Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست کلان منطقه 2 آمایشی که با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد، گزارشی از اجرای بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در این منطقه ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست کلان منطقه 2 آمایشی که در روز پنجشنبه 7 دی 96 در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد با بیان اینکه منطقه آمایشی 2 با جمعیت برآوردی 8،569،551 نفر برای سال 1395 بعد از استان تهران (منطقه 10)، پرجمعیت ترین منطقه آمایشی کشور محسوب میشود، گفت: این منطقه آمایشی دارای 3 دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ارومیه و اردبیل و 4 دانشکده علوم پزشکی مستقل خوی، مراغه، سراب، خلخال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منطقه آمایشی 2 با 30 دانشکده وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی، 11 موسسه آموزش عالی سلامت، 19 مرکز آموزش بهورزی، 12 واجد مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 69 بیمارستان فعال و 31 بیمارستان در حال احداث نقش مهمی در نظام ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و ارائه آموزش عالی سلامت کشور بر عهده دارد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از راه اندازی دبیرخانه کلان منطقه 2 آمایشی در این دانشگاه و با همکاری سایر دانشگاهها و دانشکده های کلان منطقه سخن گفت و اظهار داشت: سایت کلان منطقه راه اندازی شد و امور مربوطه در دفتری مستقل در دانشگاه پیگیری می شود.

دکتر تقی زادیه به واسپاری 4 ماموریت ویژه از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به این کلان منطقه اشاره کرد و گفت: توسعه دانش مرتبط با حوادث ترافیکی و جاده ای، توسعه دانش مرتبط با علوم روانپزشکی و روانشناسی، توسعه علوم زیست محیطی (با تاکید بر حفظ اکوسیستم های آبی) و توسعه دانش داروسازی و صنایع مرتبط ماموریت هایی بود که به منطقه ما سپرده شد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 6 کارگروه تخصصی برای اجرای این ماموریت ها با حضور 46 نفر از اعضای هیات علمی کلان منطقه تشکیل شده و در مجموع 48 جلسه به این منظور برگزار شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از دیگر اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه کلان منطقه 2 در راستای اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی سخن گفت و افزود: با ایجاد مرکز آزمون استاندارد کلان منطقه دو، المپیادها و آزمونهای دانشجویی بصورت منطقه ای برگزار می شود.

وی با اشاره به تشکیل کمیته منطقه ای بین المللی سازی و آموزش پاسخگو در دانشگاههای منطقه دو گفت: برنامه ریزی شده تا همایش کشوری آموزش پاسخگو در مرداد سال 97 برگزار شود. همچنین کمیته منطقه ای اعتباربخشی آموزشی موسسات و بیمارستانها تشکیل و دوره های توانمندسازی (EDC) اعضای هیات علمی دانشگاههای کلان منطقه دو نیز در حال برگزاری است.  

دکتر تقی زادیه به همکاری اجرای برنامه اعتباربخشی موسسه ای دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در کلان منطقه دو اشاره کرد و گفت:  توسعه آموزشهای تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستانهای آموزشی جامع زنان مستقر در منطقه دو از جمله بیمارستان الزهراء تبریز برنامه ای است که در قالب بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی پیگیری می شود.

وی حمایت از گسترش محیطی رشته های نظام سلامت در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان های فاقد دانشکده و دانشگاه به منظور دسترسی محیطی به آموزش عالی بخش خصوصی را از دیگر برنامه های کلان منطقه 2 آمایشی ذکر کرد و اظهار داشت: سعی شده از امکانات توان بخش غیردولتی در ناوگان آموزش عالی سلامت طبق سند توسعه علمی دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در کلان منطقه دو استفاده شود و در حال حاضر 28/2 درصد ظرفیت پذیرش دانشجوی آموزش عالی علوم پزشکی در استان آذربایجان شرقی به بخش غیردولتی اختصاص یافته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت،دکتر تقی زادیه  در پایان با بیان اینکه کارگروه هایی به منظور اجرای ماموریت های مشترک و بسته های تحول و نوآوری تشکیل شده و اجرای این بسته ها به طور جدی پیگیری می شود اظهار داشت:‌اجرای بسته ها تاثیر چشمگیری در ارتقای حوزه آموزش در دانشگاههای کلان منطقه 2 آمایشی داشته است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سرانه‌های آموزشی +فیلم

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با انتقاد از سرانه دانشجویان این دانشگاه گفت: هزینه دانشگاه فنی و حرفه‌ای سه برابر آموزش‌های نظری است، اما سرانه دانشجویان کمتر از سایر دانشگاه‌ها است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری، عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

خسرویان گفت: دانشگاه فنی و خرفه‌ای بزرگترین دانشکاه دولتی کشور است که زیرنظرنظام آموزش‌های مهارتی فعالیت می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت آموزش مهارتی در توسعه کشورافزود: آموزش مهارتی سهم مهمی در توسعه کشور دارد و برای تربیت نیروی ماهر استاندارد در صنایع، همه دولت‌ها برنامه ریزی منسجمی دارند. در دانشکاه فنی و حرفه‌ای برآن شدیم تا ساماندهی خوبی انجام دهیم که در نتیجه به طراحی کنفرانس ملی مهارت رسیدیم که در روز‌های دو شنبه و سه شنبه ۳ و ۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به سه بخش کنفرانس ملی مهارت تصریح کرد: یک بخش مقالاتی که از طریق پژوهشگران و دانشگاهیان ارسال شده است. بخش دیگر مربوط به نشست‌های سیاسی با حضور بخش دولتی و خصوصی و اعضای آموزش و عالی است که چالش‌های مربوط به آموزش فنی مطرح می‌شود؛ و بخش سوم کارگاه آموزشی که در ارتباط با توانمندسازی‌های افراد تدارک دیده شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای  آماری از مقالات ارسال شده ارائه داد و گفت: طبق آمار ۲۸۳ مقاله دریافتی بوده، ۵۱ درصد مقالات پذیرفته شده و ۱۴۵ مقاله نهایی شده که ۲۵ درصد به صورت شفاهی ارائه خواهند شد بقیه به شکل پوستر ارائه خواهد شد.

وی افزود: ۵ محور برای هسته اصلی کنفرانس تدوین شده که سعی شده در این کنفرانس به آن پرداخته شود. هدف کنفرانس شکل‌گیری به اکوسیستم تصمیم‌گیران حوزه آینده پژوهی و مهارت آموزی و مشاغل آینده در همه حوزه‌ها مقالات طراحی شده است.

وی تصریح کرد: ۶۸ درصد مقالات با مشارکت آموزش عالی دانشگاه‌هایی همچون تربیت مدرس و تهران و مابقی را مشاغل به خود اختصاص داده اند. همچین ۶۰ درصد مقالات بخش دولتی و ۴۰ درصد بخش خصوصی هستند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



خسرویان با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی مهارت در کشور ادامه داد: این کنفرانس برای اولین بار در ایران برگزار می‌شود. پس از برگزاری دو دوره در بخش ملی وارد حوزه بین المللی نیز می‌شویم. هدف اصلی کنفرانس، ایحاد تشریک مساعی و هماهنگی بین همه ذی‌نفعان حوزه فنی و حرفه‌ای در کشور است. دانشگاه علمی و کاربردی و سازمان فنی و حرفه‌ای و بسیاری از بنگاه‌ها به نوعی ذی‌نفعان آموزش فنی و حرفه‌ای هستند.

وی با اشاره به دستاور‌های این کنفرانس افزود: نتیجه این کنفرانس منجر به هم‌افرایی و انسجام برای تدوین مدل‌های آموزشی در کشور می‌شود و در ذهن تصمیم گیران عالی کشور یک تصویر شفاف تری از چالش‌ها و فرصت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای ایجاد خواهد کرد.

خسرویان با اشاره به بودجه دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در تمام دنیا سهم آموزش مهارتی سه برابر آموزش نظری است، زیرا نیاز به کارگاه‌های به روز و تکنسین دارد. سهم مواد اولیه برای ۲۰۰هزار دانشجو ۴۰۰ میلیون تومان است، چون آموزش گرانی است. اما برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای سرانه‌ای در آموزش عمومی دیده شده و سرانه این دانشجویان یک سوم دانشجویان دانشگاه دولتی است.

وی با اشاره به اصلاحیه‌های انجام شده در این خصوص گفت: از ابتدای دولت سیزدهم بودجه یک و دو هم همت بوده است که یک همت آن برای دستمزد هزینه شده است. هزینه بالای بازگشایی دانشکاه و خوابگاه پس از کرونا با کمک دولت برای سال اول پسا کرونا نزدیک به دو همت رسید و تا پایان ۱۴۰۲ به سه همت افزایش پیدا کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

وی در پایان یادآور شد: امیدواریم در این رویداد‌های علمی بتوانیم اهمیت آموزش فنی و حرفه‌ای را در ریل گذاری کشور جا بینداریم.

دیگر خبرها

  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بهره‌برداری از المان شهید گمنام علوم پزشکی مشهد؛ بزودی
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • خطر خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • افزایش ظرفیت پزشکی باید متناسب با زیرساخت‌ها مانند بیمارستان‌های آموزشی باشد
  • انتقاد رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سرانه‌های آموزشی +فیلم