عفوني خطرناک محافظت کنند.
اين مطالعه در نشريه پلاس وان منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)

عصر ایران - کولت (Colette)، یک بوتیک معروف فرانسوی بود که طی همکاری با مد پاریس (Mad Paris)، شرکتی متخصص در زمینه سفارشی سازی ساعت های لوکس، نسخه ای تولید محدود از ساعت مچی رولکس میلگاس را ارائه کرد.

این پروژه که به نام "نسخه چه کسی اهمیت می دهد" (Who Cares Edition) شناخته می شد، شامل یک ساعت مچی از جنس فولاد ضد زنگ می شد. ویژگی منحصر به فرد این نسخه تولید محدود صفحه ای سفید با نوشته آبی رنگ "چه کسی اهمیت می دهد، من دیگر دیر کردم" و مجموعه ای از اعداد به هم ریخته بود. از دیگر نکات قابل توجه درباره این ساعت استفاده از عقربه ثانیه شمار به شکل یک آذرخش بود.

ساعت مچی رولکس میلگاس در سال 1956 معرفی شد. این مدل نام خود را از واژه لاتین Mille به معنای هزار و Gauss، واحد میدان مغناطیسی وام گرفته است. این ساعت برای پاسخ به خواسته های جامعه علمی طراحی شده و می تواند در برابر میدان های مغناطیسی تا 1000 گاوس مقاومت کند. مقاومت باورنکردنی در برابر تداخلات مغناطیسی که از موتور ساعت محافظت می کند، نوآوری اصلی در این مدل است.

رولکس میلگاس با استفاده از فولاد ضد زندگ پولیش خورده 904ال ساخته می شود. این آلیاژ در برابر خراش و خوردگی بسیار مقاوم است.

تولید "نسخه چه کسی اهمیت می دهد" رولکس میلگاس توسط مد پاریس و کولت به پنج ساعت مچی محدود شد که در زمان عرضه برچسب قیمت 18200 دلاری را یدک می کشیدند.

 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ام ‌بی اند اف ؛ 550 هزار دلار برای یکی از متفاوت ترین ساعت های جهان (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • استوری واکنش برانگیز نورافکن با تم حیات وحش!
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • واکنش AFC به صعود افغانستان به جام جهانی فوتسال
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست