Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مادرید جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی متعددی دارد که هر یک منحصربه‌فرد و فوق‌العاده هستند. اما در این میان جاذبه‌هایی وجود دارد که گردشگران کمتر به آن‌ها سر می‌زنند. با ما همراه باشید تا بیشتر بدانید.




پارک دل کاپریچو (Parque de El Capricho) کمی دورتر از مرکز شهر قرار گرفته و گردشگران معمولا از وجود آن غافل هستند؛ در حالی که این پارک به واسطه‌ی سبک معماری ترکیبی انگلیسی، ایتالیایی و فرانسوی خود، یکی از زیباترین و جذاب‌ترین پارک‌های مادرید به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستون‌های یونانی، دریاچه‌ای بزرگ با قوهای زیبا، یک قصر، باغ گل رز و مسیرهای پر پیچ و خمی که با درخت‌ها و بوته‌های زیبا تزیین شده است، قطعا می‌تواند اوقات فراموش‌نشدنی را برای شما رقم بزند.



با اینکه بسیاری از گردشگران ترجیح می‌دهند در فضای باز پلازا مایور بنشینند و یک نوشیدنی میل کنند، شما می‌توانید از فضای باز میدان محلی‌تری نظیر «پلازا دِ اولاوید» (Plaza de Olavide) لذت ببرید. تعداد زیادی رستوران و کافه در این میدان قرار دارد که می‌توانید یک نقطه عالی پیدا کرده و خود را به یک نوشیدنی مهمان کنید. علاوه بر فواره و پارکی که برای بازی کودکان مهیا شده، می‌توانید روی یک نیمکت، خستگی را از تن به در کرده و از حس و حال میدان کمال استفاده را ببرید.



یکی از مکان‌های جدید غذا خوردن در مادرید، بازارهای آن هستند که برخی از آن‌ها در میان گردشگران شهرت زیادی دارند. با این حال بازار «مرکادو دلا سبادا» (Mercado de la Cebada) به شدت مورد علاقه افراد بومی است. علاوه بر غرفه‌های غذا، یک فضای باز با هنر خیابانی نیز در این بازار به چشم می‌خورد. در صورتی که با اجرای تئاتر یا موسیقی نیز مواجه شدید، تعجب نکنید.

«هامان آل آندالوس» (Hamman Al Andalus) مناسب حال یک گردشگر است که می‌تواند در استخر آب گرم، آب تنی کرده، به سونا برود یا با یک ماساژ سر حال بیاید. افراد محلی اکثرا به اینجا سر می‌زنند و با توجه به اینکه ارزان است، بعد از یک روز طولانی گشت و گذار در شهر می‌توانید چند ساعتی به خود برسید. پیشنهاد می‌کنیم از قبل به صورت اینترنتی جا رزرو کنید و سعی کنید در ساعات شلوغ به این محل نروید که با ازدحام جمعیت مواجه خواهید شد.

«مادرایت» (MadrEAT) یکی از بازارهای جدید شهر مادرید است که جشنواره‌ای از غذاها را پشت کاروان‌ها و در فضای باز برگزار می‌کند. افراد محلی زیادی برای خوردن، نوشیدن و گشت و گذار به این بازار سر می‌زنند. تاریخ و زمان آن هر ماه تغییر می‌کند و در صورتی که تصمیم دارید از آن دیدن کنید، حتما به سایت آن‌ها مراجعه کنید. در این بازار می‌توانید انواع غذاهای بین‌المللی و غذاهای مخصوص اسپانیایی را امتحان کنید. فراموش نکنید که وقتی آب و هوای شهر خوب است، به این محل بروید.

«ماتادِرو» (Matadero) در گذشته به عنوان بزرگ‌ترین کشتارگاه مادرید محسوب می‌شده است و در حال حاضر به عنوان یک مرکز فرهنگی مشغول فعالیت است. از نمایشگاه‌های هنری گرفته تا برگزاری کلاس‌های طراحی و مسابقات عکاسی، از کارهای متنوعی است که در این مرکز انجام می‌شود.

گردشگران عاشق خرید کردن نباید «مرکادو دلوس موتورز» (Mercado de los Motores) را از دست بدهند. در این بازار شاهد عرضه مبلمان، عتیقه، وسایل دکوری، لباس‌های دست دوم، جواهرات، غذا و... خواهید بود. مرکادو دلاس موتورز در موزه قطار مادرید «Museo del Ferrocarril» قرار دارد، به این ترتیب می‌توانید علاوه بر خرید کردن و خوردن غذاهای خوشمزه، از برخی از قدیمی‌ترین واگن‌های قطار اسپانیا نیز دیدن کنید.




منبع:کجارو

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟

به گزارش خبرآنلاین، خبرساز شدن تصویری از یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از دسته‌های اسکناس ریال، بار دیگر جای خالی اسکناس درشت در اقتصاد ایران را به سیاستگذار یادآوری کرد. البته باید توجه کرد این موضوع منافاتی با ضرورت مهار تورم به‌عنوان یک اولویت برای سیاستگذار ندارد، اما به نظر می‌رسد با کاهش ارزش ریال، انتشار اسکناس‌های جدید که قابلیت پوشش معاملات را داشته باشد، یک ضرورت محسوب می‌شود. از سوی دیگر می‌توان با اطلاع‌رسانی بیشتر، استفاده از کارت‌های اعتباری مخصوص گردشگران را هم رواج داد

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: تصویر یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از اسکناس ریال بار دیگر افت ارزش ریال و جای خالی اسکناس‌های درشت را در اقتصاد ایران یادآور شد. این روزنامه پیش از این نیز نسبت به اثری که این موضوع بر وجهه بین‌المللی کشور خواهد داشت، اشاره کرده بود. حال بار دیگر ضرورت چاپ اسکناس‌های جدید در اقتصاد ایران مطرح می‌شود.

طی روزهای گذشته تصویری در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «تصویری غم‌انگیز از ارزش سقوط پول ایران» دست‌به دست شد. این تصویر گردشگر روسی را نشان می‌دهد که ۳۰۰دلار را به ریال ایران تبدیل کرد و به‌دلیل حجم بالای این اسکناس‌ها آنها را با کیسه پلاستیکی حمل می‌کرد. در کنار مساله افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی، یکی از نکاتی که پس از انتشار این خبر باید به آن توجه کرد، جای خالی اسکناس‌های درشت در اقتصاد ایران است. همان‌طور که پیش از این نیز در گزارش‌هایی به این موضوع پرداخته سال‌ها است که پس از انتشار اسکناس ایران چک یک‌میلیون ریالی اسکناس بزرگ‌تری در اقتصاد ایران چاپ نشده است.

این در حالی است که با افزایش تورم قدرت خرید این اسکناس به‌شدت کاهش یافته است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد زمان آن رسیده باشد که سیاستگذار پولی دست به انتشار اسکناس‌های درشت‌تری برای سهولت مبادلات افراد بزند. البته پیش از این اخباری منتشر شده بود که خبر از برنامه بانک‌مرکزی برای چاپ ایران‌چک‌های ۵۰۰هزارتومانی می‌داد. خبری که البته پیگیری‌ها نشان داد صحت ندارد و پس از آن نیز بانک‌ مرکزی در اطلاعیه به‌طور رسمی خبر داد برنامه‌ای برای چاپ اسکناس‌های درشت‌تر ندارد. البته مشخص نیست سیاستگذار پولی به چه دلیل فعلا قصد ندارد در این راستا اقدامی انجام دهد.

نکته دیگری که دنیای اقتصاد در گزارش قبلی خود به آن اشاره کرده بود، اثری است که این موضوع می‌تواند بر وجهه اقتصاد کشور در مقابل گردشگران داشته باشد. موضوعی که در جریان انتشار تصویر مذکور شاهد آن بودیم. بنابراین یکی از دلایلی که با استناد آن می‌توان به لزوم چاپ اسکناس‌های درشت‌تر در اقتصاد ایران اشاره کرد، همین مساله است.

نقش پررنگ کارت‌های گردشگری

البته اگر عوامل دیگر را کنار بگذاریم و بخواهیم تمرکز خود را بر مساله گردشگران خارجی بگذاریم، یکی دیگر از نکاتی که به نظر می‌‎رسد در این زمینه مغفول مانده، فراهم کردن سازوکاری برای استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری است. هرچند به‌دلیل تحریم‌ها امکان استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری سایر کشورها وجود ندارد، اما بانک‌های کشور امکان استفاده از کارت‌هایی را برای گردشگران خارجی فراهم کردند. این کارت‌ها قابلیت شارژ دارند و گردشگران می‌توانند در لحظه آن را شارژ کنند. همچنین این امکان وجود دارد که در پایان سفر، باقی‌مانده کارت را دریافت کرده و آن را به ارز کشور خود تبدیل کنند. با این حال به نظر می‌رسد به‌دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی برای گردشگران خارجی چندان از این قابلیت استفاده نمی‌کنند. یکی دیگر از مسائلی که ضرورت چاپ اسکناس درشت را پررنگ می‌سازد، به صرفه کردن چاپ اسکناس برای بانک‌ مرکزی است. در شرایط فعلی بانک‌مرکزی می‌گوید هزینه چاپ اسکناس‌ها از ارزش آنها بیشتر است؛ در نتیجه برای این نهاد اقدامی به صرفه نیست. حال اینکه با چاپ اسکناس‎های درشت‎تر می‌توان این مساله را برای بانک‌ مرکزی برطرف کرد.

پوچ بودن ادعای تورمی

یکی از نکاتی که منتقدان چاپ اسکناس درشت‎‌تر در اقتصاد به آن اشاره می‌کنند، اثر تورمی آن است. این در حالی است که این امر یک موضوع فنی است و هیچ اثری بر متغیرهای پولی و تورم ندارد. از سوی دیگر بسیاری از اقتصادهای پیشرفته که اسکناس‌های درشتی در آنها مبادله می‌شود، تورم‌های پایینی دارند. بنابراین نمی‌توان گفت این اقدام می‌تواند به رشد تورم منجر شود. به‌عبارت دیگر، آنچه می‌تواند روند تورمی فعلی را مهار کند، توجه به بی‌انضباطی مالی و بودجه‌ای دولت، کاهش هزینه‌ها و به‌طور کلی مقابله با کسری‌بودجه است. همچنین باید توجه کرد که پیشنهاد چاپ اسکناس‌های درشت‎‌تر به معنی بی‌توجهی به لزوم رفع معضل تورم نیست و لازم است سیاستگذار در کنار این اقدامات تکمیلی توجه کافی به اجرای سیاست‌های ضدتورمی داشته باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903467

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • آبشار کیگا کجاست ؟ چگونه به آنجا برویم ؟
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد