Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@12:03:55 GMT

دی نشان داد مردم هوشیار و بیدار هستند

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۳۰۲۰۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه،  فرمانده سپاه ناحیه اسلام آبادغرب  به مناسبت 9 دی روز حماسه هوشمند و بصیرت ملت اظهار داشت: ایجاد فتنه توسط استکبار با فکر و پول آمریکایی، صهیونیستی و منافقین همراه بود که پیاده نظام آن نیز در داخل کشور ایجاد شد.

 

سرهنگ بیژن خدادادیان با توجه به اهمیت ایجاد فتنه که باعث گمراه شدن مردم از حق و باطل و اشکال در مردم می شود افزود: دشمن با این کار قصد داشت میان نظام اسلامی و مردم تفرقه ایجاد کند و مردم را از این نظام مأیوس کند که خوشبختانه نتوانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه شهرستان گفت: شکست خوردگان در فتنه سال 88 به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) جنبه، ظرفیت، حلم و بردباری نداشتند. کسانی که خود را اهل گفتگو می دانستند اما در فتنه سال 88 چیزی به اسم گفتگو را قبول نداشتند این نشان می دهد این ها منافق هستند، زیرا منش منافق بودن را دارند.

 

وی افزود: کسی که پیرو ولایت فقیه است وقتی در سخنان خود اعلام می کند پیرو ولایت فقیه هستم و هرچه را که ولی فقیه زمان می گوید قبول میکنم، چرا در عمل این حرف را پیاده نکردند.

 

فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان با اشاره به خسارت هایی که در فتنه سال 88 به نظام وارد شد عنوان کرد: هنوز این خسارت ها جبران نشده اند و مردم هنوز این خسارت هایی که فتنه 88 وارد کرده است را لمس می کنند.

 

وی گفت: مردم در برابر فتنه ایستادند به دلیل اینکه این نظام و انقلاب متعلق به مردم است. مردم وقتی احساس کردند نظام و انقلابشان دچار حادثه شده است  و خسران از آن می بارد خود جوش به میدان آمدند و در 9 دی تجلی پیدا کرد.

 

سرهنگ خدادادیان تصریح کرد: 9دی یک حرکت خود جوش مردمی بود، 9 دی نشان داد مردم هوشیار و بیدار هستند و این خیلی مهم است. فتنه 88 حرف و ایدئولوژی آمریکایی برای نابودی نظام بود که متأسفانه گمراهان آب در آسیاب آمریکایی ها ریختند.

 

 وی خاطر نشان کرد: نقش پیامبر گونه ی رهبری در بصیرت افزایی و روشن گری به عنوان ولی امر، سکان دار و ناخدای انقلاب اسلامی به زیبایی هشت ماه فتنه گرانی که در حال سست کردن پایه های نظام بودند توانستند مردم را کنترل و هدایت کنند. مقام معظم رهبری توانستند با بصیرت افزایی در عرصه زمانی که شناخت مهاجم و مدافع دشوار بود مردم را نسبت به این قضیه که دست دشمن داخلی و خارجی در کار است و افرادی هم که به عنوان سران فتنه بودند روشن و آگاه سازند و متأسفانه این افراد فتنه گر نتوانستند قضیه تقلب انتخابات را ثابت کنند وحتی آن افرادی که خود را داخل نظام می دانستند یک عذر خواهی ساده نیز از مردم نکردند.

 

سرهنگ پاسدار بیژن خدادادیان فرمانده سپاه ناحیه اسلام آبادغرب در خصوص نقش ساکتین فتنه گفت: کسی که در فتنه سکوت اختیار کند جز فتنه گران است به اعتقاد من اصلاً کسی نباید ساکت باشد یا حق است یا باطل و مابین این دو چیز دیگری وجود ندارد فتنه گران باطل بودند ولی مردمی که پشت سر ولی امر بودند حق بودند.یک طرف حق است و یک طرف باطل و آن کسی که از آمریکا، منافقین و صهیونیست پیروی کرد باطل است و هرکسی در آن زمان مقابل فتنه گران ایستاد حق بود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۰۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی

 حمید مولانا، استاد بین‌الملل علوم ارتباطات که روز دوشنبه سوم اردیبهشت سال 1403 در جمع مدیران و برنامه‌سازان سازمان صداوسیما در نشست اندیشه‌ورزی شورای فرهنگی رسانه ملی حضور یافته بود، نظام رسانه‌ای سازمان صداوسیما را امتی و جهانی دانست و گفت: در روزگار کنونی می‌توان دو نظام رسانه‌ای را برای رادیووتلویزیون‌های جهان ترسیم کرد. اولین نظام رسانه‌ای که بسیار هم در دنیا فراگیر است، نظام دولتی و حکومتی است که تلاش می‌کند خدمات مختلفی را به جامعه ارائه دهد و بنگاه خبری برای نظام خودش باشد. شبکه‌های بی‌بی‌سی انگلستان، ان. اچ. کی. ژاپن و سی. بی. اس کانادا از مدعیان این نظام رسانه‌ای‌اند.

وی افزود: نمونه دوم نظام رسانه‌ای که کاملاً خصوصی و بازرگانی است، رسانه‌های آمریکایی‌اند که هدف اولیه‌شان تنها اطلاع‌رسانی نیست، بلکه ماهیت بازرگانی دارند.

مولانا نظام رسانه‌ای ایران را نظامی متفاوت از دیگر رسانه‌های جهان دانست و گفت: روند شکل‌گیری سازمان صداوسیما مفهومی‌برخاسته از نظام امتی است که تنوع اجتماعی و سیاسی را در دل خود دارد و به‌لحاظ نظری نیز با دیگر نظام‌ها متفاوت است؛ چراکه نه مبتنی بر خصوصی و بازرگانی است و نه بر پایه نظام دولتی و خدماتی شکل گرفته است.

این استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه آمریکن واشنگتن آمریکا تصریح کرد: آنچه این نظام را از نظام‌های رسانه‌ای دنیا متمایز می‌کند، دو عنصر استقلال فکری و اصالت رسانه است. رسانه ملی باید با عدم وابستگی به جریان خاص به ویژگی امتی خود که برخاسته از مردم است، توجه کند و در کنار آن در تولیداتش خلاقیت داشته باشد؛ چراکه نماینده طبقه وسیعی از جامعه متکثر ایران است.

وی افزود: این روند تغییرناپذیر است، به این معنی که یک نظام رسانه‌ای نمی‌تواند در میانه راه تغییر هویت دهد؛ کمااینکه هیچ‌گاه رسانه بی. بی. سی. تغییر دیدگاه نداده و مسیر نظام رسانه‌ای‌اش را تغییر نمی‌دهد.

مولانا در خصوص نظام رسانه‌ای صداوسیمای ایران اظهار کرد: این نظام رسانه‌ای ریشه در اندیشه اسلامی دارد و مبتنی بر قانون اساسی، وصیت‌نامه امام (ره) و فرهنگ ایرانی است و جلوه آن را در انعکاس حضور مردم در رسانه می‌بینیم. این رسانه بر حضور فعال مردم و لایه‌های مختلف اجتماع استوار است و بیشتر حول محور مخاطب گستره داخلی برنامه‌سازی می‌کند. این استاد دانشگاه گفت: در رسانه امتی باید پیشرفت‌های کشور دیده شود؛ چراکه مردم می‌خواهند روند روبه‌رشد کشورشان را مشاهده کنند.

مولانا با اشاره به لزوم مشروعیت افرادی که در تولیدات رسانه‌ای سهیم‌اند، اظهار کرد: این مشروعیت برخاسته از مشروعیت حرفه‌ای، علمی و تجربی است که صاحبان رسانه را قدرتمند می‌کند و به نظام‌های رسانه‌ای اعتبار و قدرت می‌بخشد. به‌گفته این کارشناس رسانه، رسانه ملی باید همسو با رسانه‌های مردمی‌باشد و در مسیر بهتر شدن نماینده همه گروه‌های جامعه باشد، چراکه بنیان این رسانه بر امت نهاده شده است.

مولانا بر اهمیت پژوهش‌های بنیادی در رسانه تأکید کرد و گفت: بخش مهمی از کارکرد و بقای رسانه مبتنی بر پژوهش‌های علمی و رسانه‌ای است که باید در کنار پژوهش‌های معمول رسانه ملی انجام شود. این پژوهش‌ها بازوی عملیاتی رسانه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی خواهند بود.

مؤلف کتاب ارتباطات جهانی درحال گذار در پایان، درخصوص تهیه آرشیو تاریخی و اجتماعی به‌عنوان آرشیو ملی بیان کرد: رسانه ملی در کنار آرشیو صوتی و تصویری‌ای که از محتوا‌های تولیداتش دارد، باید با اهتمام برای گردآوری منابع مختلف رسانه‌ای، مرجعی برای رسانه‌های داخلی و بین‌المللی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • امروز با جامی: قتل عاشق بهانه افتاده ست
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • کارگران مقابل جنگ، تحریم، فتنه، تکفیر و ترور، شرافتمندانه ایستاده‌اند
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • شوراها رکن مردم سالاری و از برکات نظام اسلامی هستند
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی