Web Analytics Made Easy - Statcounter

جید حبیبی‌نوخندان در گفت‌وگو با ایسنا، وضعیت جوی کشور را طی ماه جاری پیش بینی کرد و گفت: میانگین بارش کشور در هفته دوم دی؛ به صورت کمتر از نرمال، هفته سوم دی؛ در نوار شمالی کشور بیش از نرمال و سایر مناطق نرمال تا کمتر از نرمال پیش بینی می‌شود، همچنین در هفته چهارم دی ماه بارش کشور کمتر از نرمال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش دو تا سه درجه ای دما طی هفته دوم و سوم دی ماه

وی با اشاره به شرایط دمایی دی ماه با بیان اینکه میانگین دمای دی؛ یک تا دو درجه بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: میانگین دما در هفته‌های دوم و سوم ماه جاری بین دو تا سه درجه بیش از نرمال خواهد بود، اما در هفته چهارم با قدری تعدیل، بین یک تا دو درجه بیش از نرمال خواهد بود.

رئیس پژوهشکده اقلیم شناسی در ادامه با تاکید بر اینکه بارش فصل زمستان به استثنای بخش‌هایی از سواحل خزر کمتر از نرمال پیش بینی می شود، گفت: فعالیت نسبتا ضعیف سامانه‌های بارشی و تغییرات منفی دمایی به شکل بالقوه‌ای می‌تواند موجب افزایش فراوانی تعداد روزهای آلوده در کلانشهرها و شهرهای صنعتی و پرجمعیت طی دو ماه آتی شود.

وی افزود: در دی و بهمن 96، بارش کشور کمتر از نرمال و در اسفند 1396 و فروردین 1397 در حد نرمال مورد انتظار است. ضمن اینکه توزیع بارش در این مقطع دارای ناهمگنی زمانی و مکانی خواهد بود.

به گفته حبیبی نوخندان، انتظار می‌رود بهمن ماه، با تغییرات منفی دما مواجه باشد. همچنین میانگین دمای زمستان در حد نرمال تا یک درجه بیش از حد نرمال پیش بینی می شود.

این کارشناس حوزه هواشناسی در پایان تاکید کرد: شرایط بارش و دمای کشور طی ماه های گذشته و آینده، مدیریت واقع بینانه منابع آب در حوضه‌های آبریز کشور به خصوص برای تامین آب کشاورزی و شرب فصل بهار و تابستان سال آتی را می‌طلبد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان گفت: بیشترین شدت بارش‌ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی، مناطق مرتفع شرقی، شمال شرقی، شرقی و شمالی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در بررسی نقشه های پیش یابی تاثیرات سامانه بارشی به تناوب تا اواخر روز شنبه بر روی استان مشاهده می شود که سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط همراه با تندباد لحظه ای خواهد شد.

وی افزود: بیشترین شدت بارش‌ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود. همچنین ریزش تگرگ نیز در بعضی مناطق دور از انتظار نیست. روند کاهش دما تا جمعه ادامه دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان با بیان اینکه روند کاهش دما تا جمعه ادامه دارد، ادامه داد: شمال خلیج فارس نیز تا پایان هفته مواج و بعضی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.

سبزه‌زاری تصریح کرد: در شبانه‌روز گذشته گتوند با ۳۸.۲ و ایذه با ۱۳.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین وخنکترین نقاط گزارش شده و حداکثر دمای اهواز به ۳۶.۵ وحداقل به ۲۳.۴ د رجه سانتیگرا د رسیده است.

کد خبر 749435

دیگر خبرها

  • یزد؛ همچنان کم بارش ترین استان کشور/ سامانه جدید بارشی در استان یزد+ فیلم
  • ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان
  • جدیدترین پیش‌بینی وضعیت دما و بارش‌ها تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
  • پیش بینی بارش سنگین باران در برخی استان‌ها تا خرداد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای آسمان لرستان
  • پیش بینی افزایش ابر در استان مرکزی
  • ورود سامانه بارشی به کشور؛ استان‌های بارانی کدامند؟
  • بارش‌های رگباری بهاره در راه کردستان
  • سامانه بارشی وارد بوشهر می‌شود/افزایش پوشش ابر و بارش پراکنده
  • تداوم بارش‌های مطلوب در اصفهان تا هفته اول خرداد