Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@22:52:11 GMT

نخستین گلخانه شهر اروندکنار به زیر کشت رفت

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۳۲۴۰۰

نخستین گلخانه شهر اروندکنار به زیر کشت رفت

آبادان - مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: نخستین گلخانه شهر اروندکنار به مساحت سه هزار متر مربع به زیر کشت رفت.

ناجی شهیب زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با انتقال کشت از مزارع به گلخانه‌ها، علاوه بر افزایش تولید در مصرف آب نیز صرفه جویی می شود.

وی با تاکید بر افزایش بهره وری از منابع پایه تولید اظهار کرد: در برنامه‌ ششم توسعه و اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی، طرح‌هایی برای افزایش بهره وری از منابع پایه تولید به منظور مصرف کمتر و تولید بیشتر تدوین شده که از جمله این طرح‌ها می‌توان به پرورش ماهی در قفس و توسعه کشت گلخانه ای اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیب زاده تصریح کرد: تاکنون سه هزار و ۴۴۰ میلیون ریال تسهیلات به گلخانه شهر اروندکنار پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: در گلخانه به زیر کشت رفته مذکور محصولاتی همچون بامیه، فلفل دلمه ای، خیار، گوجه و بادمجان کشت شده است.

شهیب زاده افزود: علاوه بر احداث گلخانه در نهر سعدونی اروندکنار، پیگیر احداث گلخانه دیگری به مساحت پنج هزار متر مربع در روستای سادات هستیم.

وی احداث گلخانه در روستاها را در راستای افزایش تولیدات محصولات کشاورزی  ضروری دانست و اظهار کرد: گلخانه ها مصداق و نمونه بارزی از اقتصاد مقاومتی هستند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: فعالیت‌های مهم این مرکز در زمینه افزایش بهره‌وری کشاورزی و کمک به جهش تولید با مشارکت مردم، تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات است.


 محسن دادار  افزود: هسته‌های اولیه بذر‌ها اولین قدم در تولید محصولات با کیفیت و سالم، افزایش بهره‌وری زمین، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش بازدهی اقتصادی و در نتیجه کمک به جهش تولید است.

 
او گفت: گفت: سال گذشته برای اولین بار استان اصفهان از واردات هسته‌های اولیه بذر‌های غلات گندم و جو بی نیاز شد و به خودکفایی رسید که تداوم آن تاثیر مثبتی بر جهش تولید استان دارد و نیازمند برخی حمایت‌ها است.

 
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم گفت: پایگاه تولید نهاده‌های ژنتیکی گاو هلشتاین، سالانه حدود ۲۰۰هزار اسپرم از برترین گاو‌های نر وارداتی از کشور آلمان تولید می‌کند.


او خاطر نشان کرد: این پایگاه با هدف افزایش مشارکت مردم توسط بخش خصوصی و با حمایت مرکز ایجاد شده است.


 تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات در ۵ مرحله صورت می‌گیرد که شامل بذر پرورش یک، بذر پرورش دو، بذر پرورش سه، بذر مادری و بذر گواهی شده است.


استاندار اصفهان، فرماندار، جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  در بازدید از ایستگاه تحقیقاتی کبوترآباد با فعالیت‌ها و دستاورد‌های این مرکز به ویژه در زمینه تولید هسته‌های اولیه بذر‌های غلات از نزدیک آشنا شدند و در جریان نیاز‌های ایستگاه برای جهش تولید قرار گرفتند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان